Åbo filharmoniska orkester publicerar HD-kvalitets direktsändningar av sina konserter på websidorna.
Sivuston kieli: 
https://www.tfo.fi/sv/live

Näytä vähemmän
På den här sidan finns konst som du kan uppleva var än du är. Du kan göra ett virtuellt besök i Amos Rex och gå på virtuella visningar. Här finns också material för distansundervisning.
Sivuston kieli: 
https://amosrex.fi/sv/online/

Näytä vähemmän
Sidorna innehåller listor över Finlands hotade djur och försvunna djurarter, samt information över kriterierna för hur man bestämmer hur utrotningshotade diverse djur är. Dessa kataloger presenterar också arterna livsmiljö och orsaker till varför djuren är utrotningshotade.
Sivuston kieli: 
https://www.ymparisto.fi/sv-FI/Natur/Arter/Hotade_arter

Näytä vähemmän
Verke utvecklar ungdomsarbete i webben och erbjuder också hjälp och tjänster till dem som arbetar med ungdomar. Sidan innehåller nyheter som har att göra med webbungdomsarbete, material, bra tips och diskussionsforum.
Sivuston kieli: 
https://www.verke.org/?lang=sv

Näytä vähemmän
Segmentet Hjälp och glädje i juletid på Helsingfors stads webbsidor erbjuder förslag i hur man kan fira jul på distans. På sidorna står det om frilufts-möjligheter samt ger tips över virtuella aktiviteter som finns att nöjas av under jultid. På sidan finns samlat information om tjänster inom samtals- och krishjälpen, och en tidtabell för mathjälpens distributionsdagar år 2020.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/helsinki/corona-sv/kultur

Näytä vähemmän
Kuntarekry erbjuder information om lediga arbetsplatser i olika kommuner, om kommunerna arbetsanstalter samt innehåller information om tjänster för arbetsgivare.
Sivuston kieli: 
https://www.kuntarekry.fi/se/

Näytä vähemmän
Helsinki-kanalen erbjuder webbsändningar att se på och publicerar aktuella inspelningar i form av borgmestarens infotillställningar och kommunalfullmäktigas möten. På sidan finns också podcasts samt inspelningar från konserter, evenemang och bibliotek med flera. En nyttiga kanal för att följa aktuella händelser.
Sivuston kieli: 
https://www.helsinkikanava.fi/sv_SE/etusivu

Näytä vähemmän
En podcast med populärvetenskaplig fakta och information för nyfikna lyssnare, teman varierar alltfrån partiklar till rymden och universum. Marcus Rosenlund berättar begripligt om valda teman, och nya avsnitt kommer till Yle Arenan varje lördag.
Sivuston kieli: 
https://arenan.yle.fi/audio/1-1511716

Näytä vähemmän
Mäntti-Vilppula stadens svenskspråkiga sidor innehåller i ett kompakt paket information om turism, shopping, inkvartering, trafikförbindelser och bland annat underhållning samt aktiviteter/evenemang.
Sivuston kieli: 
http://www.manttavilppula.fi/taidekaupunki/pa-svenska/

Näytä vähemmän
Tavastehus stads webbsidor innehållet information om m.m. service tjäntser, resande, kultur och stadens historia. Innehåller också stadsförvaltningens föredragninslistor och protokoll, samt en karta om staden och evenemangkalender.
Sivuston kieli: 
http://www.hameenlinna.fi/Kaupunki-info/svenska/

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - finska