På Dramaten Play kan du tiltta på Dramatens, d.v.s. Kungliga Dramatiska Teaterns teaterföreställningar. Här finns också teaterföreställningar för barn och unga, koncerter,"Performance lectures" och "Spoken word!-föreställningar.
Sivuston kieli: 
https://www.dramaten.se/play/

Näytä vähemmän
På webbplatsen finns information om tillgänglighetskraven, information om webbtillgänglighet, WCAG-kraven och webbtillgängliga videor. På webbplatsen finns också information om lagar, standarder och rättigheter och man kan också göra egna tillgänglighetsutlåtanden.
Sivuston kieli: 
https://www.xn--tillgnglighetskrav-ptb.fi/

Näytä vähemmän
På Helsingfors stadsorkesters hemsida kan du höra på direkstsända och inspelade kocerter.
Sivuston kieli: 
https://helsinginkaupunginorkesteri.fi/sv/hko-screen

Näytä vähemmän
På Yle Arenan kan man titta och lyssna på alla de tv- och radioprogram som Yle har producerat själv, de program som är gjorda i samarbete med andra produktionsbolag och de inköpta program som Yle har webbrättigheter till. Programmen är tillgängliga på Arenan under en begränsad tid. Somliga program får finnas en vecka på Arenan, andra får finnas en månad och en del till och med ett år. .
Sivuston kieli: 
https://arenan.yle.fi/tv

Näytä vähemmän
Kortfilmerna från utställningen Historier inom finsk konst presenterar de kända klassikerna i ett nytt ljus.
Sivuston kieli: 
https://ateneum.fi/nayttelyt-nyt/historier-inom-finsk-konst-kortfilmer/?lang=sv

Näytä vähemmän
Finlands Svenska Idrotts inpirationskalendrar för barn och vuxna. Inspirationskalendrarna består av videor med olika slag av tänjningar och andra rörelser.
Sivuston kieli: 
https://idrott.fi/inspirationskalendrar/

Näytä vähemmän
Träningsvidoer för elever med motoriska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan av olika skäl ha svårigheter att tillgodogöra sig rekommenderad mängd fysisk aktivitet. . Programserien ska vara en inspiration för elever och lärare att pröva nya rörelser och att använda kroppen på nya sätt. En lärarhandledning ingår. .
Sivuston kieli: 
https://urplay.se/serie/216895-ny-serie-som-far-dig-i-rorelse

Näytä vähemmän
Samlingssida för Svenska Yles podcasts.
Sivuston kieli: 
https://arenan.yle.fi/audio/program/30-232

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - svenska