14 osumaa haulle. Näytetään 1 - 14 tulosta.
Uppgifter och information om kartor, digitala produkter, lantmäteriförrättningar, fastighetshandel och publikationer. Tjänster och blanketter ingår i vissa fall.Gratis nedladdning av kartor och länkar till karttjänster.
http://www.maanmittauslaitos.fi/sv

Näytä enemmän
Lantmäteriverkets karttjänst på webben. Via tjänsten får du tillgång till Lantmäteriverkets terrängkartor, flygbilder och bakgrundskartor. Kartor från hela Finland är tillgängliga och du kan söka med bl.a. ortnamn och koordinater.
http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?e=406643&n=7195132&scale=8000000&width...

Näytä enemmän
Karta över cykelrutterna i huvudstadsregionen med möjlighet att söka och planera rutter enligt angiven start- och målpunkt. Tid för etappen anges också enligt uppgiven medelfart. Motionsplatser ingår.
Sivuston kieli: 
http://kevytliikenne.ytv.fi/sv

Näytä enemmän
Sveriges Nationalatlas beskriver Sverige utifrån olika områden som landet och försörjningen. Webbatlasen kan t.ex. bläddras efter tema, men omfattande ortregister finns också. En tjänst från svenska Lantmäteriet.
Sivuston kieli: 
http://www.sna.se

Näytä enemmän
Svenska Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige och förser samhället med geodata, d.v.s. kartor, bilder och annan grundläggande geografisk information. På Lantmäteriets webbplats finns många olika slag av kartor över Sverige, geografisk information och fastighetsinformation.
Sivuston kieli: 
http://www.lantmateriet.se

Näytä enemmän
Utbredningskartor för i Finland häckande fågelarter.
Sivuston kieli: 
http://atlas3.lintuatlas.fi/english/

Näytä enemmän
Information om rovfåglar som försetts med satellitsändare. Här finns bl.a. kartor över vår och höstflyttningar under olika år.
Sivuston kieli: 
http://www.luomus.fi/sv/satellitpejling-av-faglar

Näytä enemmän
Webbplatsen innehåller utbredningskartorna för Finlands kärlväxter. Grunden för utbredningskartorna är växtdatabasen Kastikka, som upprätthålls av Naturhistoriska centralmuseets botaniska enhet. Observationerna baserar sig på prover i de finländska botaniska museerna, på skriftliga uppgifter som bevarats i museernas arkiv, och på botaniska publikationer
Sivuston kieli: 
http://koivu.luomus.fi/vaxtatlas/

Näytä enemmän
Sök restauranger i olika städer i Finland utifrån karta eller typ av mat, och läs tidigare kunders recensioner av restaurangen.
Sivuston kieli: 
http://eat.fi/sv

Näytä enemmän
En karta över huvudstadsregionen där man kan söka sig fram genom att klicka. Inom Helsingfors kan man också söka adresser.
Sivuston kieli: 
http://kartta.hel.fi/opas/main/?lang=sv

Näytä enemmän
I webbtjänst kan man söka efter Forststyrelsens platser och service för friluftsliv, fiske och jakt.
Sivuston kieli: 
http://www.retkikartta.fi/?lang=se

Näytä enemmän
Information om sevärdheter, natur, resande, evenemang och vandring i Österrike.
Sivuston kieli: 
http://www.austria.info/se

Näytä enemmän
I karttjänsten Paikkatietoikkuna kan man bläddra i kartor producerade av flera olika organisationer och kombinera dem till en egen karta. Paikkatietoikkuna är en del av webbplatsen Sambruk av geografisk information, och tillsammans bildar de Finlands nationella geodataportal.
Sivuston kieli: 
https://www.paikkatietoikkuna.fi/?lang=sv

Näytä enemmän
Information om Bottenhavets sevärdheter, natur, gästhamnar och tjänster. På sidan finns även kartor.
Sivuston kieli: 
http://www.selkameri.fi/hem/

Näytä enemmän