46 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Tänne on koottu tietoa suomalaisesta kulttuuri- ja taidealasta, taidealojen organisaatioista, koulutuksesta, ammattiliitoista ja muun muassa yhdistyksen tai toiminimen perustamisesta. Kohderyhmänä ovat Suomessa asuvat ulkomaalaissyntyiset taiteilijat.
Sivuston kieli: 
http://www.globeartpoint.fi/globe-art-point-info/

Näytä enemmän
Kulttuuritilasto kuvaa tuotantoa, tarjontaa, taloutta, julkista tukea, työvoimaa, koulutusta, harrastusta ja kulutusta eri taiteen- ja kulttuurinaloilla. Taulukkopalvelu korvaa painetun Kulttuuritilasto-julkaisun vuodesta 2015 alkaen.
Sivuston kieli: 
https://pxhopea2.stat.fi/sahkoiset_julkaisut/kulttuuritilasto/html/suom0000.htm

Näytä enemmän
Ranskan kansalliskirjaston Gallica-kokoelmasta löytää kuvia, äänityksiä, karttoja, kirjoja, kirjoitusta vaikka mistä. Kokonaisuudesta löytää selaamalla musiikkiäänitteitä ja paljon kuvamateriaalia, esimerkiksi karttapalloja, kartastoja, luontopiirroksia, joita voi hyödyntää, vaikkei kielitaito riittäisikään tekstien tutkimiseen.
Sivuston kieli: 
https://gallica.bnf.fr/

Näytä enemmän
Ranskan kansalliskirjaston verkkonäyttelyt tuovat kotiin näyttelyitä laajasti kulttuurin eri aloilta. Englannin kielisessä palvelussa on eri näyttelyitä kuin ranskan kielisessä.
Sivuston kieli: 
http://expositions.bnf.fr/index_eng.php

Näytä enemmän
Täällä on tietoa aineettoman kulttuuriperinnön suojelemisesta, Unescon yleissopimuksesta ja alan järjestöistä. Sivuilla on julkaisuja sekä eri maiden elävän perinnön luetteloita.
Sivuston kieli: 
https://www.aineetonkulttuuriperinto.fi/fi/

Näytä enemmän
Arte tuo kulttuurisisältöjä joka kotiin. Aiheina ovat taide, musiikki, historia, tiede ja nykyaikainen tutkimusmatkailu. Palvelu on Euroopan unionin kustantama.
https://www.arte.tv/en/

Näytä enemmän
Selkokulttuuri ry. järjestää taide- ja kulttuuritapahtumia selkeällä suomen kielellä. Sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.selkokulttuuri.fi/

Näytä enemmän
Kokoelmassa on satoja astronomian, lääketieteen, kemian, geologian ja fysiikan kuvia 1200-luvulta 1900-luvun alkupuolelle. Kuvat ovat alunperin litografioita, kaiverroksia ja valokuvia. Kuvista voi tilata kopion, ja niille voi hankkia käyttöoikeuden.
Sivuston kieli: 
https://digitalcollections.nypl.org/collections/pictures-of-science-700-years-of-scientific-and-medi...

Näytä enemmän
Taiteen edistämiskeskuksen sivuilta löytyvät eri taidetoimikuntien tehtävät, jäsenet ja toimikunnan tuottamaa taide- ja kulttuuripolitiikan alan tutkimusmateriaalia sekä tietoja valtion taidetoimikuntien ja taiteen keskustoimikunnan jakamista apurahoista.
Sivuston kieli: 
https://www.taike.fi/

Näytä enemmän
Googlen taide- ja kulttuurikokonaisuus sisältää digitaalisia taideteoksia ja -esineitä museoista ympäri maailman sekä valokuvia, artikkeleita taiteesta ja kulttuurista.
Sivuston kieli: 
https://artsandculture.google.com/

Näytä enemmän
Kulttuurikeskus Caisan sivustolla on laajasti tietoa keskuksen toiminnasta: messuista, näyttelyistä, kursseista, projekteista ja ajankohtaisista tapahtumista. Keskuksen Cafe Exoticilla on myös omat sivunsa.
Sivuston kieli: 
https://www.caisa.fi/

Näytä enemmän
Kulttuurin verkkolehti seuraa musiikin lisäksi mm. elokuvia, televisiota, sarjakuvia, kirjallisuutta, teatteria ja internetiä. Musiikin puolella on cd- ja keikka-arvioita, artikkeleita ja musiikkinäytteitä. Arviot on arkistoitu aakkosiin artistin nimen mukaan.
Sivuston kieli: 
https://www.popmatters.com/

Näytä enemmän
Tietoa Lahden Sibeliustalosta ja siellä järjestettävistä kongresseista, kokouksista, juhlista, konserteista ja muista tapahtumista. Sivuilla esitellään talon eri salit ja muut tilat. Tapahtumakalenteri sekä linkit Lippupalveluun ja Sinfonia Lahden lipunmyyntiin. Tietoja myös näyttelytiloista ja niiden koosta sekä tekniikasta. Yleistä tietoa: sijainti, tukirahasto, nimikkotuolit, omistus ja hallinto, Pro Organo Pleno. Palautesivu ja henkilökunnan yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.sibeliustalo.fi

Näytä enemmän
Suomen Akatemian kotisivut. Tietoa akatemiasta, sen toimikunnista ja niiden jäsenistä, akateemikoista, sekä tutkimusrahoituksesta. Uutistorilla tuoretta tietoa. Lisäksi yhteystiedot, sisältöhaku ja mahdollisuus antaa palautetta.
Sivuston kieli: 
https://www.aka.fi/

Näytä enemmän
Suomen Lähi-idän instituutilla on toimipisteet Israelissa, Jordaniassa, Syyriassa ja Egyptissä. Instituutti edistää suomalaista Lähi-idän tutkimusta, järjestää näyttelyitä, seminaareja ja erilaisia kulttuuritapahtumia, sekä kohdemaissa että Suomessa.
Sivuston kieli: 
https://www.fime.fi/

Näytä enemmän
Trove on palvelu, joka kokoaa yhteen Australian eri arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistoja: kirjoja, kuvia, vanhoja sanomalehtiä, karttoja, musiikkia jne. Monipuolisiin hakuominaisuuksiin voi tutustua videoiden avulla.
Sivuston kieli: 
https://trove.nla.gov.au/

Näytä enemmän
Digitaaliseen kirjastoon on koottu harvinaisia kirjoja, käsikirjoituksia, karttoja, filmejä ja valokuvia eri maista ja kulttuureista. Aineistoa voi selata esimerkiksi paikan, aikakauden ja aiheen mukaan. UNESCO:n ja usean eri kirjaston, arkiston ja muun instituution kanssa yhteistyönä tuotetun palvelun yhtenä tavoitteena on kulttuurienvälisen ymmärryksen lisääminen.
https://www.loc.gov/collections/world-digital-library/about-this-collection/

Näytä enemmän
Bavarikonissa voi käydä ihailemassa Bayernin kirjastoihin, museoihin ja arkistoihin säilöttyjä esineitä, tekstejä, käsikirjoituksia, taideteoksia, kolikkoja, karttoja ja paljon muuta.
Sivuston kieli: 
https://www.bavarikon.de/?lang=en

Näytä enemmän
Cornellin yliopiston digitaalisista julkaisuista löytyy karttoja, esineitä, digitoituja kirjoja, kasviteoksia kauniine kuvineen sekä kuvia erityisesti japanilaisesta kulttuurista.
Sivuston kieli: 
https://digital.library.cornell.edu/

Näytä enemmän
Ranskan kansalliskirjaston aineistot, luettelot ja palvelut löytyvät tältä sivulta. Myös digitoitua materiaalia, kuvia ja näyttelyitä Kansalliskirjaston aarteista, mm. valokuvista, puupiirroksista sekä antiikin aikaisista esineistä.
Sivuston kieli: 
https://www.bnf.fr/fr

Näytä enemmän
Vuosittain elo-syyskuun vaihteessa järjestettävän festivaalin ohjelma: musiikkia, kuvataidetta, elokuvaa.
https://helsinkifestival.fi/

Näytä enemmän
Cyark esittelee historiallisia rakennuksia, muistomerkkejä sekä kulttuurisesti merkittäviä alueita ympäri maailman.
Sivuston kieli: 
https://www.cyark.org/explore/

Näytä enemmän
Suomen Tanskan instituutti kertoo toiminnastaan ja tehtävästään sivuillaan.
Sivuston kieli: 
https://finin.dk/

Näytä enemmän
Suomen Japanin instituutin yhteystiedot, tapahtumat ja tehtävät.
Sivuston kieli: 
https://www.finstitute.jp/

Näytä enemmän
Instituutin sivuillaan tietoa sen toiminnasta, tapahtumista ja palveluista. Niillä esitellään myös Suomea ja suomalaisuutta eri näkökulmista.
Sivuston kieli: 
https://www.fininst.uk/

Näytä enemmän
Berliinissä sijaitsevan Suomen Saksan-instituutin yhteystiedot, toiminta-ajatus ja tapahtumat.
Sivuston kieli: 
https://finnland-institut.de/fi/

Näytä enemmän
Suomen kulttuurin, tieteen ja talouden keskus Unkarissa.
Sivuston kieli: 
https://www.finnagora.hu/

Näytä enemmän

Sivut