37 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Mikä maailmanlaajuinen ympäristörahasto GEF on, keitä ovat sen jäsenet ja miten se toimii. Sivuilla on myös dokumentteja ja julkaisuja.
Sivuston kieli: 
https://www.thegef.org/

Näytä enemmän
Ensimmäisen maailmansodan voittaneet valtiot perustivat Kansainliiton. Tietopaketissa esitellään järjestön päätoimielimet, kerrotaan Suomen liittymisestä järjestön jäseneksi sekä esitellään Eduskunnan kirjaston Kansainliittoon liittyvä kokoelma.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kv-jarjestot/kansainliitto-tietop...

Näytä enemmän
Tietopaketissa kerrotaan Suomen jäsenhakemuksen jättämisestä ja käsittelystä vuonna 1947 sekä Suomen hyväksymisestä YK:n jäseneksi vuonna 1955.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kv-jarjestot/Suomen-liittyminen-Y...

Näytä enemmän
Eduskunnan kirjaston tietopaketin aiheena on OECD eli Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö. Tietopaketti sisältää perustietoa järjestöstä ja linkkejä tiedonlähteisiin ja julkaisuihin.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kv-jarjestot/oecd/Sivut/default.a...

Näytä enemmän
UNRIC:in eli Yhdistyneiden kansakuntien Länsi-Euroopan alueellinen tiedotuskeskus tiedottaa YK:n toiminnasta. Pohjoismaiden tiimi tiedottaa YK:sta nettisivulla ja sosiaalisessa mediassa viidellä pohjoismaisella kielellä – tanskaksi, suomeksi, islanniksi, ruotsiksi ja norjaksi. Sivustosta löytyy tiedotteiden lisäksi tietoa YK:n organisaatiosta, toiminnan rakenteesta ja menetelmistä sekä ihmisoikeuksista ja teemapäivistä.
Sivuston kieli: 
https://unric.org/fi

Näytä enemmän
Unescon sivulla tutkitaan veden turvallisuuden mahdollistamista ympäri maailman.
Sivuston kieli: 
https://en.unesco.org/themes/water-security

Näytä enemmän
Yk:n ympäristöohjelman sivut sisältävät ympäristöalan uutisia, artikkeita ja tieteellistä tekstiä monelta kantilta tarkasteltuna. Mukana on sekä maanosa- ja maakohtaisia osioita, että ilmiökohtaisia (esim. biodiversiteetti ja ilmastonmuutokset) osioita. Osiot ovat useiden organisaatioiden tuottamia joten sivujen taso vaihtelee osiosta toiseen. Joka tapauksessa tietoa löytyy runsaasti ja tiedontuottajat ovat usein oman alansa auktoriteetteja.
Sivuston kieli: 
http://www.unep.org/

Näytä enemmän
Tietoa Ruotsin lähetystöstä Helsingissä, sivut sisältävät ajankohtaista tietoa Suomesta, kysymyksiä ja vastauksia, konsultointia ja informaatiota Ruotsista vapaa-ajan- ja työmatkustamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/fi/embassies/suomi-helsinki/

Näytä enemmän
Suomen Lions-liiton kotisivuilla kerrotaan, mitä lionismi on ja mitä Leijonat tekevät. Niiltä löytyy myös historiikki, tietoa pohjoismaisesta ja maailmanlaajuisesta yhteistoiminnasta, jäsensivuja, tulevaisuuden suunnitelmia.
Sivuston kieli: 
https://www.lions.fi/

Näytä enemmän
Maailman terveysjärjestön World Health Organization'in (WHO) kotisivu. Ajankohtaista tietoa maailman terveystilanteesta, linkkejä järjestön alaan kuuluvaan tietoaineistoon, ajankohtaisiin tapahtumiin maailmalla sekä järjestön organisaatioon.
Sivuston kieli: 
https://www.who.int/

Näytä enemmän
Kansainvälisen Lääkärit ilman rajoja -järjestön kotisivulla esitellään järjestön toimintaa terveyden edistämiseksi maailman kriisialueilla. Sivuilla on ajankohtaisia raportteja eri maiden tilanteesta.
Sivuston kieli: 
https://www.msf.org/

Näytä enemmän
Järjestö edustaa lääkäreitä, jotka käyttävät homeopatiaa hoidoissaan perinteisen lääketieteen menetelmien ohella. Sivuilla on artikkelit homeopatian historiasta, hoitokäytännöstä, hoidon aiheista sekä homeopaattisista lääkevalmisteista. Tietoa myös homeopatiaan liittyvästä lainsäädännöstä sekä homeopatian asemasta eri maissa.
Sivuston kieli: 
https://homeopathyeurope.org/

Näytä enemmän
Kulttuurikeskus Caisan sivustolla on laajasti tietoa keskuksen toiminnasta: messuista, näyttelyistä, kursseista, projekteista ja ajankohtaisista tapahtumista. Keskuksen Cafe Exoticilla on myös omat sivunsa.
Sivuston kieli: 
https://www.caisa.fi/

Näytä enemmän
Ihmisoikeuksia koskevan verkkotiedonhankinnan parhaita aloituspaikkoja. Sivustolla on järjestön vuosi- ja maaraportit, kampanjatiedot, lehdistötiedotearkisto sekä järjestön ulkopuoliset tiedonlähteet.
Sivuston kieli: 
https://www.amnesty.org

Näytä enemmän
Kansainvälisen kirjastojärjestö IFLAn sivut. Kattavasti tietoa IFLAn toiminnan osa-alueista, kirjastoalasta, sen toiminnasta ja tulevaisuudesta. Tietoa myös konferensseistä.
Sivuston kieli: 
https://www.ifla.org

Näytä enemmän
Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestöön (ETYJ) kuuluu 56 maata Euroopasta, Keski-Aasiasta ja Amerikasta. Sivulla on tietoa järjestöstä ja sen toiminnasta eri alueilla.
Sivuston kieli: 
http://www.osce.org

Näytä enemmän
ASEM syntyi 1990-luvulla korkean tason epäviralliseksi välineeksi vahvistamaan Euroopan ja Aasian yhteistyötä. Sivulla on mm. ASEMin yleisesittely, tapahtumakalenteri, julkaisuja, tiivistelmät huippukokousten ja muiden tapaamisten sisällöistä.
Sivuston kieli: 
http://www.aseminfoboard.org

Näytä enemmän
Martti Ahtisaaren perustama hallituksista riippumaton järjestö, jonka alana on kriisinhallinta. Sivulla on mm. tietoa CMI:n toiminnasta, puheita, artikkeleita ja julkaisuja.
Sivuston kieli: 
https://cmi.fi/

Näytä enemmän
Suomen YK-liiton sivustossa on tietoa YK:n toiminnasta, Suomen YK-liitosta ja sen toiminnasta. Lisäksi sivustossa julkaistaan YK-liiton tiedotteet ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.ykliitto.fi/

Näytä enemmän
UNPO edustaa niitä maita ja kansoja, jotka eivät kuulu keskeisiin kansainvälisiin järjestöihin. Sivut sisältävät tietoja, dokumentteja ja linkkejä kaikista jäsenkansoista (yli 50), mm. Australian aborginaalit, Makedonian albaanit, Albanian kreikkalaiset, Thaimaan ja Myanmarin karenit, Ingusia, Inkeri, Itä-Timor, Komi, Kosovo, Kurdistan, Mari, Saha (Jakutia), Tataria, Itä-Turkestan, Tsuvassia.
Sivuston kieli: 
https://www.unpo.org

Näytä enemmän
YK:n pakolaiskomitean sivuilla mm. pakolaistilanne maailmassa, artikkelitietokanta pakolaistilanteesta eri maissa sekä kokoelma karttoja maista, joissa Pakolaiskomitealla on toimintaa.
Sivuston kieli: 
https://www.unhcr.org/cgi-bin/texis/vtx/home

Näytä enemmän
UNICEFin kotisivut, joilla tietoa järjestön toiminnasta ja lapsen asemasta kehitysmaissa.
Sivuston kieli: 
https://www.unicef.org/

Näytä enemmän
Sivu sisältää listan YK:n jäsenvaltioista sekä päivämäärän, jolloin maa on liittynyt jäseneksi.
Sivuston kieli: 
https://www.un.org/en/about-us/member-states

Näytä enemmän
Tietoa Aasian kehityspankin projekteista ja maakohtaisista operaatioista, selvitys kehittämisen pääalueista, tilastoja, taloudellisia analyysejä, tietoa julkaisuista. Kustakin kohdemaasta perusfaktat, tukisuunnitelmat, vuosiraportti talouden tilanteesta, talouden trendit, avainindikaattorit, tulevaisuudennäkymät.
Sivuston kieli: 
https://www.adb.org/

Näytä enemmän
Tietoa rahaston toiminnasta, rahoituksesta ja organisaatiosta, maakohtaisia raportteja ja julkaisuja, taloustilastoja ja -katsauksia ja julkaisuluettelo.
Sivuston kieli: 
https://www.imf.org/en/home

Näytä enemmän
Maailman kauppajärjestön sivustossa kerrotaan järjestön toiminnasta. Sivuilta löytyy yleistietoa kansainvälisestä kaupasta, kaupan uutisia, WTO:n julkaisemia lähteitä (tilastoja, raportteja ja tutkimuksia) sekä virallisia julkaisuja (esim. lakitekstejä). Sivustossa on haku ja sivukartta.
Sivuston kieli: 
https://www.wto.org

Näytä enemmän

Sivut