194 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Helsinkiopas, Helsingin 3D kartta, johon saa näkyville hotellien, ravintoloiden, museoiden ja muiden nähtävyyksien sijainnin.
http://www.virtualhelsinki.fi

Näytä enemmän
Sakari Kauppisen kasviossa on kuvia yli 500 Helsingissä kasvavasta putkilokasvista. Kasvit löytyvät värin perusteella, aakkosellisesta luettelosta ja heimoittain.
Sivuston kieli: 
https://sakari.kuvat.fi/kasvio2/

Näytä enemmän
Sisältää tietoa maa- ja merilinnoituksen historiasta ja nykypäivästä sekä linnoituslaitteista. Sisältää myös karttoja ja retkiohjeita linnoituksille.
Sivuston kieli: 
http://www.novision.fi/viapori

Näytä enemmän
Tänne on koottu Helsingin kaupungin eri hallinnonalojen sähköiset asiointipalvelut. Palvelun kautta voi täyttää ja lähettää sähköisiä hakemuksia ja lomakkeita ja ilmoittautua kursseille. Palvelu jakaantuu kahteen osioon, joista toinen on tarkoitettu kuntalaisille, toinen palvelee yrityksiä ja yhteisöjä.
Sivuston kieli: 
http://asiointi.hel.fi/

Näytä enemmän
Helsinkiläisiä porrashuoneita -sivusto esittelee Kruununhaan, Kaartinkaupungin, Kampin, Punavuoren, Ullanlinnan ja Katajanokan asuinkerrostalojen porrastiloja. Perustietojen, kuten käyttöönottovuoden ja suunnittelijan lisäksi löytyy rakenteisiin, sisustukseen ja säilyneisyyteen liittyviä tietoja.
Sivuston kieli: 
http://www.hel.fi/hel2/kaumuseo/rakennusinventoinnit/porrashuoneita/index.htm

Näytä enemmän
Tutkimuksessa on selvitetty sitä, minkälaiseksi pääkaupunkiseudulla asuvat kokevat oman elämänsä ja hyvinvointinsa. Hyvinvoinnin kokemista tarkastellaan mm. asumisen, terveyden, työelämän ja taloudellisen tilanteen näkökulmista.
http://www.socca.fi/files/18/Ihmisia_ja_kaupunkiluontoa_tutkimus_paakaupunkiseudun_asukkaiden_hyvinv...

Näytä enemmän
Helsingin kaupunginarkisto on digitoinut kunnallishallinnon painettuja asiakirjakokoelmia, joiden avulla voi tutustua Helsingin kaupungin päätöksenteon historiaan. Sivuilta löytyy kunnalliskertomuksia, kaupunginvaltuuston painettuja asiakirjoja sekä Helsingin esikaupunkiliitos -selvitys.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/tieke/digitoidut_asiakirjat/index.html

Näytä enemmän
Helsingin kaupunginmuseon kokoelmiin voi tutustua Finna-palvelun kautta. Selailtavana on jatkuvasti karttuva valikoima esineitä, valokuvia, taideteoksia sekä rakennusten tietoja. Palvelusta löytyy esimerkiksi Signe Branderin valokuvia sadan vuoden takaisesta Helsingistä. Helsingin kaupunginmuseon kuvia voi ladata ja käyttää vapaasti, mutta kuvaaja ja lähde on ilmoitettava.
Sivuston kieli: 
https://hkm.finna.fi/

Näytä enemmän
Moderni eksotiikka -verkkonäyttely avaa näkymän runsaisiin ja detaljirikkaisiin 1920- ja 1930-luvun ravintolainteriööreihin. Se perustuu pitkälti Hotelli- ja ravintolamuseon omiin valokuva-, menu- ja esinekokoelmiin.
Sivuston kieli: 
http://www.modernieksotiikka.fi/

Näytä enemmän
Suomen valokuvataiteen museo on julkaissut Flickrissä I.K. Inhan Helsinki-aiheisia valokuvia vuodelta 1908. Inha kuvasi kaupungin keskustaa, rantoja ja puistoja opaskirjaa varten, joka julkaistiin vuonna 1910. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvaajan nimi ja kuvien lähde on mainittava.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/valokuvataiteenmuseo/sets/72157650075006210/

Näytä enemmän
Ranja Hautamäki on selvittänyt tutkimuksessaan, miten Helsingin kartanoympäristöt ovat muotoutuneet osaksi kaupunkia ja miten ne ovat vaikuttaneet kaupunkirakenteeseen 1800-luvun lopulta nykypäivään. Tutkimuksessa luodaan kokonaiskatsaus Helsingin kartanomaisemiin ja tarkastellaan yhteensä 27 kohdetta.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-60-6457-4

Näytä enemmän
HSL:n raportissa tarkastellaan tilastojen ja tutkimusten perusteella auton omistamisen kehitystä ja tulevaisuudennäkymiä Helsingin seudulla.
Sivuston kieli: 
https://www.hsl.fi/sites/default/files/19_2016_auton_omistus_helsingin_seudulla.pdf

Näytä enemmän
Helsinki-aiheisia valokuvia Helsingin kaupunginmuseon kokoelmista. Kuvia on mm. keväisestä kaupungista, raitiovaunuista ja lähiöiden lapsista. Mukana ovat myös Signe Branderin kuvat viime vuosisadan alusta sekä Simo Ristan ja Eeva Ristan kokoelma 1970-luvulta. Palvelussa voi selata museon luomia kuva-albumeita ja luoda omia. Valokuvat on julkaistu painokelpoisina. Kuvat on julkaistu CC BY 4.0 –lisenssillä: niitä voi käyttää vapaasti, mutta kuvan yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi ja Helsingin kaupunginmuseo. Henkilökuvien kaupalliseen käyttöön liittyy rajoituksia.
Sivuston kieli: 
https://www.helsinkikuvia.fi/

Näytä enemmän
Kirjasarja helsinkiläisistä kadunnimistä, niiden historiasta, synnystä ja muutoksista. Sisältää myös artikkeleita nimenantamisen periaatteista ja käytännöistä.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/tieke/digitoidut_asiakirjat/helsingin_kadunnimien_historia/index.html

Näytä enemmän
Tapahtumia, tekemistä ja palveluja lapsiperheille pääkaupunkiseudulla. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä paikkoja ja tapahtumia sekä arvioida niitä.
Sivuston kieli: 
https://www.sandis.co/

Näytä enemmän
MyHelsingistä voi selailla kauniita kuvia, etsiä kokemisen ja näkemisen arvoisia paikkoja sekä itse koota oman Helsinkinsä.
https://www.myhelsinki.fi/fi

Näytä enemmän
Julkaisussa kerrotaan Helsingin suojelullisesti merkittävien lintulajien tärkeistä lintualueista sekä pesimäalueista.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/liitteet/kaupunkiymparisto/julkaisut/julkaisut/julkaisu-08-18.pdf

Näytä enemmän
Menokone löytää pääkaupunkiseudun tapahtumat, jonkin verran myös muun Suomen tapahtumia.
Sivuston kieli: 
https://www.hs.fi/menokone/

Näytä enemmän
Museoviraston digitoimille kaitafilmeille on tallennettu tunnelmia Helsingin Länsisatamasta, Helsingin olympialaisista sekä vuoden 1956 yleislakosta.
Sivuston kieli: 
https://www.museovirasto.fi/fi/ajankohtaista/digitoidut-kaitafilmit

Näytä enemmän
Teatterimuseon verkkonäyttely esittelee Helsingin katukuvasta kadonneita teattereita ja rakennuksia, jotka eivät enää ole säännöllisessä teatterikäytössä. Tarinat alkavat 1700-luvulta.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Mobiiliopastus-Helsingin-menneet-teatterit

Näytä enemmän
Karttasovellus kertoo, mitä puita Helsingin kadunvarsille ja puistoihin on istutettu. Puiden suku-, laji- ja sijaintitietojen ohella selviää puun kokoluokka ja osasta myös istutusvuosi.
Sivuston kieli: 
https://paikkatietoopas.com/2019/05/21/karttasovelluksen-avulla-tiedat-mita-puuta-juuri-halasit/

Näytä enemmän
Valokuvia muuttuneesta kaupungista: Katajanokalta, Kalasatamasta, Arabianrannasta, Malmilta, Etelä-Haagasta jne.
Sivuston kieli: 
https://public.flourish.studio/story/73657/

Näytä enemmän
Sivustolla voi tutustua vuoden 1918 sisällissodan hauta- ja muistopaikkoihin Helsingissä. Sijainti- ja historiatietoa löytyy muun muassa Santahaminasta, Suomenlinnasta, Haagasta ja Liisanpuistikosta. Sivuilla on julkaistu Santahaminaan haudattujen nimet.
Sivuston kieli: 
https://muistopaikat1918.hel.fi/

Näytä enemmän
Helsinki-Malmin lentokentän sivulla kerrotaan lentokentän historiasta ja toiminnasta. Sivuilla annetaan myös tietoa Malmin lentoaseman yhdistyksestä. Sivulla on uutisia, kuvia, tiedotteita ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.malmiairport.fi/

Näytä enemmän
Helsingin pyöräilijämäärät tunneittain vuoden 2014 alusta alkaen. Määrät lasketaan koneellisesti 16 eri mittauspisteessä. Aineisto päivittyy puolivuosittain.
Sivuston kieli: 
https://hri.fi/data/dataset//helsingin-pyorailijamaarat

Näytä enemmän
Raportissa esitellään keskeiset tulokset Helsingin ja Helsingin seudun väestöennusteesta. Ennusteen perusvaihtoehdon mukaan seudun väestö kasvaa 1 900 000 asukkaaseen vuoteen 2050 mennessä.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/julkaisut/pdf/19_10_25_Tilastoja_14_Vuori_Kaasila.pdf

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Puotilan rakennuskantaan, ympäristöön ja asukaskulttuuriin liittyviin piirteisiin ja niissä tapahtuneisiin muutoksiin. Maankäytön ja kaavoituksen historian lisäksi kuvataan ajalle ominaista asuntotuotantoa ja siihen liittyviä ilmiöitä.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/hkm/pdf/Puotila.pdf

Näytä enemmän
Julkaisussa raportoidaan Helsingin kaupungin neljälle palvelulle tehdyt sukupuolivaikutusten arvioinnit. Tarkastelevat palvelut ovat erityinen tuki, aluesuunnittelupalvelu, omaishoidon tuki ja liikunnan seuratuki. Tutkimushanke perustuu Helsingin kaupunkistrategian mainintaan siitä, että sukupuolten tasa-arvo on läpäisevä periaate kaikessa kaupungin toiminnassa.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/hel2/tietokeskus/julkaisut/pdf/19_12_11_Tutkimuksia_1_Patosalmi_AhlgrenLeinvuo_Hi...

Näytä enemmän
Ohjaamossa opastetaan nuoria käytännön asioissa, asunnon etsimisessä, opiskelupaikan valinnassa, kaikessa, mikä nuorta askarruttaa.
Sivuston kieli: 
https://ohjaamo.hel.fi/

Näytä enemmän

Sivut