15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Mieli Maasta ry on valtakunnallinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea masennukseen sairastuneita ja heidän läheisiään. Yhdistys järjestää vertaisryhmätoimintaa ja kouluttaa ryhmien ohjaajia ja tukihenkilöitä.
Sivuston kieli: 
https://mielimaasta.fi/

Näytä enemmän
ÄIMÄ ry tarjoaa tukea synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsiville äideille ja heidän perheilleen. Sivuilla kerrotaan puhelinpalvelusta ja eri puolella Suomea toimivista vertaisryhmistä. Sivuille on koottu myös lista kirjallisuudesta, josta saa tietoa synnytyksenjälkeisestä masennuksesta.
Sivuston kieli: 
https://aima.fi/

Näytä enemmän
Oiva on tietoisuustaitoja ja henkistä hyvinvointia edistävä harjoitusohjelma, jonka avulla voit lievittää stressiä ja parantaa mielialaa. Palvelua voi käyttää rekisteröityneenä tai rekisteröitymättä. Kirjautuneena voit merkitä suosikkiharjoituksesi muistiin ja pitää päiväkirjaa.
Sivuston kieli: 
https://oivamieli.fi/

Näytä enemmän
Mielenterveystalo.fi:n ohjelmia omahoitoon löytyy monilta elämän ja terveyden alueilta: aggressio, ahdistus, epävakaus, ero, ahminta, juominen, masennus, pakko-oireet, paniikki, parisuhde, seksuaalisuus, traumaattiset kriisit, taloudellinen ahdinko, tietoinen läsnäolo, mielen hyvinvointi, unettomuus, viiltely.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/omahoito

Näytä enemmän
Suomen Mielenterveys ry:n sivuilla on tietoa erilaisista mielenterveyden häiriöistä, kuten masennuksesta, paniikkihäiriöstä ja syömishäiriöstä. Sivuilla kerrotaan, mistä voi saada apua ongelmien hoitoon.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/mielenterveys-koetuksella/

Näytä enemmän
MIELI ry:n sivuilla neuvotaan, mitä voi tehdä, kun koronaepidemia huolestuttaa tai ahdistaa. Sivuilla kerrotaan myös, mihin voi ottaa yhteyttä, jos arkiset neuvot eivät auta ja ahdistus kasvaa liian suureksi.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/vaikea-elamantilanne/koronaepidemia-ja-mielenterveys/kuinka-huolehtia-mielenterveyd...

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuille on koottu materiaalia henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä muiden auttamiseksi kriisitilanteessa.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/ajankohtaista/mielen-hyvinvointi-kriisiaikana

Näytä enemmän
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Näytä enemmän
Mieli tarjoaa tukea ja apua ahdistuneelle, itsetuhoiselle, yksinäiselle tai kenelle vaan pahassa tilanteessa puhelimessa ja chatissa sekä paikan päällä kriisikeskuksessa keskustellen tai vertaistukiryhmissä.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/

Näytä enemmän
Hankkeessa tuotetaan nuorten ja nuorten aikuisten kanssa työskenteleville mielenterveystyön ohjeita ja työkaluja. Sivuille on koottu tutkimusartikkeleita ja politiikkasuosituksia. Vuoden 2024 aikana kerätään laaja tutkimusaineisto nuorten masennuksesta ja sen hoidosta. Hankkeessa ovat mukana THL ja Itla sekä Helsingin, Tampereen ja Itä-Suomen yliopistot.
Sivuston kieli: 
https://stnimagine.fi/

Näytä enemmän
Miessakit ry:n opas avuksi isyyden alkumetreillä oleville miehille, heidän läheisilleen sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Oppaassa on tietoa tukimuodoista, joita masennusoireista kärsiville isille on tarjolla.
Sivuston kieli: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/masi-hanke/masi-opas/

Näytä enemmän
Mielenterveystalo.fi antaa tietoa mielenterveyden ongelmista ja niiden hoitokeinoista. Palvelu opastaa avun etsimisessä mielenterveyspalveluista tai omahoitona. Mielenterveystalosta löytyvät erilliset kokonaisuudet ikääntyville, nuorille sekä lapsille.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/

Näytä enemmän
Mielenterveystalo käsittelee ikääntyneiden mielenterveyden ongelmia. Sivuilla käsitellään psykiatrisia häiriöitä ja somaattisia oireita, masennusta, itsemurha-alttiutta, ahdistuneisuutta, kaksisuuntaista mielialahäiriötä, harhaluuloisuhäiriötä sekä skitsofreniaa,
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/ikaantyneet

Näytä enemmän