21 osumaa haulle. Näytetään 1 - 21 tulosta.
Turun yliopiston erillislaitoksen esittely, tutkimusalueet ja terminologiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.utu.fi/fff

Näytä enemmän
Tietoa maailman ruokatilanteesta, peruselintarvikkeista, viljasta, lihasta, maitotaloustuotteista.
Sivuston kieli: 
http://www.fao.org/waicent/faoinfo/economic/giews/english/fo/index.htm

Näytä enemmän
FAO:n sivusto käsittelee bioteknologian roolia ja vaikutusta kehitysmaiden ruoantuotannossa ja maataloudessa. Sivuilla on FAO:n lausunto bioteknologiasta mukaan lukien geenimanipulaatio, katsaus FAO:n toimintatapoihin ja tietoa bioteknologian käytöstä maataloustuotteiden jatkojalostuksessa, viljelyssä ja kasvinsuojelussa sekä kala- ja metsätaloudessa.
Sivuston kieli: 
http://www.fao.org/biotech

Näytä enemmän
YK:n ruoka- ja maanviljelystilannetta tutkiva organisaatio. Sivustossa on ajankohtaista tietoa maanviljelyksen tilasta, ympäristön muutoksista sekä alueellisista eroista.
Sivuston kieli: 
http://www.fao.org

Näytä enemmän
Finfood-opetusmateriaali sisältää peruskoululaisille suunnattua tietoa ruuan reitistä ihmisen ravinnoksi. Materiaali jakautuu kuuteen pääkohtaan: luonto, maatila, tehdas, kauppa, keittiö ja ihminen, jotka sisältävät tietoa mm. viljelykasveista, kotieläimistä, maataloudesta ja elintarviketeollisuudesta sekä ravinnosta. Aineisto sisältää myös tehtäviä ja kalvoja.
Sivuston kieli: 
http://opetus.ruokatieto.fi/WebRoot/1043190/sisaltosivu.aspx?id=1100667

Näytä enemmän
Time/Warnerin maatalouslehti, jonka painopiste on USA:ssa.
Sivuston kieli: 
http://progressivefarmer.com

Näytä enemmän
Ruokaoppaassa kerrotaan ruoan ympäristövaikutuksista ja annetaan käytännön vinkkejä arjen vastuullisiin valintoihin.
Sivuston kieli: 
http://wwf.fi/ruokaopas/

Näytä enemmän
Ruoantuotannon ja kuluttamisen vastuullisuudesta kiinnostuneille tarkoitettu verkkopalvelu tarjoaa tietoa vastuullisesta kuluttamisesta ja liiketoiminnasta sekä niitä tukevista toimenpiteistä.
Sivuston kieli: 
http://www.vastuuverkko.fi/

Näytä enemmän
WHO :n vastauksia muuntogeenisiä elintarvikkeita koskeviin kysymyksiin. Niissä käsitellään elintarvikkeiden geenimuuntelun tekniikkaa, riskejä, turvallisuuden kysymyksiä sekä päähuolia ihmisen terveyden kannalta.
Sivuston kieli: 
http://www.who.int/foodsafety/areas_work/food-technology/faq-genetically-modified-food/en/

Näytä enemmän
Ilmasto-oppaan ravinto-osassa kerrotaan, millainen elintarviketuotanto ja millaiset kuluttajan valinnat vaikuttavat ilmastonmuutokseen.
Sivuston kieli: 
https://ilmasto-opas.fi/fi/ilmastonmuutos/hillinta/-/artikkeli/ab196e68-c632-4bef-86f3-18b5ce91d655/...

Näytä enemmän
FAOSTAT tilastoista voi tutkia eri maiden ruokatuotannon, -kaupan, investointien, -hygienian tilaa ja tasapainoa.
Sivuston kieli: 
http://faostat3.fao.org/home/E

Näytä enemmän
Ruuan reitti tutustuttaa kalan, kananmunien, kasvisten, lihan, maidon ja viljan reittiin alkutuotannosta lautaselle asti.
Sivuston kieli: 
http://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruuan-reitti-ruokakasvatusta-alakouluille

Näytä enemmän
Ruokapakkauksia myydään useilla eri kauppanimillä ja brändeillä. Opas auttaa hahmottamaan, miten eläinten hyvinvointi toteutuu eri tavoin tuotetuissa tuotteissa. Esimerkkeinä ovat kananmunat, maito ja jauheliha. Laskurin avulla voi arvioida eri valintojen vaikutusta ruokalaskuun.
Sivuston kieli: 
http://elainruokana.elaintieto.fi/

Näytä enemmän
Tutkimuksessa analysoidaan digitalisaatiota elintarvikeketjussa, tuotannossa, palveluiden hyväksikäytössä sekä tiedon keruussa tulevaisuuden palveluita suunniteltaessa. Julkaisussa käydään läpi digitalisaatioon liittyviä teknologisia kehitysaskeleita ja ehdotetaan tulevaisuuden ratkaisuja muutaman esimerkkimallin avulla. Julkaistu sarjassa Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja 60/2017.
Sivuston kieli: 
http://tietokayttoon.fi/documents/10616/3866814/60_Digitalisaatio+ruokaketjun+kehitt%C3%A4misess%C3%...

Näytä enemmän
Ruokafaktasivusto tarjoaa tilastotietoa suomalaisen ruoantuotannon ja elintarvikkeiden laadusta. Vertailukohteina ovat lähinnä muut Euroopan maat.
Sivuston kieli: 
https://www.luke.fi/ruokafakta/

Näytä enemmän
Järki-hankkeessa on etsitty ratkaisuja, joilla voidaan vähentää ravinteiden valumista vesistöihin sekä parantaa lannankäsittelyä ja peltomaan kasvua. Sivustolla on aineistoja ja oppimateriaaleja muun muassa maataloudesta ja kasvinviljelystä.
Sivuston kieli: 
https://www.jarki.fi/fi/jarki

Näytä enemmän
Ruokaviraston tehtäviin kuuluvat ihmisten, eläinten ja kasvien terveyden edistäminen, maaseudun elinvoimaisuuden tukeminen sekä erilaisten tietojärjestelmien kehittäminen ja ylläpitäminen. Sivustolta löytyvät viraston palvelut viljelijöille, yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokavirasto.fi/

Näytä enemmän
Tietoa muuntogeenisten elintarvikkeiden säätelystä, valvonnasta, jäljitettävyydestä ja pakkausmerkinnöistä.
Sivuston kieli: 
https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/yhteiset-koostumusvaatimukset/muuntog...

Näytä enemmän
Luonnonvarakeskuksen julkaisussa on tietoa monipuolisten proteiinijärjestelmien hyödyistä, proteiinin uusista lähteistä sekä näihin liittyvistä skenaarioista.
Sivuston kieli: 
https://www.luke.fi/scenoprot/wp-content/uploads/sites/5/2019/05/Luke_ScenoProt-esite_2019_A5_Digi_S...

Näytä enemmän
Open ruokaopas kertoo vastuullisesta ruuasta ja kestävästä ruuantuotannosta 12 eri oppiaineen näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
https://openruokaopas.fi/

Näytä enemmän