64 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Tekijänoikeusvapaata kirjallisuutta vapaaehtoisten äänikirjoiksi lukemana. Teoksia on monilla kielillä.
Sivuston kieli: 
https://librivox.org/

Näytä enemmän
Palvelu sisältää tieteellisiä aritikkeleita ja kirjoja lukuisilta tieteenaloilta, esimerkkeinä taiteet, humanistiset tieteet, talous, ja politiikka. Osa aineistosta on kaikille avointa.
Sivuston kieli: 
https://www.jstor.org/

Näytä enemmän
CEEOL sisältää Keski- ja Itä-Eurooppaa koskevia tai siellä julkaistuja e-kirjoja ja e-lehtiä humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Palvelussa on sekä maksullisia aineistoja että kaikille avoimia open acces -julkaisuja. Aineiston käyttö edellyttää rekisteröitymistä.
Sivuston kieli: 
https://www.ceeol.com/

Näytä enemmän
Bergenin yliopiston tuottama Wittgenstein Source sisältää kokoelman Wittgensteinin kirjoituksia. Niistä löytyy sekä editoitu että editoimaton versio. Sivuilla on myös esseitä, joissa käsitellään Wittgensteinin filosofiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.wittgensteinsource.org

Näytä enemmän
Kokoelmassa on satoja astronomian, lääketieteen, kemian, geologian ja fysiikan kuvia 1200-luvulta 1900-luvun alkupuolelle. Kuvat ovat alunperin litografioita, kaiverroksia ja valokuvia. Kuvista voi tilata kopion, ja niille voi hankkia käyttöoikeuden.
Sivuston kieli: 
https://digitalcollections.nypl.org/collections/pictures-of-science-700-years-of-scientific-and-medi...

Näytä enemmän
Internet Archive sisältää ilmaisia kirjoja, elokuvia, ohjelmistoja, musiikkia, verkkosivustoja jne.
Sivuston kieli: 
https://archive.org

Näytä enemmän
Digitaaliseen kirjastoon on koottu harvinaisia kirjoja, käsikirjoituksia, karttoja, filmejä ja valokuvia eri maista ja kulttuureista. Aineistoa voi selata esimerkiksi paikan, aikakauden ja aiheen mukaan. UNESCO:n ja usean eri kirjaston, arkiston ja muun instituution kanssa yhteistyönä tuotetun palvelun yhtenä tavoitteena on kulttuurienvälisen ymmärryksen lisääminen.
https://www.loc.gov/collections/world-digital-library/about-this-collection/

Näytä enemmän
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Sivuston kieli: 
https://www.cogitatiopress.com/index/index

Näytä enemmän
Bibliografiaan on koottu tietoja eri kirjastojen, arkistojen ja museoiden kokoelmissa oleviin varhaismodernin ajan painatteisiin. Osasta löytyy myös linkki teoksen digitoituun versioon.
Sivuston kieli: 
https://www.ustc.ac.uk/

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston Fragmenta membranea -kokoelma sisältää osan keskiaikaisen Ruotsin valtakunnan itäosissa, Turun hiippakunnassa, laadittujen ja käytettyjen kirjojen jäänteistä. Fragmenta membranea -tietokanta sisältää yli 9000 digitoitua pergamenttilehteä, 900- ja 1000-lukujen taitteesta 1500-luvun puoliväliin.
Sivuston kieli: 
https://fragmenta.kansalliskirjasto.fi/

Näytä enemmän
E-kirjoja Kindlelle, iPadille ja monille muille lukulaitteille.
Sivuston kieli: 
https://manybooks.net/

Näytä enemmän
Bavarikonissa voi käydä ihailemassa Bayernin kirjastoihin, museoihin ja arkistoihin säilöttyjä esineitä, tekstejä, käsikirjoituksia, taideteoksia, kolikkoja, karttoja ja paljon muuta.
Sivuston kieli: 
https://www.bavarikon.de/?lang=en

Näytä enemmän
British Libraryn ääniosassa on kuunneltavana äänitteitä monelta alalta: murteista ja korostuksista, ohjelmia ja haastatteluja eri tapahtumista, aiheista ja historiasta, kirjallisuutta, taidetta, luonnon ääniä, äänimaisemia, klassillista musiikkia, maailmanmusiikkia, populaarimusiikkia, perinnemusiikkia, radio- ja äänitteiden historiaa sekä äänikarttoja.
Sivuston kieli: 
https://sounds.bl.uk/

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston digitoimat aineistot kattavat suomalaisia sanomalehtiä, aikakauslehtiä, Turun Akatemian väitöskirjat, tutkimuskirjallisuutta, suomalaisen klassikkokirjaston, Urho Kekkosen tuotannon, pergamenttikokoelman, suomalais-ugrilaisen kokoelman, teollisuuden hinnastoja, pienpainatteita, nuotteja, kortistoja sekä karttoja.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/

Näytä enemmän
Münchenin digitointikeskus on tuonut verkkoon runsaan määrän alkuperäisaineistoa, käsikirjoituksia, kuvia, piirroksia, varhaisia painatteita, nuotteja, kirjoja sekä tutkimuskirjallisuutta.
Sivuston kieli: 
https://www.digitale-sammlungen.de/index.html?c=suchen&l=en

Näytä enemmän
Kongressin kirjaston digitaaliset kokoelmat käsittävät monenlaatuista ja -muotoista materiaalia: musiikinhistoriaa, nuotteja, historiaa, kaunokirjallisuuden tutkimusta kulttuurihistoriaa kuvina, piirroksina, valokuvina alkuperäisistä lähteistä, äänitteinä.
Sivuston kieli: 
https://www.loc.gov/collections/

Näytä enemmän
Metropolitan Museum of Artin vapaasti luettavia ja ladattavia taideaiheisia kirjoja.
Sivuston kieli: 
https://www.metmuseum.org/art/metpublications/titles-with-full-text-online?searchtype=F

Näytä enemmän
Kokoelma latinankielisiä rukouksia, joista useat on sävelletty myös virsiksi tai kuuluisiksi hengellisiksi lauluiksi, mm. Ave Maria, Ave maris stella, Ave mater dolorosa, Ave verum corpus, Dies irae, Panis angelicus, Te deum.
Sivuston kieli: 
https://www.preces-latinae.org

Näytä enemmän
OAPEN Library kokoaa yhteen kaikille avoimia tieteellisiä julkaisuja etupäässä humanististen tieteiden ja yhteiskuntatieteiden alalta.
Sivuston kieli: 
https://www.oapen.org/home

Näytä enemmän
Cornellin yliopiston digitaalisista julkaisuista löytyy karttoja, esineitä, digitoituja kirjoja, kasviteoksia kauniine kuvineen sekä kuvia erityisesti japanilaisesta kulttuurista.
Sivuston kieli: 
https://digital.library.cornell.edu/

Näytä enemmän
Kirjallisuuden elektroninen kokotekstitietokanta. Sisältää yli 12 000 maksutonta, englanninkielistä elektronista kirjaa eri tiedostomuodoissa.
Sivuston kieli: 
http://digital.library.upenn.edu/books

Näytä enemmän
CORE on verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen kaikille avoimia tutkimusartikkeleja lukuisilta eri tiedontuottajilta ympäri maailmaa.
Sivuston kieli: 
https://core.ac.uk/

Näytä enemmän
Hathi Trustin digitaalisessa kirjastossa osa materiaalista on luettavissa vapaasti. Aineiston pystyy haussa rajaamaan avoimesti luettaviin valitsemalla Full view only -vaihtoehto rajaukseksi.
Sivuston kieli: 
https://www.hathitrust.org/

Näytä enemmän
HELDAan tallennetaan Helsingin yliopistossa tuotettua kokotekstiaineistoa kuten tutkijoiden artikkeleita, yksiköiden julkaisusarjoja sekä tiedekuntien oppimateriaaleja ja laitosten tuottamaa tutkimusaineistoa.
Sivuston kieli: 
http://helda.helsinki.fi

Näytä enemmän

Sivut