6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Tiekartan tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä Suomessa. Sivustolle on koottu olemassa olevia hävikin vähentämiskeinoja, hankkeita ja oppaita. Sivuston kautta voi ilmoittaa hävikkiä vähentävistä ratkaisuista ja hankkeista.
Sivuston kieli: 
https://ruokahavikkitiekartta.fi/

Näytä enemmän
Mikä saa ihmiset, yhteisöt ja yritykset tavoittelemaan kestävämpää elämää? Miten ihminen voi lisätä kestävää hyvinvointia omassa elämässään? Kirjassa ääneen pääsevät yritysten, kansalaisyhteiskunnan, tieteen ja taiteiden edustajat. Keskusteluissa pohditaan aihetta mm. oikeudenmukaisuuden, rohkeuden, viisauden ja kohtuullisuuden kautta.
Sivuston kieli: 
https://www.haaga-helia.fi/fi/kestava-elama

Näytä enemmän
Kampanja nostaa esiin ruoan arvostusta ja kertoo ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. Sivuilla on tietoa ruokahävikistä eri näkökulmista ja vinkkejä kuluttajille hävikin vähentämiseen.
Sivuston kieli: 
https://havikkiviikko.fi/

Näytä enemmän
Julkaisu sisältää 12 vertaisarvioitua puheenvuoroa kestävän elämän aihepiireistä – mitä kestävä elämänmuoto on, millaista se voisi olla, ja miten sitä voitaisiin tavoitella.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-216-849-8

Näytä enemmän
Ympäristökoulu Polku tarjoaa opetusmateriaaleja kestävän kehityksen teemoista sekä koulu- ja päiväkotivierailuja pääkaupunkiseudulla. Sivuilla on tietoa kasvatusalan ammattilaisille järjestettävistä maksullisista täydennyskoulutuksista.
Sivuston kieli: 
https://polkuedu.fi/

Näytä enemmän
Maksuttomilla verkkokursseilla voi oppia ilmastoystävällisestä elämäntavasta ja perehtyä taloyhtiön energia-asioihin. Tarjolla on mm. energiaekspertti ja auringosta sähköä taloyhtiöön -kurssit, ilmastotreeni sekä kurssi kaupunkiviljelystä.
Sivuston kieli: 
https://ilmastoinfo.hsy.fi/verkkokurssit/

Näytä enemmän