9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Näillä peltiveikoilla on jalat! Tavoitteetkin ovat korkealla - vuonna 2050 robottien pitäisi voittaa ihmisjoukkue futiksessa.
http://www.robocup.org

Näytä enemmän
Ensimmäisen kuuluisien robottien ryhmän muodostavat The Mars Pathfinder Sojourner Rover, teollinen robotti Unimate sekä elokuvista tutut RD-D2 (Star Wars) ja HAL 9000 (2001: A Space Odyssey). Sivulla on tietoa ja kuvia roboteista sekä jatkolinkkejä.
http://www.robothalloffame.org

Näytä enemmän
Robotiikan ja tekoälyn viimeisimmät uutiset ja kommentoituja linkkejä
http://www.machinebrain.com

Näytä enemmän
Suomen robotiikkayhdistys on robotiikan ammattilaisten yhteisjärjestelmä. Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia, ryhmämatkoja ja tutkimusprojekteja, sekä julkaisee robottitilastoja ja robotiikka-artikkeleja.
Sivuston kieli: 
http://www.roboyhd.fi

Näytä enemmän
Hondan kehittämä Asimo-robotti on sympaattisen näköinen, 120-senttinen \astronautti\. Sivulla kerrotaan, miten Asimo on tehty ja millaisiin toimintoihin se on suunniteltu. Videoklipit näyttävät Asimon kävelemässä, juoksemassa, kulkemassa portaissa sekä vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.
Sivuston kieli: 
http://asimo.honda.com

Näytä enemmän
Robofutiksen kattojärjestö. Uutisia, historiaa, luokat, säännöt, tapahtumia.
http://www.fira.net

Näytä enemmän
Työ- ja elinkeinoministeriön järjestämässä seminaarissa 23.5.2017 keskustellaan siitä, miten robottien kehitys muuttaa työtä, ihmisen roolia työelämässä, suhtautumista robotteihin sekä koko maailmankuvaan. Ohjelmassa on kaksi paneelikeskustelua. Ensimmäinen tarkastelee robottien kehitystä ja ihmisen ja robottien vuorovaikutusta yleisesti eri näkökulmista. Toinen keskittyy ihmisen ja robottien vuorovaikutukseen hyvinvointipalveluissa.
Sivuston kieli: 
http://www.mediaserver.fi/video/tem/10003/JL-UnA

Näytä enemmän
Rose -tutkimusprojekti tutkii robottien hyväksikäyttöä hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Sivuilla on kuvaus siitä, mitä tehdään ja miten, julkaisuluettelo, videoita robottien hyödyntämisestä sekä blogi.
Sivuston kieli: 
http://roseproject.aalto.fi/fi/

Näytä enemmän
Tutkimuksessa analysoidaan digitalisaatiota elintarvikeketjussa, tuotannossa, palveluiden hyväksikäytössä sekä tiedon keruussa tulevaisuuden palveluita suunniteltaessa. Julkaisussa käydään läpi digitalisaatioon liittyviä teknologisia kehitysaskeleita ja ehdotetaan tulevaisuuden ratkaisuja muutaman esimerkkimallin avulla. Julkaistu sarjassa Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja 60/2017.
Sivuston kieli: 
http://tietokayttoon.fi/documents/10616/3866814/60_Digitalisaatio+ruokaketjun+kehitt%C3%A4misess%C3%...

Näytä enemmän