15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Sivuilla on perustietoa niille, jotka harkitsevat uraa EU:n toimielimissä.
Sivuston kieli: 
http://europa.eu/about-eu/working-eu-institutions/index_fi.htm

Näytä enemmän
Heli-palvelusta voi hakea puolustusvoiain avoimia työpaikkoja.
Sivuston kieli: 
http://puolustusvoimat.fi/rekry

Näytä enemmän
Ruoveden kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista sekä avoimista työpaikoista.
http://www.ruovesi.fi

Näytä enemmän
Monster.fi on kansainvälinen, sähköinen rekrytointipalvelu, jonka kautta työpaikkoja on tarjolla sekä Suomesta että ulkomailta. Palvelun tarkoituksena on auttaa työnantajaa löytämään eri alojen ammattilaisia ja työnhakija taas voi käydä tutustumassa oman alansa työpaikkatarjontaan, lukea työpaikkailmoituksia sekä tilata itseään kiinnostavat työpaikkailmoitukset omaan sähköpostiinsa.
Sivuston kieli: 
http://www.monster.fi

Näytä enemmän
Mynämäen kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista sekä avoimista työpaikoista.
Sivuston kieli: 
http://www.mynamaki.fi

Näytä enemmän
Allianssin nuorisovaihto tarjoaa nuorille mm. au pair -paikkoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa, kansainvälisiä työleirejä myös Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa sekä hotellityötä. Hakulomake ja ohjelmakohtaiset hakuohjeet löytyvät sivuilta.
Sivuston kieli: 
http://www.nuorisovaihto.fi

Näytä enemmän
Helsingin seudun aluesarjat sisältävät tilastotietoja väestöstä, asumisesta, tulotasosta ja työpaikoista Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähiseudun kunnissa. Samat tiedot löytyvät pohjoismaiden suurimpien kaupunkialueiden osalta Nordstat -tietokannasta, johon on myös pääsy.
Sivuston kieli: 
http://www.aluesarjat.fi

Näytä enemmän
Helsingin Sanomissa olleet työpaikkailmoitukset löytyvät Oikotie-osiosta. Sivuilta on mahdollisuus etsiä avoimia paikkoja ja saada ilmoitus profiloimastaan avoimesta paikasta sähköpostilla.
Sivuston kieli: 
http://www.oikotie.fi/s/jobs/all

Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen sivuilla on laitoksen esittely sekä tietoa mm. ergonomiasta, henkisestä hyvinvoinnista, kemikaaliturvallisuudesta, rakennusterveydestä, työtapaturmista ja TYKY-toiminnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.ttl.fi

Näytä enemmän
Jarmo Rajala on listannut tuhottoman määrän yritysten rekrytointisivuja.
http://www.saunalahti.fi/jrajala/tyo.htm

Näytä enemmän
Sivuilta löytyvät työvoimatoimistoihin ilmoitetut avoimet työpaikat, jotka työnantajat ovat halunneet julkiseen hakuun
Sivuston kieli: 
https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/

Näytä enemmän
Duunitori tarjoaa karttapohjaisen käyttöliittymän, jolla työpaikkaa voi hakea sijainnin perusteella. Hakua voi rajata valitsemalla toimialan tai käyttämällä hakusanoja. Ilmoituksen jättäminen duunitorille ei maksa mitään.
Sivuston kieli: 
http://www.duunitori.fi

Näytä enemmän
Palkkaus.fi on kotitalouksien palkanmaksupalvelu, joka yhdistää kotitaloudet ja työtään tarjoavat yksityishenkilöt. Sivuilla on ohjeita palkkamiseen liittyvistä asioista sekä palvelun hinnasto.
Sivuston kieli: 
https://www.palkkaus.fi/

Näytä enemmän
International House Helsinki tarjoaa neuvontaa ja viranomaispalveluja pääkaupunkiseudulle tulleille maahanmuuttajille usealla eri kielellä. Sieltä saa opastusta esimerkiksi oleskelulupaan, opiskeluun, asumiseen sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yrityksille ja työnantajille tarjotaan neuvontaa mm. kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiin ja työ- ja oleskelulupiin liittyvissä asioissa.
Sivuston kieli: 
https://www.ihhelsinki.fi/

Näytä enemmän
Tietoa suomalaisesta työelämästä 13 kielellä. Oppaassa kerrotaan perusasioita työnhausta, suomalaisesta työkulttuurista, työhön perehdyttämisestä, esimiehen roolista sekä työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimisesta.
https://www.ttl.fi/tyoyhteiso/monikulttuurinen-tyoelama/toissa-suomessa-tietoa-maahanmuuttajalle-13-...

Näytä enemmän