8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Haetko kesätyötä? Taloudellisen tietotoimiston sivulla on mm. luettelo aloista, jotka ovat mukana Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmassa.
Sivuston kieli: 
http://www.tat.fi/Opettajat/Nuorten-kesaetyoet

Näytä enemmän
Lähinnä kesätöitä, mutta myös muita lyhytaikaisia hommia eri puolilta maailmaa.
http://www.summerjobs.com

Näytä enemmän
Pohjola-Norden järjestää nuorille kesätyötä Pohjoismaissa. Sivuilla on tietoa palvelusta, siihen kuuluvista maista, hakemisesta sekä hakulomake.
http://www.nordjobb.net

Näytä enemmän
Kesäduunari.fi on kaikille kesätyöntekijöille tarkoitettu palvelu, josta voi kysyä kesätyöhön liittyviä kysymyksiä puhelimitse tai nettilomakkeella. Sivuille on koottu muistilista, josta löytyy tietoa työsopimuksesta, palkasta, lomakorvauksesta jne.
Sivuston kieli: 
http://www.kesaduunari.fi/

Näytä enemmän
Hakukoneella voi etsiä ja selata avoimia työpaikkoja ammatin, yrityksen mukaan, esim. kesätyö" hakusanalla ja paikkakunnan perusteella."
http://www.avointyopaikka.fi

Näytä enemmän
Sivustolle kerätään ilmoituksia eri alojen kesätyöpaikoista.
http://www.kesatyo.fi

Näytä enemmän
Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Sivustolla on työpaikkailmoituksia, neuvoja työnhakuun sekä tietoa vastuullisen kesätyön periaatteista.
Sivuston kieli: 
http://kesaduuni.org/

Näytä enemmän
Verohallinto on koonnut verotuksesta oman osion nuorille. Sivuilla kerrotaan, milloin tarvitaan verokorttia, mistä tuloista maksetaan veroja ja miten veroilmoitus tarkistetaan. Koululaisten ja opiskelijoiden verotuksesta löytyy myös tietoa.
Sivuston kieli: 
http://www.vero.fi/nuoret

Näytä enemmän