15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Tietopaketti seksuaaliterveydestä ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta. Aiheina Suomen laki ja seurustelusuhteet, seksuaalisuus ja seksi, seksuaalikasvatus, seksuaalinen väkivalta ja häirintä sekä seksuaaliterveydestä huolehtiminen.
Sivuston kieli: 
http://funzi.mobi/course/sexualhealthandequalityinfinland

Näytä enemmän
Tutkimuksia Internetistä ja sen turvallisuudesta sekä turvallisemmaksi saattamiseksi lapsille.
Sivuston kieli: 
https://www.betterinternetforkids.eu/

Näytä enemmän
Toimintaohjeita kouluille seksuaalisen häirinnän ennaltaehkäisemiseksi ja siihen puuttumiseksi. Opas on tarkoitettu ensisijaisesti peruskouluille, lukioille ja toisen asteen ammatillisille oppilaitoksille.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/opas-seksuaalisen-hairinnan-ennaltaehkaisemise...

Näytä enemmän
Help.some on sovellus, jonka avulla nuoret voivat saada tietoa ja tukea kiusaamis- ja häirintätapauksissa sekä rikosasioiden selvittelyssä. Help.somessa toimivat Pelastakaa Lapset ry:n työntekijöiden lisäksi Rikosuhripäivystys RIKUn työntekijöitä sekä Helsingin seudun nettipoliiseja.
Sivuston kieli: 
https://www.netari.fi/helpsome/

Näytä enemmän
Väestöliiton ja Migrin tuottamassa videossa kerrotaan englanniksi, selkosuomeksi, kurdisoraniksi, farsiksi, arabiaksi, murrearabiaksi ja somalinikielellä seksuaalioikeuksista ja suhtautumisesta vastakkaiseen sukupuoleen.
https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2459887607&feature=iv&src_vid=TTuCLaONG0s&v=o...

Näytä enemmän
Opas nuorten seksuaalisen kaltoinkohtelun ehkäisemiseksi ja siihen puuttumiseksi nuorisotyössä. Helsinkiläisille nuorisotyöntekijöille tarkoitettu opas, josta voi olla apua myös muille nuorten parissa työskenteleville.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/static/liitteet-2019/KuVa/nuoriso/nuortenexit_esite_seksuaalinenhairinta_rgb_aine...

Näytä enemmän
Suojellaan Lapsia keskittyy seksuaalisen häirinnän, houkuttelun ja seksuaaliväkivallan ennaltaehkäisyyn. Sivuilla on tietoa vertaistukitoiminnasta. Aineistopankkiin on koottu lausuntoja, oppaita ja raportteja. Turvallisesti digiliikenteessä -osio sisältää materiaalia lapsille, nuorille, huoltajille ja opettajille.
Sivuston kieli: 
https://suojellaanlapsia.fi/

Näytä enemmän
Kampanja nostaa esiin urheiluun liittyvät ihmisoikeuskysymykset. Sivuilla on urheilijoiden tarinoita ja tietopaketti, jossa kerrotaan, mitä urheiluseurat, lajiliitot ja muut toimijat voivat tehdä ongelmien korjaamiseksi.
Sivuston kieli: 
https://alarikourheilua.fi/

Näytä enemmän
Et ole yksin -palvelusta saa apua, jos on kohdannut epäasiallista käyttäytymistä, seksuaalista häirintää tai muuta väkivaltaa urheiluharrastuksessa. Palveluun voi ottaa yhteyttä nimettömästi.
Sivuston kieli: 
https://www.etoleyksin.fi/

Näytä enemmän
Oppaassa on tietoa nuorten kohtaamista seksuaaliväkivallan muodoista ja vinkkejä turvataito- ja seksuaalikasvatukseen. Opas on tarkoitettu 11–17-vuotiaiden vanhemmille.
Sivuston kieli: 
https://pelastakaalapset.s3.eu-west-1.amazonaws.com/main/2022/03/04141652/turvaa-ja-tue-2021-fi.pdf

Näytä enemmän
Tasa-arvovaltuutetun sivulla on tietopaketti seksuaalisesta häirinnästä eri yhteyksissä. Sieltä löytyy myös tiedot siitä, mistä saa apua ja neuvoja.
Sivuston kieli: 
https://tasa-arvo.fi/hairinta

Näytä enemmän
Oppaan tavoitteena on ennaltaehkäistä nuorten kokemaa seurusteluväkivaltaa, seksuaalista väkivaltaa ja sukupuolista häirintää. Opas on suunnattu yläkoulun ja toisen asteen oppilaitosten opettajille, kuraattoreille ja terveydenhoitajille.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-245-611-3

Näytä enemmän
Musiikkialan eri järjestöjen laatima ohjeistus sisältää neuvoja siihen, miten toimia, jos näkee tai kokee häirintää, syrjintää tai epäasiallista kohtelua musiikkialalla. Sivuilla on myös musiikkialalla käytössä olevia toimintamalleja ja aihetta käsittelevää tutkimusta.
Sivuston kieli: 
https://esiinnynedukseni.fi/

Näytä enemmän
Sua varten somessa on tiimi, johon lapset ja nuoret voivat ottaa yhteyttä, kun somessa on tapahtunut häirintää tai kun epäilee tilanteessa olevan jotain outoa. Sivuilla on julkaistu opas Jalkaudu someen! Käsikirja nuorten kanssa työskenteleville.
Sivuston kieli: 
https://loistosetlementti.fi/sua-varten-somessa/

Näytä enemmän