12 osumaa haulle. Näytetään 1 - 12 tulosta.
Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä Työpoliittisessa aikakauskirjassa julkaistaan artikkeleita, katsauksia ja tilastoja työpoliittisen tutkimuksen alalta. Vanhemmat numerot löytyvät arkistosta.
Sivuston kieli: 
https://tem.fi/tyopoliittinen-aikakauskirja

Näytä enemmän
Nuoria työntekijöitä koskevat työehdot ja -säännöt.
Sivuston kieli: 
https://tem.fi/nuoret-tyontekijat

Näytä enemmän
EVA:n sivuilta voi lukea raportin, jossa kerrotaan esimerkkejä siitä, millaisia muu­toksia sosiaalinen media on aiheuttanut suomalaisissa yrityksissä ja millaisiin muutoksiin yritysten johdon on syytä varautua.
Sivuston kieli: 
https://www.eva.fi/blog/2011/05/05/eva-raportti-suora-yhteys-näin-sosiaalinen-media-muuttaa-yritykse...

Näytä enemmän
Työmarkkinoiden ruotsinkielinen kielilautakunta on koonnut suomalais-ruotsalaisen sanalistan työmarkkinatermeistä.
Sivuston kieli: 
https://kaino.kotus.fi/www/ordlistor/fackterm.html

Näytä enemmän
Sitran hanke kehittää työkaluja muutoksen kohtaamiseen työmarkkinoilla sekä työelämässä. Sivustossa tunnistetaan uusia ilmiöitä sekä esitellään niihin sopeutumista.
Sivuston kieli: 
https://www.sitra.fi/aiheet/tyoelaman-taitekohdat/

Näytä enemmän
LABORE on tutkimuslaitos, jossa painopistealueina ovat työn taloustiede, koulutuksen tutkimus, julkistaloustiede sekä makrotaloustiede. Sivuilla voi tutustua tutkimusalueisiin ja -hankkeisiin, julkaisuihin ja ennusteisiin sekä Talous & Yhteiskunta -lehteen, joka on julkaistu näköislehtenä.
Sivuston kieli: 
https://labore.fi/

Näytä enemmän
Työvoiman saatavuus ja kohtaanto -raportin avulla voit tutustua eri toimialojen ja ammattien työmarkkinatilanteen kehitykseen maakuntatasolla. Raportti sisältää tietoa eri ammattiryhmien työllisyystilanteesta, työvoiman määrästä, avoimista työpaikoista ja palkoista.
Sivuston kieli: 
https://tyomarkkinatori.fi/teemasivut/tyovoiman-saatavuus-ja-kohtaanto

Näytä enemmän
Mitä työmarkkinoilla tarkoitetaan ja miten tilastot kuvaavat suomalaisen työelämän eri ilmiöitä? Tilastokeskuksen oppaasta selviää työelämätilastoinnin peruskäsitteet, tilastojen lähtökohdat ja se, miten niitä tehdään. Opas tarjoaa välineitä ymmärtää työelämää ja analysoida työmarkkinoita tilastojen pohjalta.
Sivuston kieli: 
https://guides.stat.fi/tyoelama-tilastoina

Näytä enemmän