25 osumaa haulle. Näytetään 1 - 25 tulosta.
LACMAn sivuilla on tietoa museon toiminnasta, kokoelmista ja näyttelyistä. Vaihtuvia näyttelyitä myös verkossa. Sivuilta löytyvät luettelot museon julkaisuista ja bibliografioista. Lisäksi sivuilla on linkkejä alan kirjastoihin ja tietoa tutkimuksesta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
National Gallery of Artin kokoelma koostuu yli 100 000 teoksesta keskiajalta nykypäiviin. Näistä kaikista voi etsiä tietoa tekijän, teoksen tai aiheen mukaan. Kuvahaku kohdistuu yli 5100 teokseen. Opastettuja kiertokäyntejä museon kokoelmiin. Virtuaalikäyntejä näyttelyihin mm. Van Gogh, Calder. Kirjallista tietoa museon kaikista näyttelyistä 1941 alkaen. Tiedonhakua museon käsikirjastosta. Museokauppa. Mainio lasten sivu NGA kids.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tiedot kokoelmista ja näyttelyistä, historiasta ja palveluista (mm. työpaja, opastukset). Lisäksi Ateneum-salin ohjelmakalenteri ja yhteystiedot.
Näytä enemmän
Phillips Collection on Yhdysvaltojen vanhin modernin taiteen museo. Sen perusti Duncan Phillips v. 1918. Kokoelman tärkeimmät teokset edustavat ranskalaista impressionismia ja jälki-impressionismia. Museolla on myös 13 teoksen Braque-kokoelma, useita Paul Kleen teoksia, sekä amerikkalaisten taiteilijoiden töitä. Museon sivuilla on erinomainen esittely Pierre-Auguste Renoirin \Aamiainen veneretkellä\-teoksesta ja sen taustoista. Amerikan-afrikkalaisen Jacob Lawrencen taiteen interaktiivinen esittely.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Nykytaiteenmuseo Kiasman kalenteri, palvelut, aukioloajat ja yhteystiedot. Kiasman sivuilta löytyy myös oppimateriaalia ja tietoa kierroksista.
Näytä enemmän
Madridin Pradon taidemuseon kotisivut. Sivuilla esitellään kuvin ja sanoin museon 50 tunnetuinta teosta tekijöinään mm. Rubens, El Grego, Durer, Goya, Velazquez, Bosch, Botticelli. Lisäksi tietoja museon historiasta ja aukioloajoista. Sivuilla on myös teosten hakumahdollisuus eri maittain, aiheittain tai tyylilajeittain (kuvia tosin ei ole kaikista nähtävillä).
Näytä enemmän
John Nurmisen Säätiön tarkoituksena on suomalaisen merenkulun kulttuuriperinteen vaaliminen. Sivuilla esitellään säätiön toimintaa, säätiön kartta-, taide- ja meriantiikkikokoelmia sekä kerrotaan näyttelyistä, joissa säätiö on mukana.
Näytä enemmän
Tampereella sijaitsevan Hiekan taidemuseon sivuilla on kuvia pysyvän kokoelman teoksista, aukioloajat ja yhteystiedot sekä tiedot näyttelyistä. Sivuilla kerrotaan myös Hiekan taidemuseon säätiön perustamisesta ja Kustaa Hiekan matkoista.
Näytä enemmän
EMMAn, Espoon modernin taiteen museon, sivuilla on tietoa näyttelyistä, tapahtumista ja museo-opetuksesta. Taidemuseon tiedotuslehden voi ladata omalle koneelle pdf-tiedostona.
Näytä enemmän
Täällä voi tutustua museon tekijänoikeusvapaiden taideteosten digitaaliseen kuvakokoelmaan. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvien lähde ja käyttötarkoitus tulee mainita.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Suomen Pankin taidekokoelmaa alettiin kerätä 1920- ja 1930-lukujen vaihteessa. Kokoelma sisältää maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia. Täällä voi tutustua taideteoksiin ja niiden taustoihin sekä Ludwig Bohnstedtin suunnittelemaan Suomen Pankin päärakennukseen.
Näytä enemmän
My Modern Met julkaisee ja kokoaa modernia taidetta, valokuvataidetta, sekä innovaatioita arkkitehtuurin, suunnittelun ja muotoilun alalta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Tanskassa sijaitsevan Louisianan modernin taiteen museon monipuolisiin kokoelmiin, palveluihin, toimintaan, historiaan ja arkkitehtuuriin. Louisiana Channel sisältää lukuisia videoita, joilla esitellään eri taidemuotoja ja tekijöitä.
Näytä enemmän
New Yorkissa sijaitseva taidemuseo keskittyy naisten tekemän taiteen esille tuomiseen. Sivustolla voi tutustua museon kokoelmiin ja taiteilijaesittelyihin.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Noin 200 teoksen valikoima Serlachiuksen taidekokoelmasta, jossa on Suomen taiteen kultakauden merkkiteoksia sekä eurooppalaista taidetta 1400–1800-luvuilta.
Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua Akseli Gallen-Kallelan maalauksiin. Museon kokoelmista on esillä yli sata teosta korkearesoluutioisina kuvina.
Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua Helsingin Kuusisaaressa sijaitsevan Villa Gyllenbergin taidekokoelmaan, joka sisältää mm. noin 40 Helene Schjerfbeckin teosta. Nähtävillä on runsaasti myös erilaisia esineitä, kuten astioita, valaisimia ja huonekaluja.
Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua noin 1400 taideteokseen HAM Helsingin taidemuseon kokoelmista. Valmiit poiminnat esittelevät muun muassa Tennispalatsin näyttelyitä, Leonard ja Katarina Bäcksbackan lahjoituskokoelmaa sekä julkisen tilan taidetta ulkona katukuvassa, kaupungin kouluissa, kirjastoissa ja päiväkodeissa.
Näytä enemmän
Tammisaaressa sijaitsevan taidemuseon esittely, näyttelyt ja tapahtumat sekä tietoa Albert de la Chapellen kokoelman taustoista.
Näytä enemmän
Digimuseossa voi tutustua Fanny ja Paul Sinebrychoffin kotimuseon taidekokoelmaan, esineisiin ja kalusteisiin.
Näytä enemmän
Kuvataideakatemian taidekokoelmaan kuuluu yli 300 teosta sekä satoja teoksia sisältävä taidegrafiikan kokoelma. Verkkopalvelussa teoksia on noin 80. Kokoelma koostuu pääosin Kuvataideakatemian opiskelijoiden töistä, jotka tarjoavat näkymän suomalaiseen taideopetukseen ja kuvataiteen historiaan 1800-luvulta nykypäivään.
Näytä enemmän
Täällä voi tutustua porvoolaisten ja kaupungin taide-elämässä vaikuttaneiden taiteilijoiden teoksiin 1900-luvulta alkaen. Esillä on maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia Porvoon kaupungin ja Porvoon museon kokoelmista.
Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua Keravan museopalveluiden kokoelmien valokuviin, esineisiin, taideteoksiin ja arkistoaineistoihin. Kokoelmanostoina on kuvia muun muassa Sariolan tivolista, Ornon valaisintehtaan tuotannosta sekä keravalaisten arjesta eri vuosikymmenillä. Taiderastit-karttasivustolle on koottu Keravan julkiset taideteokset.
Näytä enemmän
Zornmuseon sivuilla esitellään Anders Zornin töitä sekä Zornin keräämää taidekokoelmaa.
Näytä enemmän