9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Design District on hyvä opas niille, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta muotoilusta ja persoonallisista tuotteista. Mukana on designliikkeitä, gallerioita, museoita, hotelleja ravintoloita. Kartta auttaa suunnistamisessa, ja yritykset löytyvät alan mukaan ryhmiteltyinä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Weil am Rheinissa sijaitseva museo toimii Frank O. Gehryn suunnittelemassa rakennuksessa. Näyttelytoiminta painottuu huonekalu- ja sisustussuunnitteluun. Sivulla esitellään mm. rakennus, kiinnostavat näyttelyt ja 100 kokoelman helmeä.
Näytä enemmän
Reading Design -sivustolla voi lukea muotoilua käsitteleviä esseitä ja artikkeleita arkkitehtuurista, muodista, graafisesta suunnittelusta...
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Miksi, kenelle, milloin? Täällä kerrotaan suunnitteilla olevasta uudesta arkkitehtuuri- ja designmuseosta.
Näytä enemmän
Finnish Design Infon sivuilla kerrotaan suomalaisesta muotoilusta, muotoilun monipuolisuudesta ja muotoilun vaikuttavuudesta. Sivuilla on esimerkkejä siitä, miten vastuullisuus, kestävä kehitys ja yhdenvertaisuus näkyvät muotoilussa.
Näytä enemmän
Aalto-yliopiston verkkokurssi kaikille muotoilusta kiinnostuneille. Kurssi tutustuttaa muotoilun perusteisiin ja esittelee nykymuotoilun neljä peruspilaria: kestävä kehitys, yhteistyö, innovointi ja johtaminen. Kurssi on kaikille avoin, mutta sen käyttö edellyttää rekisteröitymistä.
Näytä enemmän
Suomalaiseen huonekalumuotoilun ja sisustusarkkitehtuurin hakupalvelussa voi tutkia eri museoiden kokoelmia. Sivustolla on muun muassa Askon, Stockmannin piirustuskonttorin ja Keravan Puusepäntehtaan tuotantoa. Mukana on piirustuksia esimerkiksi Eero Aarniolta, Maija Heikinheimolta, Gunnel Nymanilta ja Ilmari Tapiovaaralta. Aineistoja voi etsiä esimerkiksi huonekalutyypin, suunnittelijan tai valmistajan perusteella valmiiden kategorioiden avulla. Tarjolla on myös teemanostoja eri aiheista.
Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua Keravan museopalveluiden kokoelmien valokuviin, esineisiin, taideteoksiin ja arkistoaineistoihin. Kokoelmanostoina on kuvia muun muassa Sariolan tivolista, Ornon valaisintehtaan tuotannosta sekä keravalaisten arjesta eri vuosikymmenillä. Taiderastit-karttasivustolle on koottu Keravan julkiset taideteokset.
Näytä enemmän