6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Porvoon museon verkkonäyttely kertoo elämästä itäisellä Uudellamaalla viimeisimmän jääkauden loppuvaiheista aina 1700-luvulle asti.
Sivuston kieli: 
https://porvoonmuseo.wordpress.com/

Näytä enemmän
Kansalliset kaupunkipuistot ovat arvokkaita kulttuuri- ja luonnonmaisemien ja virkistysalueiden kokonaisuuksia. Sivustolla on kohde-esittelyt, karttoja ja historiatietoa tässä vaiheessa kymmenestä kaupungista, mm. Forssasta, Hangosta, Heinolasta, Hämeenlinnasta, Kokkolasta ja Kotkasta.
Sivuston kieli: 
https://kansallisetkaupunkipuistot.fi/

Näytä enemmän
Kirjastokaistan Kirjallinen kaupunkini -ohjelmasarja kertoo Suomen kaupunkien merkkikirjailijoista, kirjallisuudesta kaupungista sekä kaupungin kirjallisuusmaisemista. Sarjaan kuuluvat ohjelmat mm. Porvoosta, Jyväskylästä, Hämeenlinnasta, Turusta ja Kuopiosta.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjastokaista.fi/kirjallisuus_ja_kulttuuri/kirjallinenkaupunkini/

Näytä enemmän
Avantin kotisivuilta löytyy ohjelmistotietoa mm. Porvoon Suvisoitosta, orkesterin vuosittaisesta kesäfestivaalista, sekä orkesterin historiikki ja diskografia.
Sivuston kieli: 
https://www.avantimusic.fi

Näytä enemmän
Porvoon alueen uutisia.
Sivuston kieli: 
https://uusimaa.fi

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua porvoolaisten ja kaupungin taide-elämässä vaikuttaneiden taiteilijoiden teoksiin 1900-luvulta alkaen. Esillä on maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia Porvoon kaupungin ja Porvoon museon kokoelmista.
Sivuston kieli: 
https://www.porvoo.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/museot-ja-nayttelyt/porvoon-virtuaalinen-tai...

Näytä enemmän