10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Paikkatietolaitos FGI:n sivut kertovat laitoksen tehtävistä, tutkimuksesta, julkaisuista ja palveluista.
Sivuston kieli: 
https://www.maanmittauslaitos.fi/tutkimus

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan maanmittausalan opiskelumahdollisuuksista ja siitä, minkälaisia töitä alan ammattilaiset tekevät. Lisäksi on esimerkkejä opiskelijoiden ja työntekijöiden kokemuksista alalla.
Sivuston kieli: 
https://www.maanmittauslaitos.fi/tietoa-maanmittauslaitoksesta/maanmittausalalle

Näytä enemmän
Seuran sivulla on tapahtuma- ja toimintatietoja, linkkejä verkossa julkaistuihin väitöskirjoihin, artikkeleita.
Sivuston kieli: 
http://www.kartogra.fi

Näytä enemmän
Historiallisia karttoja kaikista maanosista. Yhdysvaltain osuus luonnollisesti laaja. Myös Euroopasta hyvä valikoima. Esimerkiksi Baltian alueesta kartat 1000-luvulta 1800-luvun alkuun saakka. Lisäksi löytyy vaikkapa keskiaikaisen Pariisin kartta sekä Euroopan keskiaikaisten yliopistojen maantieteellinen sijainti. Myös U.S. Army Center of Military Historyn tuottamia karttoja toisen maailmansodan rintamalinjoista. Selkeä hakemistohierarkia.
Sivuston kieli: 
https://maps.lib.utexas.edu/maps/historical/index.html

Näytä enemmän
John Nurmisen Säätiön tarkoituksena on suomalaisen merenkulun kulttuuriperinteen vaaliminen. Sivuilla esitellään säätiön toimintaa, säätiön kartta-, taide- ja meriantiikkikokoelmia sekä kerrotaan näyttelyistä, joissa säätiö on mukana.
Sivuston kieli: 
https://johnnurmisensaatio.fi/

Näytä enemmän
Tietokantaan on koottu karttoja Suomen alueilta 1600-luvulta aina 1950-luvulle saakka. Kartat on ryhmitelty käyttötarkoituksen mukaan, esimerkkeinä maakirjakartat, tilus- ja kyläkartat, kaupunkikartat ja sotilaskartat. Sivuilta löytyy myös kartta-aiheisia tutkimuksia, tietopaketti maanmittauksen kehityksestä 1600- ja 1700-luvuilla Suomessa sekä Heikki Rantatuvan biografia.
Sivuston kieli: 
https://expo.oscapps.jyu.fi/s/vanhakartta/page/etusivu

Näytä enemmän
Old Maps Online kokoaa yhteen eri kirjastojen ja arkistojen kokoelmissa olevia historiallisia karttoja. Tällä hetkellä sivuston kautta löytyy yli 400 000 karttaa.
Sivuston kieli: 
https://www.oldmapsonline.org/

Näytä enemmän
Verkkonäyttelyssä voi tutustua John Nurmisen Säätiön merikulttuuria esittelevään ympäristötyöhön, kartta- ja taidekokoelmaan sekä tarinoihin niiden takana. Näyttely on tarkoitettu kaikille merellisestä kulttuurista ja Itämeren pelastamisesta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://digimuseo.fi/nayttelyt/itameren-perinto/

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston digitoima, 1400–1500-luvuilla julkaistu Ptolemaios-atlasten kokonaisuus, joka sisältää Klaudios Ptolemaioksen laatiman antiikin ajan Geographia-teoksen, karttoja sekä aihepiiriä käsitteleviä tekstejä. Ptolemaios-atlakset ovat osa A. E. Nordenskiöldin 1800-luvulla keräämää tieteellistä kokoelmaa.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=821

Näytä enemmän
Geoinformatiikan, paikkatiedon (GIS) ja geomedian opetukseen ja oppimiseen liittyviä ohjemateriaaleja, joita voi käyttää kurssimateriaalina, opettajan tukiaineistona tai opiskelijan itseopiskelumateriaalina. Osa aineistosta sopii myös lukion maantieteen kursseille geomedian opetukseen.
Sivuston kieli: 
https://aoe.fi/#/kokoelma/125

Näytä enemmän