28 osumaa haulle. Näytetään 1 - 28 tulosta.
Den förvaltningshistoriska ordboken ger förklaringar till termer som har använts inom den offentliga förvaltningen i Finland från medeltiden till 1950.
Sivuston kieli: 
http://fho.sls.fi/

Näytä enemmän
Väestötietoviraston tietoja sähköisistä varmenteista kansalaisille sekä yhteisöille.
Sivuston kieli: 
https://dvv.fi/tietoa-varmenteista

Näytä enemmän
Täällä neuvotaan, miten tehdään saavutettavia asiakirjoja. Koulutuksessa keskitytään Word-, PowerPoint- ja Excel-tiedostoihin ja siihen, miten ne muunnetaan oikein pdf-muotoon. Koulutus on suunnattu sisältöjä tuottaville asiantuntijoille ja julkishallinnon viestijöille.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/saavutettavat-asiakirjat-verkossa/

Näytä enemmän
I Suomi.fi kan man söka information och tjänster för olika livssituationer och skeden i företagets livscykel
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/hemsidan

Näytä enemmän
Neljästi vuodessa ilmestyvä lehti, jossa julkaistaan monitieteistä julkisen, yritysten ja järjestöjen hallinnon, johtamisen ja organisoinnin tutkimusta.
Sivuston kieli: 
https://journal.fi/hallinnontutkimus

Näytä enemmän
Webbsidorna presenterar medborgarens rätt till information enligt lagen om offentlighet i myndigheternas verksamhet.
Sivuston kieli: 
https://oikeusministerio.fi/sv/offentlighetslagen

Näytä enemmän
Finansministeriets sida presenterar den öppna förvaltningens principer, medel och handlingsprogram.
Sivuston kieli: 
http://oppenforvaltning.fi/

Näytä enemmän
Valtiovarainministeriön avoimen hallinnon sivulla avataan avoimen hallinnon yleisiä periaatteita, esitellään avoimen hallinnon toimintasuunnitelmat, sekä tarjotaan materiaalia aiheen esittelemiseksi.
Sivuston kieli: 
http://www.avoinhallinto.fi

Näytä enemmän
Päätösten vaikutusten ennakkoarvioinnilla(EVA) arvioidaan etukäteen, miten valmistelussa oleva päätös vaikuttaisi erilaisten ihmisryhmien elämään. Sivustosta löytyy tietoa lainsäädännöstä sekä eri ihmisryhmiin kohdistuvasta arvioinnista käytännössä.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/web/hyvinvoinnin-ja-terveyden-edistamisen-johtaminen/hyvinvointijohtaminen/paatost...

Näytä enemmän
Palvelu rakennuslupa-asioiden hoitamiseen kansalaisille, yrityksille ja viranomaisille. Lupapisteen kautta voi kysyä neuvoa kunnan rakennusvalvonnalta sekä hoitaa hankkeen lupa-asioinnin. Palvelussa mukana olevien kuntien määrä kasvaa edelleen.
Sivuston kieli: 
https://www.lupapiste.fi/

Näytä enemmän
Lupapiste är en tjänst där du kan ansöka om tillstånd som gäller byggande och miljö och sköta dessa ärenden elektroniskt.
Sivuston kieli: 
https://www.lupapiste.fi/sv/

Näytä enemmän
Kaikille avoimessa verkkokoulutuksessa käsitellään median roolia yhteiskunnassa, tiedon luotettavuutta, mediassa tapahtuvaa vuorovaikutusta sekä sosiaalisen median hyödyntämistä työssä.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/medialukutaito-julkishallinnossa/

Näytä enemmän
Valtiokonttorin ylläpitämä palvelu, joka kokoaa kuntatalouden ja valtionhallinnon tietoja yhteen osoitteeseen. Palvelussa on saatavilla kuntien ja kuntayhtymien talousarvio- ja -suunnitelmatiedot sekä valtionhallinnon talous-, henkilöstö- ja tuloksellisuustietoja. Sivuilta löytyy myös sanastoja sekä visualisointi valtion organisaatiorakenteesta.
Sivuston kieli: 
https://www.tutkihallintoa.fi/

Näytä enemmän
Palvelussa on tietoa kuntien ja kuntayhtymien taloudesta sekä väestö- ja työllisyysrakenteista. Sieltä selviää mm. kunnan tuloverot, valtionosuudet, muuttoliike, väestön ikärakenne sekä sosiaali- ja terveystoiminnan kustannukset.
Sivuston kieli: 
https://www.tutkihallintoa.fi/kunnat/

Näytä enemmän
Palvelussa voi selata ja tarkistaa julkishallinnon käsitteitä ja niiden määrityksiä eri aloilta.
Sivuston kieli: 
https://sanastot.suomi.fi/

Näytä enemmän
I den Officiella tidningen publiceras dödande av urkund, dödsförklaringsärende, lagfart, stämningar (äktenskapsskillnad, underhållsbidrag, faderskap, fordringsmål, hyresavtal), ändring av släktnamn, apotekstillstånd, läkemedelsförsäljningstillstånd, myndigheternas svenska, näringsförbud, kollektivavtals allmänt bindande verkan, lönegarantibeslut, Patent- och registerstyrelsens annonser och protester.
Sivuston kieli: 
https://www.virallinenlehti.fi/sv

Näytä enemmän
Granskaförvaltningen.fi är Statskontorets tjänst som tillgängliggör uppgifter om kommunernas och samkommunernas budgetar och ekonomiplaner samt uppgifterna om statsförvaltningens ekonomi, personal och resultat.
Sivuston kieli: 
https://www.granskaforvaltningen.fi/

Näytä enemmän
Suomidigi auttaa julkisen palvelun organisaatioita digitalisaatiossa. Tavoitteena on kehittää asiakaslähtöisiä digitaalisia palveluita. Sivustolla on kehittäjäfoorumi ja työkaluja digitalisaation käytännön toteutukseen. Sivuilla on tietoa kansalaisille annettavasta digituesta, hyvistä käytänteistä ja digituen tarjoajista.
Sivuston kieli: 
https://www.suomidigi.fi/

Näytä enemmän
Cogitatio Press julkasee avoimesti verkossa neljää tieteellistä lehteä: Media and Communication, Politics and Governance, Social Inclusion ja Urban Planning. Suomesta palvelussa ovat mukana Helsingin, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopisto.
Sivuston kieli: 
https://www.cogitatiopress.com/index/index

Näytä enemmän
Suomi.fi-verkkopalvelu tarjoaa tietoa erilaisissa tilanteissa oleville kansalaisille ja yrittäjille. Palvelusta löytyvät asioiden hoitamisessa tarvittavat tiedot, toimintaohjeet ja palvelut. Tunnistautuneena käyttäjä voi viestiä eri julkishallinnon organisaatioiden kanssa.
https://www.suomi.fi

Näytä enemmän
Hallinnon kehittämiskeskus Hausin verkkopalvelussa annetaan informaatiota keskuksen kehittämistyöstä ja koulutuksesta. Sivustossa on myös verkko-opetus -osuus.
Sivuston kieli: 
https://haus.fi/

Näytä enemmän
Annettu Helsingissä 21 päivänä toukokuuta 1999. Laki määrittelee asioiden ja asiakirjojen julkisuuden tarkoituksena toteuttaa avoimuutta ja hyvää tiedonhallintatapaa viranomaisten toiminnassa. Se antaa kansalaisille mahdollisuuden mm. valvoa julkisen vallan ja julkisten varojen käyttöä, ja valvoa oikeuksiaan ja etujaan.
Sivuston kieli: 
https://finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990621?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=viranomaiste...

Näytä enemmän
Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa, voimassa 1.2.2003 lähtien.
Sivuston kieli: 
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2003/20030013?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=laki%20s%...

Näytä enemmän
Lyhytkurssilla perehdytään avoimen hallinnon eri näkökulmiin ja tavoitteisiin. Kurssila pohditaan, millä keinoilla omaa työtä voi muuttaa avoimemmaksi ja miten avointa hallintoa tulisi edistää jatkossa.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/avoin-hallinto-on-kaytannon-tekoja/

Näytä enemmän
Lyhytkurssilla pohditaan tiedon laadun merkitystä omassa työssä, organisaatiossa sekä laajemmin koko yhteiskunnassa. Kurssilla perehdytään tiedon laadun arvioinnin eri näkökulmiin ja tietoaineistojen laadun kuvaamiseen. Koulutus on tarkoitettu julkishallinnon asiantuntijatehtävissä työskenteleville sekä kaikille tiedon laadun kuvaamisesta ja mittaamisesta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/tiedon-laatu-laadun-merkitys-ja-kuvaaminen/

Näytä enemmän
Avoimuusrekisterin tavoitteena on parantaa eduskunnan ja ministeriöiden päätöksenteon avoimuutta. Eduskuntaan ja ministeriöihin kohdistuvaa vaikuttamistoimintaa ja sen neuvontaa tekevät voivat rekisteröityä palvelussa. Tavoitteena on parantaa päätöksenteon läpinäkyvyyttä, torjua epäasiallista vaikuttamista sekä vahvistaa kansalaisten luottamusta valtionhallintoon ja demokratiaan.
Sivuston kieli: 
https://avoimuusrekisteri.fi/

Näytä enemmän
Virallisia ilmoituksia, kuulutuksia ja muita asiakirjoja julkaiseva lehti on vapaasti luettavissa pdf-muodossa.
Sivuston kieli: 
https://www.virallinenlehti.fi/

Näytä enemmän