Naisen asema. Miehen asema

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
13 osumaa haulle. Näytetään 1 - 13 tulosta.
Yhdistyksen sivulla yhteystiedot, julkaisuja ja tietoja vuosittain järjestettävistä naisten joulumessuista.
Sivuston kieli: 
http://www.naistenkulttuuriyhdistys.fi/

Näytä enemmän
Palvelun tarjoaa maksutonta ammattiapua seksuaalisen väkivallan ja hyväksikäytön uhreille, heidän läheisilleen ja heitä työssään kohtaaville.
Sivuston kieli: 
https://www.nettitukinainen.fi/

Näytä enemmän
Naiset saivat Suomessa 110 vuotta sitten täyden äänioikeuden ja vaalikelpoisuuden. Tietopaketissa selvitetään, miten äänioikeusuudistus onnistuttiin toteuttamaan ja miten poliittisen kansalaisuuden myöntäminen näkyi naisten vaalikäyttäytymisessä.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/yhteiskunta/historia/naisten-aani...

Näytä enemmän
Tyttöjen talon verkkosivustossa on tietoa talon toiminnasta, tyttöjen ja naisten elämän muutoksista sekä tuesta niitä kohdatessa.
Sivuston kieli: 
https://tyttojentalo.fi/

Näytä enemmän
Näillä Tilastokeskuksen sivuilla kuvataan sukupuolten asemaa ja tasa-arvoa yhteiskunnan eri osa-alueilla tilastojen valossa. Tilastoja on aiheista väestö, perheet, koulutus, työelämä, tulot sekä yhteiskunnallinen osallistuminen.
Sivuston kieli: 
https://www.stat.fi/tup/tasaarvo/index.html

Näytä enemmän
Tilastokeskus on koonnut naisten elämään liittyviä tilastotietoja naistenpäivän kunniaksi.
Sivuston kieli: 
https://www.stat.fi/tup/tilastokirjasto/kansainvalinen-naistenpaiva.html

Näytä enemmän
Naisten Ääni on julkaistu Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi vuonna 2017. Naisen historiaa kuvaavaan sivustoon on koottu elämäkertoja vaikuttajanaisista arjen sankareihin. Tietokantaan voi kirjoittaa artikkelin merkittävänä pitämänsä naisen elämästä. Artikkeleita voi myös ehdottaa.
Sivuston kieli: 
https://www.naistenaani.fi/

Näytä enemmän
Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE) toimii naisten ja miesten välisen yhteiskunnallisen tasa-arvon edistämiseksi. Sivuilta löytyy lausuntoja, kannanottoja, aloitteita ja julkaisuja sekä tietoa tasa-arvoviranomaisista.
Sivuston kieli: 
https://www.tane.fi/

Näytä enemmän
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Sivuston kieli: 
https://tukinainen.fi/

Näytä enemmän
Järjestö tarjoaa tukea väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajanaisille ja lapsille. Sivuilla on tietoa palveluista ja ajankohtaisista asioista sekä esitteitä ja oppaita.
https://monikanaiset.fi/

Näytä enemmän
Päätoimittaja ja historiaharrastaja Maria Petterssonin podcast-sarjassa tutustutaan kymmeniin naisiin, jotka muuttivat maailmaa: sotasankareihin, rikollispomoihin, seikkailijoihin, tieteentekijöihin, taiteilijoihin jne.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-50621087

Näytä enemmän