46 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
NSA:n sivuilta löytyvät Yhdysvaltain turvallisuuspalvelun toimintaperiaatteet ja päämäärät, toiminnan historiaa, tutkimusta sekä julkiset tiedotteet.
Sivuston kieli: 
https://www.nsa.gov/

Näytä enemmän
Teos esittelee Suomen osallistumista kokonaisvaltaiseen kriisinhallintaan sekä nostaa esiin asiantuntijoiden ajatuksia siviilikriisinhallinnan, sotilaallisen kriisinhallinnan, humanitaarisen avun ja kansainvälisen pelastuksen, rauhanvälityksen sekä kehitysyhteistyön parista.
Sivuston kieli: 
http://www.widersecurity.fi/uploads/1/3/3/8/13383775/wise-yhdess%C3%A4enemm%C3%A4n%E2%80%93kriisienh...

Näytä enemmän
Ensimmäisen maailmansodan voittaneet valtiot perustivat Kansainliiton. Tietopaketissa esitellään järjestön päätoimielimet, kerrotaan Suomen liittymisestä järjestön jäseneksi sekä esitellään Eduskunnan kirjaston Kansainliittoon liittyvä kokoelma.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kv-jarjestot/kansainliitto-tietop...

Näytä enemmän
En interaktiv atlas och digitalt uppslagsverk som innehåller temakartor, statistik och fakta om världens utveckling. Målet är att visa på likheter och skillnader i världen och på vilka sätt olika händelser påverkat utvecklingen. Webbsidan innehåller jämförbar statistik om den mänskliga utvecklingen i olika länder, information om pågående konflikter i världen samt hur FN:s globala mål har uppnåtts, bland annat. Tjänsten riktar sig speciellt till skolor, men kan användas av alla som är intresserade. Artiklarna är ursprungligen skrivna av Norska FN-sambandet och översätts av Svenska FN-förbundet.
Sivuston kieli: 
https://www.globalis.se

Näytä enemmän
NSA on organisaatio, joka kerää ja julkaisee salaisiksi julistettuja Yhdysvaltojen valtionhallinnon dokumentteja, jotka ovat tulleet julkisiksi Freedom of Information Actin (FOIA) nojalla. Suurin osa aineistosta on maksullista, mutta Internet sivuilla on runsaasti myös maksutonta materiaalia, mm. kylmään sotaan, ydinasepolitiikkaan ja Kuuban ohjuskriisin liittyvää materiaalia kuten asiakirjoja, valokuvia ja aikalaishaastatteluja.
Sivuston kieli: 
https://nsarchive.gwu.edu/

Näytä enemmän
UNRIC:in eli Yhdistyneiden kansakuntien Länsi-Euroopan alueellinen tiedotuskeskus tiedottaa YK:n toiminnasta. Pohjoismaiden tiimi tiedottaa YK:sta nettisivulla ja sosiaalisessa mediassa viidellä pohjoismaisella kielellä – tanskaksi, suomeksi, islanniksi, ruotsiksi ja norjaksi. Sivustosta löytyy tiedotteiden lisäksi tietoa YK:n organisaatiosta, toiminnan rakenteesta ja menetelmistä sekä ihmisoikeuksista ja teemapäivistä.
Sivuston kieli: 
https://unric.org/fi

Näytä enemmän
Ylen ulkomaantoimittajien, kirjeenvaihtajien ja avustajien tekemä radio-ohjelma, jossa käsitellään kansainvälistä politiikkaa ja uutistapahtumien taustoja.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/audio/1-1509042

Näytä enemmän
Förenta Nationernas regionala informationskontor Föreningen Västeuropa informerar om FN:s verksamhet och projekt.
Sivuston kieli: 
https://unric.org/sv/

Näytä enemmän
Suomen edustustot ulkomailla esittelee Suomen edustustot ulkomailla sekä niiden toimintaa ja tehtäviä. Lisäksi sivustosta löytyvät edustajat ulkomailla. Edustustoihin kuuluvat myös Suomen edustustot kansainvälisissä tehtävissä sekä Euroopan uniossa.
Sivuston kieli: 
https://um.fi/edustustot

Näytä enemmän
Skyddspolisens verksamhet, strategi och säkerhetsutredningar.
Sivuston kieli: 
https://supo.fi/sv/framsida

Näytä enemmän
Tietoa Ruotsin lähetystöstä Helsingissä, sivut sisältävät ajankohtaista tietoa Suomesta, kysymyksiä ja vastauksia, konsultointia ja informaatiota Ruotsista vapaa-ajan- ja työmatkustamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/fi/embassies/suomi-helsinki/

Näytä enemmän
Information om Sveriges ambassad i Helsingfors, sidorna innehåller aktuell information om Finland, frågor och svar, konsultär hjälp och information om Sverige, både för nöjes- och arbetsresande.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/sv/utlandsmyndigheter/finland-helsingfors/

Näytä enemmän
Aappo Kähönen käsittelee kirjassaan mm. Neuvostoliiton ja Suomen välisten suhteiden lähtökohtia ja muutosta sekä Neuvostoliiton ulkopoliittisia tavoitteita. Kirja pohjautuu aiemmin julkaisemattomaan venäläiseen arkistoaineistoon.
Sivuston kieli: 
https://oa.finlit.fi/site/books/m/10.21435/ht.285/

Näytä enemmän
Sivusto sisältää kansanedustajien yhteystiedot ja tietoa Eduskunnan ja sen oikeusasiamiehen toiminnasta. Lisäksi sivuilla on tietoa lainsäädäntötoiminnasta, eduskunnan kansainvälisestä toiminnasta, valtiopäiväasiakirjoista sekä linkit Eduskunnan kirjastoon ja EU-asioihin.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi

Näytä enemmän
Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun toiminta-alueet, historia, tehtävät, uutiset, tietoa julkaisuista, tiedusteluaiheinen kirjallisuusluettelo, linkkejä
Sivuston kieli: 
https://www.cia.gov

Näytä enemmän
Martti Ahtisaaren perustama hallituksista riippumaton järjestö, jonka alana on kriisinhallinta. Sivulla on mm. tietoa CMI:n toiminnasta, puheita, artikkeleita ja julkaisuja.
Sivuston kieli: 
https://cmi.fi/

Näytä enemmän
Kgb documents sisältää Kgb:n asiakirjoja sekä tutkimuksia tiedustelupalvelun toiminnasta Baltian maissa.
Sivuston kieli: 
https://www.kgbdocuments.eu

Näytä enemmän
Yhdysvaltain hallituksen vastavakoilukeskuksen kotisivuilla on uutisia ja tietoa vakoilusta. Mukana on myös hyviä linkkejä muille Yhdysvaltain turvallisuuspolitiikkaa käsitteleville sivustoille.
Sivuston kieli: 
https://www.dni.gov/index.php/ncsc-home

Näytä enemmän
Puolustusministeriön sivusto esittelee ministeriön organisaation ja tehtävät sekä Suomen puolustuspolitiikan pääpiirteet. Sivuilla on tietoa puolustusvoimista, vapaaehtoisesta maanpuolustustyöstä, rauhaturvaamistoiminnasta ja kutsuntaviranomaisista. Lisäksi sivuilla on tietoa puolustusbudjetista.
Sivuston kieli: 
https://www.defmin.fi/

Näytä enemmän
Sivut sisältävät suurlähetystön perustehtävien esittelyn lisäksi Saksan yleisesittelyn, tietoa matkailijalle tai maassa työskentelyä suunnittelevalle sekä tietoa nuorille.
Sivuston kieli: 
https://helsinki.diplo.de/

Näytä enemmän
Aikajana Edward Snowdenin tapauksen kulusta.
Sivuston kieli: 
https://whistleblower.org/snowden-timeline/

Näytä enemmän
Suomen YK-liiton sivustossa on tietoa YK:n toiminnasta, Suomen YK-liitosta ja sen toiminnasta. Lisäksi sivustossa julkaistaan YK-liiton tiedotteet ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.ykliitto.fi/

Näytä enemmän
Sivut tarjoavat tietoa Suomen turvallisuuspolitiikasta ja maanpuolustuksesta sekä kansainvälisistä organisaatioista ja Suomen kannalta tärkeistä valtioista.
Sivuston kieli: 
https://turpopankki.fi/

Näytä enemmän
Yhdysvaltain ulkopolitiikan laajalla sivustolla on asiaa ulkoministeriön toiminta-alueista ja keskeisistä kansainvälisistä kysymyksistä sekä tietoa ulkoministeristä ja hänen toiminnastaan.
Sivuston kieli: 
https://www.state.gov/

Näytä enemmän
Sitran julkaisun tarkoituksena on tuoda selkeyttä ja koota yhteen Ukrainan sodan mahdollisia pidempiaikaisia vaikutuksia. Tulevaisuuteen liittyviä epävarmuuksia ja vaihtoehtoja pohditaan tulevaisuustaulukkotyökalun avulla.
Sivuston kieli: 
https://www.sitra.fi/julkaisut/ennakointia-ukrainan-sodan-vaikutuksista/

Näytä enemmän
Pohjois-Atlantin puolustusliiton esittely, organisaatio, lehdistötiedotteet ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.nato.int/

Näytä enemmän
Valtioneuvostoon ajankohtaista tietoa Suomen Nato-jäsenhakemuksesta ja sen edistymisestä sekä asian vaikutuksista Suomen turvallisuuspoliittiseen asemaan.
Sivuston kieli: 
https://valtioneuvosto.fi/suomi-ja-nato

Näytä enemmän
Suomen Nato-edustuston ja ulkoasiainministeriön tuottaman Nato-informaation jakelukanava. Sivuilla on tietoa mm. Suomen ja Naton välisestä yhteistyöstä, rauhankumppanuudesta, kriisinhallinnasta sekä Naton operaatioista, joihin Suomi osallistuu sekä tietoa Natosta.
Sivuston kieli: 
https://finlandabroad.fi/web/nato/etusivu

Näytä enemmän

Sivut