92 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Kauhajoen museo organisoi 1990-luvun lopulla vanhojen valokuvien keräyksen Kauhajoella. Hankkeen tuloksena saatiin vajaan 4000 valokuvan tietopankki digitaaliseen muotoon. Valokuvia on sekä arkielämästä että juhlatilaisuuksista, esim. kruunuhäistä.
Sivuston kieli: 
http://www.kauhajoenmuseo.fi/aarteet/

Näytä enemmän
Fotokela on 7-9 –luokkalaisille suunnattu kuvanlukutaidon oppimateriaali, jossa tarkastellaan valokuvia eri oppiaineiden näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
https://fotokela.fmp.fi

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään Valokuvataiteen museo ja sen toiminta, näyttelyt, Virtuaaligalleria, tutkimustoiminta ja valokuvien konservointi. Sivuilla on valokuvatutkimuksen hakemisto, jossa mukana valokuvatutkijat, julkaistut tutkimukset ja opinnäytetyöt.
Sivuston kieli: 
https://www.valokuvataiteenmuseo.fi

Näytä enemmän
Henkilökuvatietokantaan on koottu tietoa eri arkistoissa olevista suomalaisista henkilökuvista. Osaa kuvista voi selata verkossa ja tilata digitaalisina kopioina. Kuvan hinta muodostuu käyttömaksusta ja kopiomaksusta, jotka näkyvät hinnastosta.
Sivuston kieli: 
http://www.kansallisbiografia.fi/kuvat

Näytä enemmän
Vuosittain järjestettävän valokuvakilpailun sivustolla julkaistaan ehdokkaitten työt sekä esitellään tuomaristo ja aikaisemmat voittajat.
Sivuston kieli: 
https://www.fotofinlandia.fi

Näytä enemmän
Esityksessä on kuvia maailman katolta.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/vexi/albums/72157607233713737

Näytä enemmän
Lapponica-tietopankki sisältää Lappia, Pohjoiskalottia ja Barentsin aluetta koskevaa ja tällä alueella tuotettua tietoa. Lapponica-verkkotietopalvelu vastaa näitä alueita koskeviin kysymyksiin. Tiedontuottajina ja verkkotietopalvelun asiantuntijoina on Lapin läänin museoita, kirjastoja ja tutkimuslaitoksia
Sivuston kieli: 
https://www.rovaniemi.fi/Asiointikanavat/Sahkoiset-lomakkeet/Kysy-Lapista

Näytä enemmän
Sivulla on kilpailun säännöt, voittajat ajalta 1980–2002, palkitut ja galleriat vuodesta 2003 lähtien.
Sivuston kieli: 
http://www.vuodenluontokuva.fi

Näytä enemmän
Lintukuva.fi on suunniteltu lintukuvia tarvitsevien, esim. toimittajien ja suunnittelijoiden apuvälineeksi. Kuvia voi selata vapaasti. Jokaiseen kuvaan liittyy tiedot kuvauspaikasta ja -ajasta sekä käytetystä tekniikasta. Kuvasivuja tuottavat luontokuvaajat Markus Varesvuo, Tomi Muukkonen, Jari Peltomäki ja Arto Juvonen.
Sivuston kieli: 
http://www.lintukuva.fi

Näytä enemmän
Pali on kuvannut lintuja, perhosia, sudenkorentoja ja nisäkkäitä sekä Suomen retkillään että matkoillaan muihin maihin.
Sivuston kieli: 
http://www.lintuja.net

Näytä enemmän
Tietoa näyttelyistä, kilpailuista, kuvaesityksistä ja tapahtumista. Lisäksi linkkejä luonto- ja valokuvausaiheisille sivuille sekä kuvagallerioita, nettijuttuja ja keskustelufoorumi.
Sivuston kieli: 
https://luontokuva.org/

Näytä enemmän
Sivuilla on yhdistyksen esittely ja luettelo sen jäsenistä yhteystietoineen sekä tietoa Kuvajournalismi-kilpailun esittely.
Sivuston kieli: 
https://www.kuvajournalistit.fi/

Näytä enemmän
Verkkonäyttely vie katsojansa läpi muuttuvan helsinkiläisen katumaiseman. Kaupungin katujen sähkökaappeihin kiinnitetyt valokuvat muodostavat kuusi polkua, joita voi seurata Katajanokalla, Runeberginkadulla, Helsinginkadulla, Länsi-Pasilassa, Malmilla ja Herttoniemessä.
Sivuston kieli: 
https://www.hel.fi/hel2/kaumuseo/kuvapolut/

Näytä enemmän
Uusi Suomi julkaisee kuvia, jotka ovat peräisin vuonna 1991 ilmestymisensä lopettaneen sanomalehti Uuden Suomen negatiivikokoelmasta. Esittelytekstit on laatinut Jyrki Vesikansa, joka on Uuden Suomen historiaa tutkinut lehden aiempi päätoimittaja.
Sivuston kieli: 
https://www.uusisuomi.fi/asiasanat/vanhat-kuvat-kertovat

Näytä enemmän
SA-kuva-arkisto sisältää noin 170 000 Suomen talvi-, jatko- ja Lapin sodan ajan valokuvaa. Kokoelmassa on kuvia maa-, meri- ja ilmavoimista sekä kotirintamalta.
Sivuston kieli: 
http://sa-kuva.fi/

Näytä enemmän
Suomi syö ja juo -hanke kerää arjesta kertovia ruoka-aiheisia kuvia museokokoelmiin. Lähetettyjä kuvia voi selailla kuvagalleriassa. Sivustolla esitellään myös museoiden vuonna 2013 toteuttamia ruokaan ja juomaan liittyviä dokumentointeja.
Sivuston kieli: 
https://suomisyojajuo.fi/

Näytä enemmän
Valokuvataiteen museo julkaisussa käsitellään valokuva-arkiston hallinnan kysymyksiä. Kirja on tarkoitettu museotyön avuksi, mutta sopii myös muille valokuvien parissa työskenteleville.
Sivuston kieli: 
https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/sites/default/files/inline-attachments/2016-12/kuvansa_kullakin....

Näytä enemmän
Valokuvataiteen museo on julkaissut Flickr-palvelussa valokuvia, joita kaikki voivat vapaasti käyttää. Kuvat on lisensioitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Valokuvaajan nimi on mainittava aina kuvan yhteydessä, mutta muita rajoituksia kuvien käytölle ei ole.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/valokuvataiteenmuseo

Näytä enemmän
Helsingin kaupunginmuseon kokoelmiin voi tutustua Finna-palvelun kautta. Selailtavana on jatkuvasti karttuva valikoima esineitä, valokuvia, taideteoksia sekä rakennusten tietoja. Palvelusta löytyy esimerkiksi Signe Branderin valokuvia sadan vuoden takaisesta Helsingistä. Helsingin kaupunginmuseon kuvia voi ladata ja käyttää vapaasti, mutta kuvaaja ja lähde on ilmoitettava.
Sivuston kieli: 
https://hkm.finna.fi/

Näytä enemmän
Ebeneser-säätiön Lastentarhamuseon valokuvakokoelmia Flickr-palvelussa.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/ebeneser

Näytä enemmän
Täällä voi selata SLS:n kokoelmissa säilytettäviä Edith Södergranin valokuvia. Suurin osa kuvista on runoilijan kotikylästä Raivolasta sekä Sveitsin vuosilta 1911-1914.
Sivuston kieli: 
https://www.finna.fi/Collection/sls.SLSA+566/Home?lookfor=&type=AllFields&page=1&view=grid&limit=100

Näytä enemmän
Palvelussa voi tutustua Journalistisen kuva-arkiston aineistoihin. Kokoelmissa on lehtikuvaajien, sanoma- ja aikakauslehtien sekä kuvatoimistojen arkistoja 1900-luvun alkupuolelta lähtien.
Sivuston kieli: 
https://museovirasto.finna.fi/joka/

Näytä enemmän
Gallen-Kallelan museo on julkaissut valokuvia Akseli Gallen-Kallelan kokoelmasta. Kuvat on julkaistu lisenssillä, joka sallii niiden vapaan käytön ja muokkaamisen. Kuvien lähteenä on mainittava Gallen-Kallelan museo.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/gallen-kallelanmuseo

Näytä enemmän
Suomen valokuvataiteen museo on julkaissut Flickrissä I.K. Inhan Helsinki-aiheisia valokuvia vuodelta 1908. Inha kuvasi kaupungin keskustaa, rantoja ja puistoja opaskirjaa varten, joka julkaistiin vuonna 1910. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, mutta kuvaajan nimi ja kuvien lähde on mainittava.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/valokuvataiteenmuseo/sets/72157650075006210/

Näytä enemmän
Kansallisgalleria on julkaissut Flickrissä taiteilija Hugo Simbergin ottamia valokuvia vuosilta 1891–1917. Kuvia voi käyttää vapaasti, mutta lähde on mainittava.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/finnishnationalgallery/sets/72157649370205747/

Näytä enemmän
Museoviraston Kuvakokoelmat on julkaissut kuvia koululaisten ja opettajien käyttöön. Kokoelma sisältää noin 700 kuvaa 1900-luvun Suomesta. Kuvat on jaoteltu teemoittain: teknologia, liikkuminen, vallankäyttö, asuminen, koululaiset, muoti ja muotoilu, taide ja taitelijat, monikulttuurisuus sekä ruoka. Kuvien käyttöehdoista kerrotaan sivuilla.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/museovirastonkuvakokoelmat/albums

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Pornaisten ensimmäisen yleisen kirjaston, Porneesin lainakirjaston kokoelmasta digitoituun kirjavalikoimaan sekä 1920 – 1950-luvuilla otettuihin valokuviin.
Sivuston kieli: 
https://www.sanapaltti.fi/

Näytä enemmän
Valokuvataiteen museo julkaisemassa sanastossa avataan pimiötyöskentelyyn liittyviä termejä. Sanasto liittyy museossa esillä olleeseen näyttelyyn.
Sivuston kieli: 
https://www.valokuvataiteenmuseo.fi/fi/tietopalvelut/tietoa-ja-oppaita/pimiosanastoa

Näytä enemmän

Sivut