15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Palkittu ja kiitelty sivusto paneutuu naisen asemaan mediassa ja mainonnassa. Luettelo naisia mainonnassa hyväksikäyttävistä firmoista. Mahdollisuus esitellä omia ajatuksiaan ja projektejaan.
Sivuston kieli: 
https://www.about-face.org

Näytä enemmän
EVA Raporttiin on koottu viisi kirjoitusta Suomen Eurooppa-politiikan tavoitteista. Kirjoittajina ovat Sauli Niinistö, Paavo Lipponen, Paavo Väyrynen ja Pekka Haavisto. Heidän näkemystensä lisäksi raporttiin on kirjattu myös elinkeinoelämää edustavien Jorma Ollilan, Veli Sundbäckin ja Sakari Tammisen näkemys.
Sivuston kieli: 
https://www.eva.fi/blog/2011/11/30/eva-raportti-euroopan-idea-viisi-n%c3%a4kemyst%c3%a4-suomen-eu-po...

Näytä enemmän
Tuomas Enbuske pyrkii pamfletissaan puolustamaan johdonmukaista ajattelua ja kriittistä asennetta keskustelussa yritystoiminnasta, markkinataloudesta ja talouspolitiikasta.
Sivuston kieli: 
https://www.eva.fi/blog/2012/06/13/eva-pamfletti-ajatusten-alennusmyynti-yhdeksan-helpointa-hokemaa-...

Näytä enemmän
EVA on kartoittanut suomalaisten arvoja ja asenteita vuodesta 1984. Tutkimuksissa on selvitetty suhtautumista muun muassa politiikkaan, hyvinvointiin, yrittäjyyteen, ympäristönsuojeluun ja työelämän kysymyksiin.Tällä sivustolla voi tutustua tutkimusten tuloksiin, hakea tietoja ja ladata tutkimusraportteja.
Sivuston kieli: 
https://www.eva.fi/arvopankki/

Näytä enemmän
Vuosittaiset Nuorisobarometri-tutkimukset vapaasti luettavina ja ladattavina tiedostoina. Tietoa nuorten asenteista, käyttäytymisestä, mieltymyksistä jne. Nuorisobarometri on vuodesta 1994 lähtien vuosittain toteutettu kyselytutkimus. Sen kohteena ovat Suomessa asuvat 15–29-vuotiaat. Osa barometrin kysymyksistä toistuu samoina, osa on vaihtuvien teemojen mukaisia.
Sivuston kieli: 
https://tietoanuorista.fi/nuorisobarometri/

Näytä enemmän
Viestinnän asiantuntija Katleena Kortesuon vinkit siihen, miten kannattaa kommentoida, vastata kritiikkiin ja milloin pyytää anteeksi somessa.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/03/06/miksi-kannattaa-pyytaa-anteeksi-vaikkei-tee-mieli-nelja-vin...

Näytä enemmän
Tietomilli on kaikille avoin verkkopalvelu, jossa voi analysoida tieteellisin menetelmin tuotettuja suomalaisia kyselytutkimusaineistoja. Käyttöliittymän avulla voi selvittää, miten mielipiteet eroavat, kun niitä tarkastellaan eri taustatekijöiden perusteella, miten oma mielipide sijoittuu muiden mielipiteisiin ja miten mielipiteet ovat ajan kuluessa muuttuneet. Mielipidetutkimuksista, niiden uutisoinnista sekä tutkimusten ja uutisointien arvioinnista löytyy materiaalia opiskelukäyttöön.
Sivuston kieli: 
https://www.fsd.tuni.fi/tietomilli

Näytä enemmän
Suomalainen ekonomistipaneeli on riippumaton, akateeminen asiantuntijapaneeli, jonka tarkoituksena on selvittää, mitä suomalaiset taloustieteilijät ajattelevat taloustieteen ja talouspolitiikan tärkeistä aiheista. Sivustolla on myös Kansalaisen ekonomistikone, jonka avulla käyttäjät voivat verrata omia mielipiteitään taloustieteilijöiden vastauksiin.
Sivuston kieli: 
https://www.ekonomistikone.fi/

Näytä enemmän
Lapsille ja nuorille suunnattu opas antaa vinkkejä siihen, miten mediaa voi hyödyntää vaikuttamisen välineenä.
Sivuston kieli: 
https://www.uutismediakasvatus.fi/materiaalit/10-tapaa-vaikuttaa-median-valityksella-opas/

Näytä enemmän
Selvityksessä on kartoitettu suuren yleisön tekijänoikeustietämystä, digitaalisessa muodossa olevien sisältöjen luvallista ja luvatonta käyttöä, teosten jatkokäyttöä sekä tekijänoikeusjärjestelmään liittyviä mielipiteitä.
Sivuston kieli: 
https://www.cupore.fi/fi/julkaisut/cuporen-julkaisut/suomalaisten-naekemykset-tekijaenoikeusjaerjest...

Näytä enemmän
Teoksessa on selvitetty, mitä suomenkielinen enemmistö ajattelee ruotsinkielisyydestä Suomessa. Kirja perustuu kyselytutkimukseen, jossa kartoitettiin muun muassa suhtautumista ruotsinkielisiin julkisiin palveluihin, kaksikielisyyteen, kielipolitiikkaan ja siihen, tarvitaanko Pohjoismaissa ruotsin kielen taitoa.
Sivuston kieli: 
https://www.sls.fi/sv/utgivning/ur-majoritetens-perspektiv

Näytä enemmän
Ylen ja Erätauko-säätiön hanke, jonka tavoitteena on kohottaa suomalaisen keskustelukulttuurin tasoa ja innostaa ihmisiä mukaan toisia kunnioittavaan, erilaisia näkemyksiä arvostavaan keskusteluun. Sivuilta löytyy mm. keskustelun pelisäännöt, tapahtumakalenteri sekä tietoa mukana olevista yhteistyökumppaneista.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/hyvin-sanottu

Näytä enemmän
Digiraati on oikeusministeriön verkkopalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden vuoropuheluun lasten, nuorten ja päättäjien välillä. Digiraadissa kaikki alle 29-vuotiaat voivat osallistua keskusteluun erilaisista ajankohtaisista aiheista ja saada äänensä kuuluviin yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Keskustelu käydään kirjallisesti nimimerkeillä, ja sitä ohjaa ja valvoo koulutettu ohjaaja. Raateja voivat järjestää esimerkiksi ministeriöt, kunnat, hyvinvointialueet, muut viranomaiset ja kansalaisjärjestöt.
Sivuston kieli: 
https://digiraati.fi/

Näytä enemmän
Artikkeliväitöskirjassa tarkastellaan 1800-luvun lopun Suomen lehdistön keskustelukulttuuria. Aineisto koostuu sanomalehden yleisönosastokirjoituksista sekä muista sanomalehtiartikkeleista, joissa käsitellään aikakauden keskustelukulttuuria. Tutkimus analysoi ärtyneisyyden lisääntymistä keskustelussa.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-9497-7

Näytä enemmän