15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Digitreenien selkeä opastus verkkopankin käytöstä sekä maksamisesta verkossa. Treeneissä edetään askel askelelta vastaamalla kysymyksiin aiheesta.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/11/14/digitreenien-peruskurssi-pankit-ja-maksaminen

Näytä enemmän
Suomidigi auttaa julkisen palvelun organisaatioita digitalisaatiossa. Tavoitteena on kehittää asiakaslähtöisiä digitaalisia palveluita. Sivustolla on kehittäjäfoorumi ja työkaluja digitalisaation käytännön toteutukseen. Sivuilla on tietoa kansalaisille annettavasta digituesta, hyvistä käytänteistä ja digituen tarjoajista.
Sivuston kieli: 
https://www.suomidigi.fi/

Näytä enemmän
Valtakunnallisen digitukiverkoston toimijat tarjoavat käytännön tukea digipalveluiden käyttöön. Sivuilla on tietoa niin digituen antajille kuin sitä tarvitsevillekin. Sivuilla on mm. lista etädigituen tarjoajista maakunnittain.
Sivuston kieli: 
https://www.suomidigi.fi/ohjeet-ja-tuki/digituki

Näytä enemmän
Digiopastus kokoaa yhteen paikkaan ohjeita ja oppaita kirjastojen digitaalisen opastuksen ohjaamisen tueksi. Siitä löytyy myös tiedonhaun opastusta ja lähteitä.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjastot.fi/digiopastus

Näytä enemmän
Finanssiala ry on laatinut digiopastajille ohjeet siihen, mitä tulee ottaa huomioon, kun opastetaan asiakkaita pankki-, vakuutus- ja eläkeasioiden hoidossa.
Sivuston kieli: 
https://www.finanssiala.fi/julkaisut/turvalliset-digipalvelut-arjen-apuna/

Näytä enemmän
Verkkokurssi digituen periaatteista. Täältä saa vinkkejä ihmisten kohtaamiseen, ohjaamiseen, verkostoitumiseen ja omien taitojen kehittämiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.eoppiva.fi/koulutukset/digituki-taitoja-tuen-antajalle/

Näytä enemmän
Tietosivusto sisältää digitukijan perehdytysohjelman sekä materiaalia laitteen ja tiedostojen hallinnasta, verkkoasioinnista ja digitukijan pedagogisista taidoista. Sivusto on tehty Espoon kaupunginkirjaston henkilökunnan tarpeisiin, mutta siitä on apua myös muille aiheesta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://sites.google.com/kirjasto.eduespoo.fi/digituki/etusivu

Näytä enemmän
Ylen Digitreenit neuvoo, miten e-kirjoja luetaan selaimen kautta tai ladataan omalle laitteelle. Täällä kerrotaan myös palveluista, joissa on tarjolla ilmaisia e-kirjoja.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/02/21/digitreenit-onko-e-kirja-viela-avaamatta-nain-paaset-alkuun

Näytä enemmän
Tampereen kaupunginkirjaston tietotoreilla pidetään säännöllisesti tunnin mittaisia digivinkkauksia ajankohtaisista tietoteknisistä aiheista. Digivinkkausten tueksi on koostettu muutaman sivun mittaisia, itsenäisiä materiaaleja. Näitä materiaaleja saa käyttää Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0. Kansainvälinen -lisenssillä.
Sivuston kieli: 
https://sites.google.com/view/nettivinkkaus/etusivu

Näytä enemmän
Oulun kaupunginkirjaston julkaisema opas tutustuttaa erilaisiin verkkosisältöihin ja -palveluihin. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. sähköposti, tiedonhaku, sosiaalinen media, vahva tunnistautuminen sekä terveystieto verkossa.
Sivuston kieli: 
https://kirjastossatavataan.fi/digivuorenvalloittajat/

Näytä enemmän
Työllisyys- ja urapalveluissa asiakkaiden tilannetta tarkastellaan kokonaisvaltaisesti. Yksi ohjauksessa käsiteltävä osa-alue on verkostoituminen. Digiverkostot haltuun -käsikirja johdattaa käytännönläheisesti ohjausalan ammattilaisen ottamaan digitaalisen verkostoitumisen puheeksi ja ohjaamaan asiakkaita verkostoitumisessa eteenpäin. Kirja tarjoaa tietoa verkostoitumisesta niin sosiaalisessa mediassa kuin etätapahtumissa.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-216-836-8

Näytä enemmän
Käsikirjassa käydään läpi erityisesti vankilasta vapautuvan näkökulmasta tärkeitä viranomaispalveluita. Siihen on mm. koottu linkkejä verkossa oleviin ohjeisiin sekä muistilista sähköisesti hoidettavista asioista.
Sivuston kieli: 
https://www.krits.fi/wp-content/uploads/2020/08/Takaisin-digiyhteiskuntaan_opas.pdf

Näytä enemmän