8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Eura on esihistorian tutkimuksen kannalta Suomen merkittävimpiä paikkakuntia. Kaivausten perusteella tiedetään, että Eurassa eli vauras ja elinvoimainen rautakauden yhteisö 600-1100 jKr.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
BBC:n historiasivusto on jaettu kuuteen jaksoon: esihistoria, anglosaksit, egyptiläiset, kreikkalaiset, roomalaiset ja viikingit. Sivut sisältävät laajoja artikkeleita, aikajanoja ja kiinnostavien henkilöiden esittelyjä. Virtuaaliretket, pelit ja animaatiot elävöittävät esitystä..
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Etelä-Karjalan museon tuottamasta sivustosta löytyy kattavasti tietoa Etelä-Karjalan esihistoriasta ja muinaisjäännöksistä. Sivustossa valaistaan myös yleisemmin, mitä esihistoria on. Käyntikohteista on annettu kuvaukset usein kartan kera. Täältä löytyy myös esihistoria-aiheinen opetuspaketti.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sivustoilla esitellään rautakauden elävöittämiseen keskittyneen Sommelo ry.:n hanketta rakentaa rautakautinen kauppapaikka Pukkisaareen Helsinkiin. Sivuilla esitellään yhdistystä, kerrotaan rautakaudesta, rautakautisista rakennuksista. Lisäksi tapahtumakalenteri ja linkkejä.
Näytä enemmän
Osa Keski-Suomen kulttuuriportaalia. Keski-Suomen esihistorian sivustoston sisällöstä vastaavat keskisuomalaiset alan asiantuntijat. Esihistoriaa esitellään verkkonäyttelyn, Esihistorian aika Keski-Suomessa, ja artikkelien kautta. Artikkeleiden kirjoittajia ovat mm.Pekka Kivikäs ja Janne Vilkuna. Sivuilta selviää keskisuomalaiset muinaiskohteet, ja Keski-Suomen esihistoriasta kertova painettu kirjallisuus
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tutkielma käsittelee suomalaista muinaispukua viikinki-ja ristiretkiajalta v. 800 - 1150. sekä hautalöytöjen perusteella tehtyjä pukuja.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Arkeologian harrastajien laatima sivusto Kymijokilaakson rautakautisesta asutuksesta.
Näytä enemmän
Porvoon museon verkkonäyttely kertoo elämästä itäisellä Uudellamaalla viimeisimmän jääkauden loppuvaiheista aina 1700-luvulle asti.
Näytä enemmän