39 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Quackwatch-kuluttajajärjestö pyrkii paljastamaan lääketieteeseen, terveydenhoitoon ja ravitsemukseen liittyviä petoksia, muotihullutuksia ja väärinkäsityksiä. Järjestön WWW-sivuilta löytyy aiheesta tietoa ja tapausselostuksia. Kysymyspalstalle voi lähettää kysymyksiä.
Sivuston kieli: 
http://www.quackwatch.com

Näytä enemmän
Farmakologia eli lääkeaineoppi tutkii vieraiden aineiden vaikutusta eläviin soluihin. Toksikologia eli myrkytysoppi taas tutkii vieraiden aineiden kielteisiä vaikutuksia. Alansa perusteos ja kurssikirja on ilmestynyt verkkoversiona, kyseessä on teoksen 6. painos.
Sivuston kieli: 
http://www.medicina.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=56#III

Näytä enemmän
Helsingin yliopiston omistaman apteekin kotisivut. Sivuilta löytyvät perustiedot lääkkeiden tuotepakkauksista sekä lääkehoidon Kela-korvauksista. Lasten sairauksille on varattu oma osionsa. Ehkäisystä löytyy hyvät tiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.yliopistonapteekki.fi

Näytä enemmän
Terveyskirjasto sisältää monipuolisesti terveyden ja sairauksien hoitoon liittyvää aineistoa, mm. lääkärikirjan, Käypä hoito -suositusten potilasversiot, erilaisia oppaita, lääketietoa sekä artikkeleita erityisaiheista.
Sivuston kieli: 
http://www.terveyskirjasto.fi

Näytä enemmän
Lääkealan akronyymejä ja lyhenteitä. Selaa alkukirjaimen mukaan tai hae akronyymillä tai lyhenteellä.
Sivuston kieli: 
http://www.medilexicon.com/medicalabbreviations.php

Näytä enemmän
Verkkoapteekki myy apteekin terveyden- ja kauneudenhoitotuotteita, ei lääkkeitä. Ostokset toimitetaan joko postitse tai Matkahuollon kautta. Maksutapoja ovat Osuuspankin tai Nordean verkkomaksu ja Luottokunnan digitaalinen maksupalvelu.
Sivuston kieli: 
http://www.apteekkituotteet.fi

Näytä enemmän
Tohtori.fi -sivuston artikkeli lääkemyrkytyksen ensiavusta.
Sivuston kieli: 
http://www.tohtori.fi/?page=9197378&id=7676519

Näytä enemmän
Asiantuntijoiden kirjoittamia tietoiskuja huumeista, lääkkeistä ja muista päihdeaineista, niiden käytöstä ja käytön riskeistä ja merkityksestä, riippuvuudesta, vieroituksesta ja huumepolitiikasta.
Sivuston kieli: 
http://www.paihdelinkki.fi/Tietoiskut/?c=300-H-linja

Näytä enemmän
Lääkkeiden hakutietokanta, tietoa myös lääkkeiden yhdysvaikutuksesta, indikaatiosta ja sivuvaikutuksista.
http://www.rxlist.com

Näytä enemmän
Apteekkituotteiden verkkokauppa, jonka ovat perustaneet suomalaiset yhteistyöapteekkarit, joilla on yli 50 toimipaikkaa ympäri Suomen. Verkkokaupasta mm. haavanhoitotuotteita, kosmetiikkaa, vitamiineja ja hivenaineita sekä luontaistuotteita.
Sivuston kieli: 
http://www.apteekkiverkko.fi/

Näytä enemmän
Tietoa huumeista ja riippuvuutta aiheuttavista lääkkeistä. Niiden tunnistaminen, vaikutusmekanismit. Huumekokeilun havaitsemisen merkit.
Sivuston kieli: 
http://www.irtihuumeista.fi

Näytä enemmän
Suomalaista Lääkeopasta vastaava ruotsalainen verkkotietokanta.
http://www.patient-fass.nu

Näytä enemmän
Tietoa keskuksesta, Lääkeopas, Pharmaca Fennica -teoksen kansanpainos, Tietoa geneerisestä substituutiosta eli lääkkeiden vaihtamisesta halvempaan valmisteeseen. Lääkeoppaassa on tietoa lähes kaikista Suomessa myytävistä lääkkeistä. Haku lääkkeen kauppanimen, markkinoijan, vaikuttavan aineen, käyttötarkoituksen tai sivuvaikutusten mukaan.
Sivuston kieli: 
http://www.laaketietokeskus.fi/

Näytä enemmän
Kouvolan I apteekin verkkokaupassa myydään apteekkituotteita, kuten apteekkikosmetiikkaa, luontaistuotteita ja apteekin käsikauppatuotteita (ei esim. särkylääkkeitä).
Sivuston kieli: 
http://www.apteekkikulma.fi

Näytä enemmän
Suomen Antidopingtoimikunnan sivuilla kattava tietopaketti dopingtestauksista, koulutustoiminnasta, kansainvälisestä toiminnasta. Arkistosta löytyvät ADT:n internetsivuilla julkaistut tiedotteet, artikkelit ja haastattelut.
Sivuston kieli: 
http://www.antidoping.fi

Näytä enemmän
Sivuun on kerätty apteekkihaku, lääkeopas, reseptisanasto, lääkemuodot, tietoa lääkkeiden yhteisvaikutuksesta, lääkemyrkytyksistä, lääkehoitoon liittyvät laboratoriotutkimuksista ja matkailijan lääkkeistä.
Sivuston kieli: 
http://www.tohtori.fi/laakitysklinikka

Näytä enemmän
Lääkeoppaasta löytyvät käsikauppa- ja reseptilääkkeet joko aakkosellisesta hakemistosta tai hakemalla esim. nimen tai käyttötarkoituksen mukaan. Sivuilla on myös artikkeleita lääkehoidosta ja alan linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.terve.fi/laakeopas

Näytä enemmän
Itsehoitoapteekin lääkkeet flunssan oireiden hoitoon ja yskän hillitsemiseen
Sivuston kieli: 
http://www.itsehoitoapteekki.fi/Tuotteet1/Flunssa-ja-yska1

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoja apteekeista ja niiden yhteystiedoista, lehdistötiedotteet, lääkkeiden hintavertailu, Apteekkarilehti ja Apteekkimuseo. Sivustosta linkki myös apteekkien asiakkaille tarkoitettuun verkkopalveluun: Apteekki.net : Apteekit palveluksessasi
Sivuston kieli: 
http://www.apteekkariliitto.fi

Näytä enemmän
Biotekniikan neuvottelukunta on kolmeksi vuodeksi kerrallaan valittu valtioneuvoston asettama neuvoa-antava asiantuntijaelin, jonka tehtävänä on seurata geenitekniikan kehitystä ja käytön turvallisuutta. Neuvottelukunta osallistuu geenitekniikkaa koskevan lainsäädännön ja ohjeistuksen valmisteluun. Kotisivuilla johdatus bio- ja geenitekniikkaan, näitä koskevaan lainsäädäntöön. Geenitekniikan turvallisuus, riskit ja etiikka, kotimaiset ja kansainväliset alan linkit.
Sivuston kieli: 
http://www.btnk.fi

Näytä enemmän
Opettajien käyttöön tietoa lääkkeiden käytön perusasioista ja ideoita koulujen työskentelyyn. Aineistossa lääkkeiden vaikutuksista.
Sivuston kieli: 
http://www.uku.fi/laakekasvatus

Näytä enemmän
Gananderin dnsimmäinen suomalainen lääkärikirja vuodelta 1788.
Sivuston kieli: 
http://agricola.utu.fi//hist/kktk/ganander/kotiapteekki.html

Näytä enemmän
Lääkekortti.fi on Lääketietokeskuksen tuottama palvelu lääkitys- ja rokotustietojen hallintaan. Palvelussa voi ylläpitää, muokata ja tulostaa lääkitys- ja rokotustietoja. Palvelun käyttö ei vaadi erillistä kirjautumista.
Sivuston kieli: 
http://www.laakekortti.fi

Näytä enemmän
Lääketeollisuuden sivuilla on lista jäsenjärjestöistä, tietoa toimialasta, tietoa lääketeollisuudesta, lääkkeiden tutkimuksesta ja tuotekehityksestä sekä lääkemarkkinoista ja lääkkeiden hinnoista.
Sivuston kieli: 
http://www.laaketeollisuus.fi

Näytä enemmän
Tohtori.fi on lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden tekemä terveysportaali, joka tarjoaa perustietoa terveydestä, sairauksista ja lääkkeistä.
http://www.tohtori.fi

Näytä enemmän
Opetuksen tueksi laadittu sivusto tarjoaa tietoa lääkkeiden oikeasta käytöstä, lasten sairauksista ja niiden hoidosta sekä opiskelukokonaisuuksia ja tehtäviä eri-ikäisille lapsille.
Sivuston kieli: 
http://www.laakekasvatus.fi/

Näytä enemmän
Oppaan tarkoituksena on yhtenäistää laadukkaan lääkehoidon toteuttamisen periaatteet ja määrittää vähimmäisvaatimukset, joiden tulee täyttyä kaikissa lääkehoitoa toteuttavissa yksiköissä. Opas soveltuu myös oppimateriaaliksi sosiaali- ja terveysalalle.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-302-577-6

Näytä enemmän
Lääkevahinkovakuutus korvaa Suomessa myytävien tai kulutukseen luovutettujen lääkkeiden käyttäjille aiheutuneita yllättäviä haittavaikutuksia. Sivuilla on ohjeet korvauksen hakemiseen, tietoja korvausten maksamisesta sekä korvauskäsittelyistä. Lisäksi on määritelty, mikä on lääkevahinko sekä julkaistu vakuutusehdot.
Sivuston kieli: 
http://www.laakevahinko.fi/suomeksi/

Näytä enemmän
Fimea valvoo, että Suomessa myytävät ja käytettävät lääkkeet täyttävät niille asetetut vaatimukset. Sivuilta saa lääkkeiden turvallisuuteen, niiden oikeaan käyttöön ja lääkeväärennöksiin liittyvää tietoa. Siellä on tietoa myös lääkkeiden internetkaupasta ja luettelo laillisista apteekin verkkopalveluista.
Sivuston kieli: 
http://www.fimea.fi/kansalaisen_laaketieto

Näytä enemmän

Sivut