5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Matkailijan terveysopas kertoo matkailijan tartunta- ja terveysvaaroista, malariasta ja sen välttämisestä sekä rokotuksista ja antaa tietoa matkalle valmistautumisesta. Opas sisältää luettelon eri maissa tarvittavista rokotuksista.
Sivuston kieli: 
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_teos=mat

Näytä enemmän
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Sivuston kieli: 
http://www.fineli.fi/foodlist.php?lang=fi

Näytä enemmän
Yleinen rokotusohjelma -sivustosta löytyvät tiedot rokotuksilla ehkäistävissä olevista taudeista, rokotusohjelmasta sekä rokotusaikataulusta.
Sivuston kieli: 
http://www.ktl.fi/portal/suomi/julkaisut/oppaat_ja_kirjat/rokottajan_kasikirja/yleinen_rokotusohjelm...

Näytä enemmän
Kansanterveyslaitoksen tapaturmaportaaliin on koottu aineistoa kotona ja vapaa-ajalla sattuvista tapaturmista ja niiden ennaltaehkäisystä.
Sivuston kieli: 
http://www.ktl.fi/portal/suomi/yhteistyoprojektit/tapaturmat

Näytä enemmän
Biotekniikan neuvottelukunta on kolmeksi vuodeksi kerrallaan valittu valtioneuvoston asettama neuvoa-antava asiantuntijaelin, jonka tehtävänä on seurata geenitekniikan kehitystä ja käytön turvallisuutta. Neuvottelukunta osallistuu geenitekniikkaa koskevan lainsäädännön ja ohjeistuksen valmisteluun. Kotisivuilla johdatus bio- ja geenitekniikkaan, näitä koskevaan lainsäädäntöön. Geenitekniikan turvallisuus, riskit ja etiikka, kotimaiset ja kansainväliset alan linkit.
Sivuston kieli: 
http://www.btnk.fi

Näytä enemmän