5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Försvarspolitik, säkerhetsfrågor och angränsande ämnen anpassat för gymnasieelever. Världskarta med information om pågående konflikter och katastrofer. Separat lärarrum med instuderingsfrågor, lektionstips och annat arbetsmaterial. Anpassad för svenska förhållanden men tar i hög grad upp internationella frågor.
Sivuston kieli: 
http://www.sakerhetspolitik.se

Näytä enemmän
Webbplats som innehåller omfattande informaton om om Europeiska unionens råd och verksamheten kring den. avdelningar om presstjänst, rådet, IGC, kontakter, handlingar och ordföranden. Inom varje avdelning detaljinformation och länkar.
Sivuston kieli: 
http://www.consilium.europa.eu/sv/home/

Näytä enemmän
Det Utrikespolitiska institutet är en forskningsanstalt. På sidorna finns aktuell information om internationella relationer och EU-frågor, om instutets forskning, evenemang och publikationer.
Sivuston kieli: 
http://www.fiia.fi/se/home/#tab1

Näytä enemmän
Riksdagens biblioteks länkbibliotek Elki. Länkar inom ämnena riksdagskunskap, samhällskunskap och juridisk kunskap. Här finns, uppdelat enligt länder, länkar till statsöverhuvuden, regeringar och ministerier i olika länder.
Sivuston kieli: 
http://www.eduskunta.fi/kirjasto/Elki/index.html?kieli=se#/aiheittain

Näytä enemmän
Populärvetenskaplig artikel om Kubakrisen, en av de större internationella konflikterna under Kalla kriget. Ingår i författaren, historikern Peter Englunds mångsidiga, privata textarkiv.
Sivuston kieli: 
https://peterenglundsnyawebb.wordpress.com/2015/09/02/om-kuba-krisen-1962/

Näytä enemmän