7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
eTwinning är ett program för IT-understött, parvis samarbete mellan skolor i Europa. Under portalen finns t.ex. pedagogiska modeller och ideer, stöd för lärarna och i fortsättningen också nätbaserade pedagogiska verktyg samt en databas där skolorna kan hitta samarbetspartner.
Sivuston kieli: 
http://www.etwinning.net/sv/pub/index.htm

Näytä enemmän
Fotbollsnyheter från Sverige och Europa.
Sivuston kieli: 
http://www.fotbolldirekt.se

Näytä enemmän
Med världsmusik menas ofta musik som blivit populärmusik på en särskild plats, och som sedan har internationaliserats. Artiklar om musik från alla världens länder, lätt sökbara genom uppdelning på världsdelar. Sidan drivs av en privatperson och innehåller annonser.
Sivuston kieli: 
http://varldsmusik.se

Näytä enemmän
En sida att botanisera på, med många olika ingångar till musikhistorien. Från världsmusik och folkmusik till den klassiska musikens olika epoker och rock- och jazzhistoria. Klickbar karta över Europa med folkmusik från de olika länderna., liksom klickbar karta med länkar till den olika ländernas nationalsånger. Rickard Carlsson är legitimerad förstelärare i musik.
Sivuston kieli: 
http://musikrumrickard.blogspot.fi/p/musikhistoria.html

Näytä enemmän
Lista på Finlands registrerade partier och kontaktuppgifter till dessa. Information om grundandet av partier, partifinansiering, partihistoria och europeiska politiska partier.
Sivuston kieli: 
https://vaalit.fi/sv/partier

Näytä enemmän
Stor samling artiklar om om Eurovision Song Contest: Artisterna, tävlingen, programledarna m.m.
Sivuston kieli: 
https://svenska.yle.fi/eurovision

Näytä enemmän