5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Webbplats som innehåller omfattande informaton om om Europeiska unionens råd och verksamheten kring den. avdelningar om presstjänst, rådet, IGC, kontakter, handlingar och ordföranden. Inom varje avdelning detaljinformation och länkar.
Sivuston kieli: 
http://www.consilium.europa.eu/sv/home/

Näytä enemmän
Utrikesministeriets webbplats innehåller information om utrikesförvaltningens organisation, uppgifter, verksamhet, förvaltningsgrenar och ger också en historisk bakgrund. Vidare finns utrikespolitiska tal, kommunikéer, pressmeddelanden och artklar. Utrikespolitiska linjedragningar och basdokument presenteras. Information om Finlands beskickningar med länkar till webbpsidor ingår.
Sivuston kieli: 
http://formin.finland.fi/svenska

Näytä enemmän
Lottamuséets webbutställning om tiden efter freden 1944. Utställningen innehåller 22 olika teman och möjlighet att testa sina kunskaper.
Sivuston kieli: 
http://www.lottamuseo.fi/rauhan-jalkeen/sv/

Näytä enemmän
Det Utrikespolitiska institutet är en forskningsanstalt. På sidorna finns aktuell information om internationella relationer och EU-frågor, om instutets forskning, evenemang och publikationer.
Sivuston kieli: 
https://www.fiia.fi/sv/

Näytä enemmän
Information om Sveriges ambassad i Helsingfors, sidorna innehåller aktuell information om Finland, frågor och svar, konsultär hjälp och information om Sverige, både för nöjes- och arbetsresande.
Sivuston kieli: 
https://www.swedenabroad.se/sv/utlandsmyndigheter/finland-helsingfors/

Näytä enemmän