22 osumaa haulle. Näytetään 1 - 22 tulosta.
Erityisesti kouluikäisille suunnitelluilta sivulta löytyy perustietoa haikaloista ja eri hailajeista. Täältä voi myös tulostaa hain kuvia väritettäväksi.
Sivuston kieli: 
http://www.EnchantedLearning.com/subjects/sharks

Näytä enemmän
Saaristomeren yleissivu. Saariston geologian, kalakantojen, rakennuskulttuurin, liikenneyhteyksien, kalastuksen, pyyntitapojen ja elinkeinojen historia.
Sivuston kieli: 
http://www.wakkanet.fi/loisto/docshtml/clayhills_saaristomeren.html

Näytä enemmän
Kalasanakirja, jossa kieltä klikkaamalla pääsee hakemistoon.
Sivuston kieli: 
http://www.hafro.is/cgi-bin/ordabok

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Muistipeli on näppärä tapa opetella tunnistamaan Suomen kaloja.
http://www.ahven.net/opetusmateriaali/kalapeli

Näytä enemmän
Mike Johnsonin hienoissa valokuvissa esiintyy aurinkokala ja muita meren ja rantojen eläviä.
Sivuston kieli: 
http://www.earthwindow.com

Näytä enemmän
Kiinnostavilla sivuilla on kuva- ja videomateriaalia ja faktoja haikaloista ja rauskuista sekä tietoa eri kulttuurien tavoista suhtautua pelottavaan haihin. Mukana on myös kuunneltavia tarinoita, tietoa haiden suojelusta ja puuhaa lapsille.
http://www.mbayaq.org/efc/sharks.asp

Näytä enemmän
Sivut sisältävät tietoa ja kuvia merihevosista. Sivuilla on myös merihevostutkija ja -suojelija Amanda Vincentin haastattelu. Linkkejä muille merihevosia käsitteleville WWW-sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.pbs.org/wgbh/nova/seahorse

Näytä enemmän
Asiantuntijat antavat vastauksia tavallisimpiin kaloja ja muitakin vesieläimiä koskeviin kysymyksiin. Linkkejä merieläimiä käsitteleviin tiedonlähteisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.nefsc.nmfs.gov/faq

Näytä enemmän
Coelacanth-niminen kala löytyi Etelä-Afrikasta 1938. Erikoinen kala on jäänne muinaisuudesta, \elävä fossiili\, joka on pysynyt lähes muuttumattomana 400 miljoonan vuoden olemassaolonsa ajan. Sivuilla tutustutaan kalan anatomiaan, kerrotaan sen löytämisestä ja muista tunnetuista fossiilikaloista.
Sivuston kieli: 
http://www.pbs.org/wgbh/nova/fish

Näytä enemmän
Kala-atlakseen on koottu tiedot niistä Suomessa esiintyvistä kalalajeista, joilla katsotaan olevan taloudellista merkitystä ja jotka kuuluvat kalastuslain piiriin. Jokaisen kalalajin kohdalta löytyvät seuraavat tiedot: tuntomerkit, esiintyminen ja alkuperä, lisääntyminen, ravinto, kasvu ja vaellukset, kalastus ja saaliit sekä kantojen uhkatekijät, hoito ja uhanalaisuus.
Sivuston kieli: 
http://www.rktl.fi/kala/tietoa_kalalajeista

Näytä enemmän
Tietoa ja taruja jättiläiskalmareista. Sivuilla kerrotaan myös tutkimusretkestä, joka tehtiin jättiläiskalmareiden asuinsijoille vuonna 1999. Linkkejä muille mustekala-aiheisille sivuille.
Sivuston kieli: 
http://seawifs.gsfc.nasa.gov/squid.html

Näytä enemmän
Sivustolla esitellään hauen kalastusta, siinä tarvittavia välineitä ja kalastustekniikkaa. Lisäksi tietoa hauen biologisista ominaisuuksista, etenkin näköaistista. Sivustolta löytyy myös haukiruokien reseptejä.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenhaukiseura.com

Näytä enemmän
Säätiö on omistautunut haiden suojelemiselle ja tutkimukselle. Sivuilla on muun muassa hain biologiaa ja kuvia.
Sivuston kieli: 
http://www.pelagic.org

Näytä enemmän
Omfattande hemsida om fiskar och fiske. Sidorna innehåller bl.a. en databas över nordiska fiskarter och ett lexikon med fisktermer på 19 språk.
Sivuston kieli: 
http://www.fiskbasen.se

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan rustokaloista, pääasiassa haista ja rauskuista. Sivuilta löytyy myös bibliografia ja valikoima lapsille suunnattuja kirjoja.
Sivuston kieli: 
http://www.seaworld.org/animal-info/info-books/sharks-&-rays/index.htm

Näytä enemmän
Kalataudit ja niiden oireet, tietoa kalankasvatukseen liittyvästä kalaterveydenhoidosta, luonnonkalojen tauteja ja loisia, ohjeet kalanäytteiden lähettämisestä. Sivustoa ylläpitää Åbo Akademin Parasitologian laitos.
Sivuston kieli: 
http://www.abo.fi/instut/fisk/Fin/index.htm

Näytä enemmän
FishBase on tietokanta, jossa on tiedot 24000 kalalajista ja 18000 viitettä kaloista, kalastuksesta ja kalankasvatuksesta tehdystä tutkimuksesta. Sanastossa määritelmiä kaloihin ja kalabiologiaan liittyvistä käsitteistä ja termeistä. FishBasen kotisivulta löytyy lisäksi monenlaista kala-aineistoa, mm. valokuvagalleria ja FishForum, jonka kautta voi kysyä kaloihin liittyvistä asioista.
Sivuston kieli: 
http://www.fishbase.org

Näytä enemmän
Opas tarjoaa vinkkejä ympäristöystävälliseen kalan ja äyriäisten syöntiin. Oppaasta löytyy lajiesittelyt Suomessa tarjolla olevista ruokakaloista ja tietoa niiden levinneisyydestä, kalastusmenetelmistä ja nykyisestä kalakannasta.
Sivuston kieli: 
http://wwf.fi/kalaopas/

Näytä enemmän
LuontoPortissa voi selata kalalajeja tai hakea aakkosellisesta listasta. Lajista löytyy kuva ja kuvaus.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoportti.com/suomi/fi/kalat/

Näytä enemmän
Information om Finlands fiskarter. Varje art beskrivs med text och bild. Det går att söka med fiskarnas svenska eller vetenskapliga namn. Man kan också söka och identifiera fiskarna utgående från deras kännetecken, färg, storlek, form o.s.v. Det går också att bläddra bland familjer och storleksgrupper.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoportti.com/suomi/sv/kalat/

Näytä enemmän
Luonnonvarakeskuksen ylläpitämään palveluun on koottu Suomessa esiintyvien kala- ja rapulajien esiintymishavainnot. Sivuilla voi ilmoittaa omista havainnoista karttapalvelun avulla. Sivuilla on myös tietoa kalalajeista ja niiden tuntomerkeistä, esiintymisestä, lisääntymisestä, ravinnosta ja kasvusta.
Sivuston kieli: 
http://kalahavainnot.fi/

Näytä enemmän