26 osumaa haulle. Näytetään 1 - 26 tulosta.
Suomen Selkäliitto on selän hoidosta ja terveydestä kiinnostuneiden järjestö. Sivuilla on tietoa selkäsairauksista ja niiden hoidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.selkaliitto.fi

Näytä enemmän
Suomen Luustoliiton sivulla on tietoa luuston hyvinvoinnista ja sen hoidosta. Sivuilla voi tutkia ravitsemustietoa, tehdä luustotestin sekä kysyä neuvoa luustoneuvojalta.
Sivuston kieli: 
http://www.luustoliitto.fi

Näytä enemmän
Suomen Reumaliiton sivuilla tarjotaan tietoa mm. nivelreumasta, lastenreumatologiasta, kuntoutuksesta, lääkityksestä ja hoitomuodoista. Liitto on julkaissut Reuma-Aapinen nimisen alan teoksen, jota on saatavana kirjastoista ja kirjakaupoista.
Sivuston kieli: 
http://www.reumaliitto.fi

Näytä enemmän
Karpaalitunnelioireyhtymän oireet, syyt, toteaminen, hoito ja ehkäisy, kaikki lyhyesti esitettynä.
Sivuston kieli: 
http://www.ninds.nih.gov/health_and_medical/pubs/carpal_tunnel.htm

Näytä enemmän
Englanninkielisestä nimestä huolimatta sivusto sisältää suomenkielistä informaatiota lastenreumatologisista taudeista ja luettelon lastenreumatologisista keskuksista. Informaatiopaketin tautikuvaukset ovat myös PDF-tiedostoina. Sivusto on tuotettu kahden lastenreuman kansainvälisen organisaation yhteistyönä.
Sivuston kieli: 
http://www.printo.it/pediatric-rheumatology/pediatricrheumatology/index.asp?Lingua=Finlandia&Paese=F...

Näytä enemmän
Käypä hoito -potilasversion (20.08.2000) otsikoita ovat esim. Haurastumisen kiihdyttäjät, Riskipotilaat tutkimuksiin, Luukadon hidastajat, Estrogeenista apua ja Terveet elämäntavat arvossaan.
Sivuston kieli: 
http://www.kaypahoito.fi/kh/kaypahoito?suositus=khp00023

Näytä enemmän
Reumaförbundets sidor innehåller information om förbundet och dess verksamhet samt aktualiteter. Länkar till material i ämnet ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.reumaliitto.fi/pa_svenska/

Näytä enemmän
Osteoporoosiklinikalla on perustietoa luustosta ja osteoporoosista, sairauden esiintyvyys ja syyt, tunnistaminen, ehkäisy ja perushoito. Kyselykaavakkeen avulla voi tehdä riskitestin.
Sivuston kieli: 
http://www.tohtori.fi/osteoporoosiklinikka

Näytä enemmän
Rauhasreuman eli Sjögrenin oireyhtymän taudinkuvaus, lehtiartikkeleita aiheesta, Sjögrenin syndrooma -yhdistyksen yhteys- ja toimintatiedot, keskustelupalsta, linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.sjogreninsyndrooma.fi/

Näytä enemmän
Suomen Nivelyhdistyksen verkkosivut sisältävät nivelrikkoon ja tekoniveliin liittyvää tietoa ja ohjeita. Asiantuntijoille voi esittää kysymyksiä puhelimitse tai sähköpostitse. Nivelklubissa on mahdollista osallistua keskusteluun. Siellä tiedotetaan myös ajankohtaisista asioista.
Sivuston kieli: 
http://www.niveltieto.net/nivel/

Näytä enemmän
Lyhytkasvuiset - Kortväxta Ry on v. 1984 perustettu lyhytkasvuisten henkilöiden järjestö, jossa on n. 750 jäsentä. Toiminta-alueena on koko Suomi. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsenistön yhdyssiteenä, valvoa heidän etujaan ja työskennellä kasvuhäiriöiden aiheuttamien vammojen ja haittavaikutusten tutkimuksen, ehkäisyn, hoidon ja kuntoutuksen edistämiseksi.
Sivuston kieli: 
http://www.lyhytkasvuiset.fi/index.php/fi/

Näytä enemmän
Kun potilas valittaa laaja-alaisia lihassärkyjä, diagnoosi on useassa tapauksessa fibromyalgia, josta lääkärit usein käyttävät vähättelevää nimitystä joka-paikan-sairas. Sivulla on asiallista tietoa fibromyalgiasta sekä kroonisesta väsymysoireyhtymästä: määritelmä, taudin syyt, diagnoosi, hoito, myös vaihtoehtohoidot, verkkotiedonlähteet, uutisia ja tutkimustuloksia.
http://chronicfatigue.about.com

Näytä enemmän
Suomen Reumaliiton julkaisema Tulenuori.fi-sivusto on tarkoitettu tuki- ja liikuntaelinsairaille nuorille tiedonhakuun ja vertaistukeen.
Sivuston kieli: 
http://www.reumaliitto.fi/tulenuori

Näytä enemmän
Tietoa reumasairauksiin kuuluvasta harvinaisesta taudista (myös Adamantiades-Behcetin tauti), sen oireista ja lääkityksestä. Tiedot on koonnut hoitoalan ammattilainen Sirpa Railanmaa.
http://www.railanmaa.net/Behcet0.html

Näytä enemmän
Sivustolla on mm. faktoja, tilastoja, julkaisuja, tietoa säätiön toiminnasta ja strategiasta sekä laajat osiot potilaille ja terveysalan ammattilaisille. Potilaat ja muut aiheesta kiinnostuneet voivat lukea mm. osteoporoosin oireista ja hoidosta sekä sairastumisen riskitekijöistä, ravinnon vaikutuksesta luustoon ja miesten osteoporoosista.
Sivuston kieli: 
http://www.iofbonehealth.org

Näytä enemmän
Sekä potilaiden että ammattilaisten käyttöön tarkoitetulla sivustolla käsitellään tuki- ja liikuntaelinsairauksien luonnetta, diagnostiikkaa, hoitoa ja kuntoutusta. Sivuilla on tietoa olan, selän ja muiden tuki- ja liikuntaelinten kiputiloista ja vaivoista, erikoislääkäreiden ja terapeuttien yhteystietoja ja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.fysiatria.net

Näytä enemmän
Kanadalaisella sivulla on tietoa luukadosta, sen ehkäisystä, diagnosoinnista ja hoidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.osteoporosis.ca

Näytä enemmän
Tietoa SLE:stä, yhdistyksestä, artikkeleita ja vertaistukipuhelin.
Sivuston kieli: 
http://www.sle-yhdistys.fi/

Näytä enemmän
Lihastautiliiton kotisivu. Tietoa löytyy ALS:sta ja yleisimmistä lihassairauksista, liiton tarjoamista palveluista,projekteista, julkaisuista, kursseista ja harrastustoiminnasta. Lisäksi työllisyysneuvontaa, keskustelufoorumi, yhteystietoja ja runsaasti linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.lihastautiliitto.fi

Näytä enemmän
Turun seudun nivelyhdistyksen sivuilla on tietoa niveltaudeista, vertaistuesta ja kuntoutuksesta. Sivuilla on yhdistyksen tapahtumakalenteri ja tietoa yhdistyksen jäsenyydestä.
Sivuston kieli: 
http://www.nivelposti.fi/

Näytä enemmän
Reumaliiton laatimassa aapisessa on tietoa ja ohjeita reumaa sairastaville: reumataudit, reumalääkkeet, leikkaukset, sosiaaliturva ja sanakirja. Ohjeet on pääosin suunnattu tulehduksellista reumaa sairastaville. Osa on ensitietoa, osa soveltuu pidempään sairastaneille. Sivut toimivat myös hoitotyön tekijöiden potilaanohjauksen apuna.
Sivuston kieli: 
http://www.reumaliitto.fi/reuma-aapinen

Näytä enemmän
Suomen Reumaliiton ylläpitämällä sivustolla on nivelreuman ja sen etenemisen kuvaus, tietoa hoidosta ja kuntoutuksesta, tuet ja etuudet, sanasto ja linkkejä lisätietoon.
Sivuston kieli: 
http://www.reumaliitto.fi/reuma-aapinen/reumataudit/nivelreuma/

Näytä enemmän
Sivulla on yhdistyksen toiminta- ja yhteystiedot sekä oireyhtymien diagnoosi-oppaita (yksinkertaiset kraniosynostoosit, Crouzon oireyhtymä, Goldenharin oireyhtymä, Pfeifferin oireyhtymä, Treatcher Collinsin oireyhtymä). Oppaat ovat pdf-muodossa.
http://www.cranio.fi/

Näytä enemmän
Keskus tarjoaa sivullaan tietoa kallon epämuodostumista ja niiden hoidosta potilaiden vanhemmille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Sivuilla käsitellään mm. epämuodostumiin liittyviä oireyhtymiä, kallon saumojen luutumishäiriöitä, kalloepämuodostumien tutkimista ja erilaisia hoitovaihtoehtoja.
http://www.ppshp.fi/craniofaciaalikeskus

Näytä enemmän
Selkäkanava tarjoaa selkään liittyvää tietoa ja käytännön vinkkejä selän omatoimiseen hoitoon. Sivuilla on liikuntaohjeita selän kunnon ylläpitoon sekä kuntoutukseen.
Sivuston kieli: 
http://www.selkakanava.fi/

Näytä enemmän
Elmeri tutustuu luuston ja luurankojen ihmeellisyyksiin Jenni Tuomelan kirjoittamassa lastenkirjassa.
Sivuston kieli: 
http://www.luustoliitto.fi/elmerinloyto

Näytä enemmän