Opas maahanmuuttajille, joiden suunnitelmissa on yrityksen perustaminen. Tietoa muun muassa verotuksesta, yrittäjän eläkevakuutuksesta sekä viranomaisluvista ja -valvonnasta. Oppaasta on julkaistu myös englanninkielinen versio.
Sivuston kieli: 
http://www.newcohelsinki.fi/application/files/7815/0416/5952/Yrittajaksi_suomeen_su.pdf

Näytä vähemmän
Rose -tutkimusprojekti tutkii robottien hyväksikäyttöä hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Sivuilla on kuvaus siitä, mitä tehdään ja miten, julkaisuluettelo, videoita robottien hyödyntämisestä sekä blogi.
Sivuston kieli: 
http://roseproject.aalto.fi/fi/

Näytä vähemmän
Ajantasaiset ilmanlaadun seurannan tulokset kaikilta Suomen mittausasemilta 46 kaupungin tai kunnan alueelta. Palvelun kautta löytyy myös lisätietoa ilmanlaadun mittaamisesta ja ilmansaasteista.
Sivuston kieli: 
http://ilmatieteenlaitos.fi/ilmanlaatu

Näytä vähemmän
Täältä voi etsiä kaikille avoimia tieteellisiä kirjoja.
Sivuston kieli: 
http://www.doabooks.org/

Näytä vähemmän
Matematiikan termien (suomi, englanti) selityksiä suomenkieliselle käyttäjälle.
Sivuston kieli: 
https://matematiikkalehtisolmu.fi/sanakirja/a.html

Näytä vähemmän
Täällä voi tutustua Hossan kansallispuistoon ja siellä tarjolla oleviin matkailupalveluihin.
Sivuston kieli: 
http://hossa.fi/

Näytä vähemmän
Portaalista voi etsiä tietoja ruotsalaisten korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten opinnäytteistä ja tutkimusjulkaisuista. Osa aineistosta on luettavissa kokotekstinä.
Sivuston kieli: 
http://www.diva-portal.org/smash/search.jsf?dswid=-2800&faces-redirect=true&language=sv&searchType=S...

Näytä vähemmän
Verkkogalleria tarjoaa otteita Ison-Britannian ja Suomen välisestä historiasta sekä poliittisista, kulttuurisista ja taloudellisista suhteista. Kirjeet, valokuvat, lehtileikkeet, matkakertomukset ja videot ovat peräisin kahdeksan suomalaisen ja brittiläisen arkiston kokoelmista. Sivustolla on myös Muistojen galleria, jonne jokainen voi lisätä omia muistojaan Suomesta ja Britanniasta.
Sivuston kieli: 
http://www.taleoftwocountries.fi/etusivu/

Näytä vähemmän
Trove on palvelu, joka kokoaa yhteen Australian eri arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistoja: kirjoja, kuvia, vanhoja sanomalehtiä, karttoja, musiikkia jne. Monipuolisiin hakuominaisuuksiin voi tutustua videoiden avulla.
Sivuston kieli: 
http://trove.nla.gov.au/

Näytä vähemmän
Anders Chydenius (1729–1803) oli pappi, kirjailija ja valtiopäivämies, joka puolusti elinkeinovapautta, sanan- ja uskonnonvapautta ja työväestön oikeuksia. Sivustolla julkaistaan Chydeniuksen koko kirjallinen tuotanto alkukielellä ruotsiksi, suomennoksena ja osittain englanniksi.
Sivuston kieli: 
http://chydenius.kootutteokset.fi/

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - englanti