11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
- Koululaiset voivat tutustua renessanssikaupungin ihmeisiin, vierailla markkinoilla, kirkoissa ja tavata ihmisiä.
http://www.twingroves.district96.k12.il.us/renaissance/VirtualRen.html

Näytä enemmän
Galileo Projectin sivut sisältävät tietoa Galileo Galilein elämästä ja työstä sekä hänen aikansa tieteestä ja kulttuurista. Sivuilta löytyy mm. Galileo Galilein tyttären Marie Celesten kirjeitä isälleen (englanniksi käännettyinä). Bibliografiassa sivuston laadinnassa käytetyt lähdeteokset.
Sivuston kieli: 
http://es.rice.edu/ES/humsoc/Galileo

Näytä enemmän
- Upeat sivut renessanssinerosta, hänen töistään ja Leonardon aikaisesta Italiasta
http://www.mos.org/sln/Leonardo/LeoHomePage.html

Näytä enemmän
Historian tutkimista ja historian olemusta luotaava sivusto avaa neljä mielenkiintoista näkökulmaa aikakauteen: Venetsia käytetyn tavaran kaupunkina, kuka oli Gutenberg ja mitä hän keksikään, hirtettiinkö Roderigo Lopez viattomana Kuningatar Elizabeth I:n murhayrityksestä sekä millaista oli sairaanhoito tuon ajan Italiassa.
http://www.open2.net/home/view?entityID=15242&jsp=prog_pages%2Ftemplate%2Findex&sessionID=-117197471...

Näytä enemmän
Sivusto käsittelee karmeaa, mutta mielenkiintoista aihetta. Ranskalaisen lääkärin mukaan nimetty giljotiini otettiin käyttöön 1790-luvulla. Tietoa myös muista mestauslaitteista.
Sivuston kieli: 
http://europeanhistory.about.com/library/weekly/aa080301a.htm

Näytä enemmän
Sivusto sisältää tiivistelmät Saksan alueella 1618-1648 käydyn kolmikymmenvuotisen sodan vaiheista sekä linkkejä ja kirjallisuusluettelon.
Sivuston kieli: 
http://www.pipeline.com/~cwa/TYWHome.htm

Näytä enemmän
- Linkkihakemisto 1700-luvun kirjallisuutta, taidetta, historiaa jne, täydellinen luettelo 1700-luvun sähköisessä muodossa olevista teksteistä, myös tietokantahaku
http://andromeda.rutgers.edu/~jlynch/18th

Näytä enemmän
- Taidetta ja arkkitehtuuria, mesenaatin elämää, taiteilijan arkea, kaupankäyntiä ja tutkimusmatkoja, keksintöjä, tiedettä... Interaktiivisilla sivuilla voi tutkia erilaisten nykypäivän keksintöjen ja ilmiöiden yhteyksiä renesanssiin ja leikkiä mesenaattia.
http://www.renaissanceconnection.org

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan elämästä renessanssin ajan Euroopassa, erityisesi Firenzessä. Erityisesti tarkastellaan tutkimusmatkoja, kaupankäyntiä, kirjapainotaitoa, ajattelua, arkkitehtuuria, musiikkia ja maalaustaidetta.
Sivuston kieli: 
http://www.learner.org/interactives/renaissance

Näytä enemmän