38 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Näyttelyssä on insinöörien, keksijöiden ja suunnittelijoiden tekemiä teknisiä piirustuksia ajalta ennen tietokoneteknologiaa. Mukana on niin alkuvaiheen luonnoksia kuin hyvinkin viimeisteltyjä ja taidokkaita töitä. Keksijägalleriassa esitellään lyhyesti esimerkiksi sellaisten arkipäiväisten esineiden kuten rintaliivien, metallisen tennismailan ja väriliitujen keksijät.
http://www.sil.si.edu/exhibitions/doodles

Näytä enemmän
Patentti- ja rekisterihallituksen sivusto sisältää tietoa erilaisista rekistereistä ja rekisteröinnistä: kauppa-, tilinpäätös-, yrityskiinnitys-, yhdistys-, säätiö- ja tavaramerkkirekistereistä. Lisäksi sivuilla on näihin liittyvää taustatietoa ja ohjeita rekisteröinnin hakemiseen. Hakulomakkeet löytyvät sivuilta. Patenttitietopalvelu Esp
Sivuston kieli: 
http://www.prh.fi

Näytä enemmän
Erinomainen myös tavaramerkkialan portaalina.
http://www.mayallj.freeserve.co.uk

Näytä enemmän
Paitsi taiteilija Leonardo da Vinci oli myös arkkitehti, muusikko, luonnontutkija, insinööri ja kirjailija, siis varsinainen renessanssinero. Leonardo DaVinci Museum of Science esittelee Leonardon tieteeseen suuntaunutta lahjakkuutta.
Sivuston kieli: 
http://www.mos.org/Leonardo

Näytä enemmän
Sitra, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto, on julkisoikeudellinen rahasto, jota Suomen eduskunta valvoo. Sitran sivuilla kerrotaan sen toiminnasta, sen rahoituspalveluista, sen tukemista hankkeista ja tutkimuksesta. Sivuilta voi myös etsiä Sitran julkaisuja.
Sivuston kieli: 
http://www.sitra.fi

Näytä enemmän
Idéresurs rf är den enda svenskspråkiga uppfinnarföreningen i Finland. Föreningen arbetar med att stöda enskilda uppfinnare, innovatörer och idérika personer bl.a. genom att underlätta och förbättra kommunikationen på svenska. På sidorna finns beskrivning av föreningens arbete, kontaktuppgifter, föreningens nyhetsbrev, samt publikationen \Handbok i produktutveckling\ i PDF-format
Sivuston kieli: 
http://www.ideresurs.fi

Näytä enemmän
San Josessa Kaliforniassa sijaitsevan museon kotisivulla on mm. virtuaalinäyttelyitä, haastatteluja, artikkeleita.
http://www.thetech.org

Näytä enemmän
Maailmanlaajuinen patenttitietokanta, monipuoliset hakumahdollisuudet, patenttitietoa
http://www.univentio.com

Näytä enemmän
Keksintöjä aspiriinista videopeleihin nimen mukaan aakkosissa - sisältää perustiedot.
Sivuston kieli: 
http://Inventors.about.com/library/bl/bl12.htm

Näytä enemmän
Helppokäyttöinen patentti-informaation lähde. Täydessä laajuudessaan palvelu kattaa patenttijulkaisut tärkeimmistä teollisuusmaista takautuvasti vuoteen 1970 saakka, osasta aina vuoteen 1920 saakka. Julkaisuista on nähtävillä bibliografisten tietojen lisäksi patenttijulkaisun koko teksti sekä piirustukset. - Patentti- ja rekisterihallitus ja Euroopan Patenttivirasto
http://fi.espacenet.com

Näytä enemmän
Lähinnä liiketalouden ja tekniikan alan opiskelijoille itseopiskeluun tarkoitettu oppimateriaali sisältää perustietoa teollisoikeuksista ja niiden käytöstä. Materiaalissa pyritään antamaan kokonaiskuva käytännön patentoinnista, patentointipäätöksen tekemisestä hakumenettelyyn Suomessa ja kansainvälisesti. - Patentti- ja rekisterihallitus
http://www.prh.fi/fi/koulutus/verkko-opetus.html

Näytä enemmän
USA:n patenttiviraston uutisia, ohjeita ja erinomaiset tietokannat amerikkalaisiin patentteihin.
http://www.uspto.gov

Näytä enemmän
Kauppa- ja teollisuusministeriön alaisen Tekesin sivuilla esitellään sen organisaatio ja tehtävät, rahoituspalvelut yrityksille ja tutkimuslaitoksille sekä teknologiaohjelmat. Sivuilla on tietoa myös EU:n tutkimusohjelmista sekä yritysten rahoituspalveluiden yhteydessä sopimusjuridiikasta. Eri teollisuudenaloista löytyy tietoa aihealueittain (mm. automaatio, elintarviketeknologia, logistiikka, viestintätekniikka). Lisäksi sivuilla on tietoa teknologiapolitiikasta.
Sivuston kieli: 
http://www.tekes.fi

Näytä enemmän
Miten toimii hehkulamppu, patteri tai vaihtovirtageneraattori? Sivuilla pääsee tutkimaan Thomas Alva Edisonin keksintöjä ja tutustumaan hänen elämänvaiheisiinsa. Mukavana lisänä tarjotaan hyvää musiikkia: Edisonin yhtiön levytyksistä sivuille on valittu kuusi blues- ja jazzkappaletta (RealAudio tai MP3).
Sivuston kieli: 
http://www.pbs.org/wgbh/amex/edison

Näytä enemmän
The British Library Science Technology and Business (STB) - Sivulla tietoa patenteista yleensä sekä brittiläisestä patenttikäytännöstä, tiedonlähteitä sekä erittäin hyvä linkkihakemisto.
http://www.bl.uk/collections/patents

Näytä enemmän
Monipuolisessa hakemisto on linkkejä mm. keksintöjen historiaa, keksijöitä ja keksimistä yleensä käsitteleville sivuille. - About.com
http://inventors.about.com/index.htm?terms=inventing

Näytä enemmän
Mallinetissä toimii tietokanta, josta pääsee etsimään tiettyjä malleja, niitä koskevia perustietoja ja vireillä olevia rekisteröintihakemuksia.
Sivuston kieli: 
http://www.prh.fi/fi/mallioikeudet/mallinetti.html

Näytä enemmän
Time-lehden valikoimassa on mukana mm. kamerapuhelin, vedenpuhdistin, jääpyörä ja kauko-ohjattava golfkärry.
http://www.time.com/time/2003/inventions

Näytä enemmän
European Patent Officen sivustossa voi hakea jo olemassa olevia patentteja sekä anoa patenttia. Sisältää Euroopan patenttirekisterin.
Sivuston kieli: 
https://www.epo.org/

Näytä enemmän
Innovators -verkkonäyttelyissä esitellään Henry Ford, Wrightin veljekset ja Thomas Edison.
http://www.thehenryford.org/exhibits/innovators.aspx

Näytä enemmän
Valtakunnalliseen yhteistyöverkostoon kuuluu 24 teknologiakeskusta yliopistokaupungeissa. Sivulla on mm. liiton toimintatietoja, teknologiakeskusten yhteystiedot ja toimialat, esimerkkejä tuotteista, tietoa ohjelmista ja kansainvälisestä innovaatiokeskusten verkostosta.
Sivuston kieli: 
http://www.tekel.fi

Näytä enemmän
Patenttitietokanta, entinen IBM Patent Server. - Tarjoaa ilmaiseksi pääsyn U.S. Patent & Trademark Office (USPTO) tietokantaan, jonne on kerätty 2 miljoonaa patenttikuvauksia 25 vuoden. Tietokannassa ennen olleet muiden maiden patenttitiedot, mm. eurooppalaiset (EP) patenttihakemukset ja patentit sekä PCT-patenttihakemukset (WO), on siirretty maksullisen palvelun puolelle.
http://www.delphion.com

Näytä enemmän
Uppfinningsstiftelsens hemsida ger rådgivning för patentering, finansiering och marknadsföring av uppfinningar.
Sivuston kieli: 
http://www.keksintosaatio.fi/default.asp?docId=12629

Näytä enemmän
1900-luvun insinööritaidon suurimmat saavutukset, mm. auto, puhelin, televisio, jääkaappi, lentokone, tietokone, lasertekniikka.
http://www.greatachievements.org

Näytä enemmän
Maailmanlaajuinen patenttihaku, tilaajapohjainen.
http://www.qpat.com

Näytä enemmän
Julkiseksi tulleet suomalaiset patenttihakemukset (1970-), suomalaiset patenttihakemukset (1979-), suomalaiset hyödyllisyysmallihakemukset (1992-. - Tiedon tuottaa Patentti- ja rekisterihallitus.
http://patent.prh.fi/default.asp?sivu=27&alasivu=27&kieli=246

Näytä enemmän
Sivuston galleriassa saa ihmetellä puhelimen, erityisesti sen ulkonäön muuttumista vuosien varrella. Tietoa myös puhelimen historiaan liittyvistä ihmisistä ja tapahtumista, etenkin alkuperäisestä keksinnöstä ja keksijästä Alexander Graham Bellistä.
Sivuston kieli: 
http://www.pbs.org/wgbh/amex/telephone

Näytä enemmän
Yhdistysten jäsenten keksintöluettelo, tietoa työsuhdekeksijälle, foorumi rekisteröityneille keksijöille.
http://www.heke.fi

Näytä enemmän
Thomas Alva Edison (1847-1931) keksi paitsi hehkulampun myös fonografin ja kinetoskoopin, josta kehittyi kinematografi, elokuvakamera. Library of Congress esittelee sivulla harvinaisia Edisonin aikuisia elokuvia (341 kpl) ja äänitiedostoja (81 kpl), äänessä myös itse Edison. Sivulla lisäksi keksijän elämäkerta ja saavutukset aikajanalla
http://memory.loc.gov/ammem/edhtml/edhome.html

Näytä enemmän

Sivut