72 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Ekoinfo ry välittää sivuillaan tietoa ekologisesti ja eettisesti hyväksyttävistä keksinnöistä ja tuotteista sekä ekomatkailusta. Sivuilla on lisäksi tietoa käytännön ympäristökasvatukseen liittyvistä tapahtumista.
Sivuston kieli: 
http://www.ekoinfo.fi/

Näytä enemmän
Kuluttajatutkimuskeskus välittää KULTU-tietokantojen kautta kuluttajatutkimustietoa Suomessa tehdyistä kuluttajatutkimuksista, tavaroiden ja palvelujen testeistä, vertailuista, markkinakatsauksista ja lehtiartikkeleista. Tutkimustietokanta sisältää tietoa suunnitteilla tai meneillä olevista ja jo päättyneistä tutkimuksista vuodesta 1992 alkaen. Tavarat ja palvelut -tietokantaan on tallennettu viitetietoja kulutustavaroihin liittyvistä testeistä, vertailuista ja markkinakatsauksista vuodesta 1993 alkaen. 24 ulkomaisen kuluttajalehden sisällysluettelot vuodesta 1993 alkaen löytyvät omasta tietokannastaan. Keskeisiä kotitalous- ja kuluttaja-alan termejä ja niiden määritelmiä voi hakea sanasto-tietokannasta.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajatutkimuskeskus.fi/index.phtml?c=www&l=fi&s=5

Näytä enemmän
Yhdysvaltalaisten kauppojen hintavertailut.
Sivuston kieli: 
http://www.mysimon.com

Näytä enemmän
Kuluttajaviraston viittomakielisillä sivuilla on tietoa ostajan ja myyjän oikeuksista ja velvollisuuksista. Sivuilla on 13 videota, joissa kerrotaan muun muassa kaupan peruuttamisesta, virheen hyvittämisestä ja verkkokaupasta.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/Page/0bc8b7bc-0203-4cd4-b39b-e210bb4bb803.aspx

Näytä enemmän
Opas kestävän kehityksen tuotteisiin ja palveluihin. Sivuilla on listattuna ympäristöystävällisiä tuotevaihtoehtoja ja palveluita lähes kaikilta elämänaloilta. Runsaasti linkkejä. Sivuille voi lähettää omia kommenttejaan ja vinkkejään.
Sivuston kieli: 
http://www.greenchoices.org

Näytä enemmän
Suomen Kuluttajaliiton kotisivu, josta löytyvät liiton aloitteet, lausunnot ja kannanotot. Sivuilla on tapahtumakalenteri, erityisesti asumiseen ja elintarvikkeisiin liittyviä artikkeleita ja kysymys-vastauspalsta sekä linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajaliitto.fi

Näytä enemmän
Om hur olika produkter bidrar till eller motverkar svälten på jorden och hur du hittar rätt i butiken. Publicerad i anslutning till kyrkornas internationella ansvarsvecka.
Sivuston kieli: 
http://docplayer.se/1665018-En-bok-om-matkop-for-den-ansvarsfulla-konsumenten-lokalt-producerat-ekol...

Näytä enemmän
Budjettimestari-pelin avulla voi harjoitella oman talouden hallintaa. Pelissä voi valita omaa tilannetta vastaavan profiilin. Vaihtoehtoina ovat opiskelijan, työttömän, pätkätyöläisen ja ammatissa toimivan profiilit.
Sivuston kieli: 
http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/budjettimestari/index_flash.html

Näytä enemmän
Presentation över Konsumentverkets organisation och uppgifter. Fakta om marknadsföring, köp, försäljning, avtal, betalningar, fakturor, indrivning, fel i varor och tjänster, och konsumentskydd som gäller trafik samt information för researrangörer. . Kontaktuppgifter .
Sivuston kieli: 
http://www.kkv.fi/sv/

Näytä enemmän
Useiden järjestöjen yhteinen kampanja tekstiili- ja vaatetusteollisuuden monikansallisten yritysten työvoiman hyväksikäyttöä vastaan. Sivuilla kerrotaan yritysten eettisistä valinnoista ja erilaisista mahdollisuuksista vaikuttaa niihin. Linkkejä Euroopan maissa toimivien järjestöjen sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.cleanclothes.org

Näytä enemmän
MikroBitti seuraa tietokoneiden, komponenttien, muiden kotimikroiluun liittyvien tuotteiden sekä digikameroiden, kotiteatterilaitteiden ja muun elektroniikan myyntihintoja ja kertoo ostopaikat.
Sivuston kieli: 
http://www.mbnet.fi/hintaseuranta

Näytä enemmän
Kulutus.fi on Luonto-Liiton julkaisema kulutuskriittinen sivusto, jonne on koottu tietoa ekologisista arjen valinnoista. Sivuilta löytyy blogi, artikkeleita, vinkkejä ja niksejä sekä pelejä ja testejä.
Sivuston kieli: 
http://www.kulutus.fi

Näytä enemmän
FinnWatchin tehtävänä on hankkia, työstää ja levittää tietoa suomalaisten tai Suomeen vahvasti sidoksissa olevien yritysten toiminnasta etenkin suhteessa ihmis- ja työelämän oikeuksien toteutumiseen, luontoon ja sosiaaliseen kehitykseen eri kehitys- ja siirtymätalousmaissa. Sivulla on tietoa toiminnasta, uutisia ja raportteja PDF-muodossa.
Sivuston kieli: 
http://www.finnwatch.org

Näytä enemmän
Euroopan kuluttajakeskus edistää kuluttajansuojan toteutumista Euroopassa. Sivustoon on koottu tietoa oikeuksista, lainsäädännöstä ja apua tarjoavista kuluttajakeskuksista. Ohjeita annetaan ostopäätöksen tekemiseen, ostamiseen, takuuasioista, matkustamiseen, lomaosakkeen tai asunnon ostamiseen Espanjasta liittyvistä asioista. Sivustoon on koottu EKK-verkoston julkaisuja.
Sivuston kieli: 
http://www.ecc.fi

Näytä enemmän
Kuluttajat-Konsumenterna yhdistyksen kotisivut. Vinkkejä ja neuvoja hyödyllisestä kuluttamisesta eri aihepiireittäin.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajat-konsumenterna.fi

Näytä enemmän
Konsumentcentret, som är en enhet vid institutionen för politik och ekonomi vid Helsingfors universitet informerar på sin webbplats om sina uppgifter och sin verksamhet. Forskning och forskningspersonal presenteras.
Sivuston kieli: 
http://blogs.helsinki.fi/konsumentforskningscentret/

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston sivuilla esitellään viraston toiminta ja tehtävät. Elintarviketurvallisuusviraston sivut jakaantuvat osiin Kasvituotanto ja rehut, Eläimet ja terveys, Elintarvikkeet sekä Eläintauti- ja elintarviketutkimus. Elintarvikkeet-osasta löytyy tietoa elintarvikevalvonnasta kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille. Kuluttajasivuilla on tietoa ruokamyrkytyksen välttämisestä ja ruokien säilyttämisestä, pakkausmerkinnöistä ja luomutuotteista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi

Näytä enemmän
Tietoa globaalisti oikeudenmukaisesta kaupasta ja kuluttamisesta, maailmankaupasta, kehitysmaista ja kehitysyhteistyöstä. Luettelo reilun kaupan tuotteista ja niiden saatavuustiedot. - Artikkeleita mm. lapsityövoiman käytöstä, kehitysmaiden työvoiman hyväksikäytösta sekä oikeudenmukaisen kaupankäynnin periaatteista. Runsaasti linkkejä järjestöjen ja julkishallinnon sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.reilukauppa.fi

Näytä enemmän
Kulutusjuhla on kuluttaja-asioita käsittelevä ryhmäblogi, jossa jaetaan arjen kokemuksia ja näkemyksiä tuotteista ja palveluista. Arkistosta löytyy kirjoituksia vuodesta 2005 lähtien. Niitä voi etsiä hakutoiminnolla.
Sivuston kieli: 
http://kulutusjuhla.com

Näytä enemmän
Kilpailuttaja.fi -palvelussa voi kilpailuttaa ja vertailla eri yhtiöiden autovakuutuksia, sähkösopimuksia ja matkapuhelinliittymiä. Palvelussa voi solmia uuden sopimuksen omilla pankkitunnuksilla.
Sivuston kieli: 
http://www.kilpailuttaja.fi

Näytä enemmän
Mikä keinoksi, kun rahat eivät kertakaikkiaan riitä? Kuluttajaviraston sivuilla on kerrottu, millaisia mahdollisuuksia velkojen järjestelyyn on, miten tuomioistuimen vahvistama velkajärjestely etenee ja mistä voi saada apua.
Sivuston kieli: 
http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Maksut-laskut-perinta/talous--ja-velkaneuvojat/

Näytä enemmän
TV1:n kuluttajatietoutta välittävän ohjelman sivulla on mm. testejä, juttuja ja mielipiteitä.
Sivuston kieli: 
http://www.yle.fi/kuningaskuluttaja

Näytä enemmän
Kuluttaja-asiamiehen ohje alaikäisiin kohdistuvasta markkinoinnista.
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/markkinointi/lapset

Näytä enemmän
Osioon on koottu vastauksia Kuluttajavirastolle useimmin esitettyihin kysymyksiin.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/faq

Näytä enemmän
Nuorille suunnattua käytännönläheistä tietoa oman talouden hallinnasta. Sivuilla talousasioista tietoa, jota nuori tarvitsee aloittaessaan itsenäisen elämän.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajaliitto.fi/wp-content/uploads/2016/01/Valtti_tietosuora_nuoren_talouteen-–-kopio....

Näytä enemmän
Suomalaisten sekä myös ulkomaisten verkossa toimivien kauppojen tuotteiden hintavertailupalvelu.
Sivuston kieli: 
http://www.vertaa.fi

Näytä enemmän
Kuluttajansuojalaki, kuluttajakaupan perussäännöt, kuluttajan oikeudet aiheittain, linkit kuluttajaa auttavien tahojen kotisivuille
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajanoikeudet

Näytä enemmän
Mapel on maksullisten puhelinpalveluiden eettinen lautakunta, joka valvoo kuluttajan etua. Verkkosivuilla neuvotaan valituksen tekemisessä ja annetaan ohjeita vanhemmille millä tavalla ehkäistä lasten ei-toivottua puhelimen käyttöä. Tietoa voi etsiä myös usein kysytyistä kysymyksistä.
Sivuston kieli: 
http://www.mapel.fi

Näytä enemmän
Suomen kuluttaja ry:n projektin julkistama kirjanen, jossa on julkaistu kysymyksiä ja vastauksia eettisestä kuluttamisesta. Kysymyksiä on lähetetty projektissa käynnistetyn sähköisen neuvonnan ja puhelinneuvonnan kautta.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajaliitto.fi/files/1045/Beurling_asemoitu_korjattu.pdf

Näytä enemmän

Sivut