Kokoelmat

Makupalat.fi-toimituksen kokoamia paketteja ajankohtaisista aiheista.

Karkki vai kepponen?
Miten sopeutua uuteen kulttuuriin?
Puhdistuuko maapallo vasta, kun sivilisaatiomme on romahtanut? Jotain konkreettista on tehtävä, jos haluamme olla nauttimassa neljästä elementistä tulevaisuudessakin.
Autourheilu sopii suomalaiseen luonteeseen. Meillä on jäätäviä kuskeja, jotka sytyttävät laajan fanijoukon.
Valhe, vedätys ja itsepetos. Näistäkö koostuu nykymaailmamme? Makupalat.fi-pakettiin on koottu mainossivuja mainostajan ja kuluttajan näkökulmista. Tietoa on myös medialukutaidosta: mistä erotat valeuutisen ja faktan ja mitä oikein näet, kun katsot kuvaa netissä.
Jokamiehenoikeudet Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle!
Korruptiota, valepoliiseja...mihin uskaltaa enää luottaa? Poliisi neuvoo sivuillaan ja videolla, mistä oikean poliisin tunnistaa. Polisiilla on paljon palveluita verkossa kansalaisille. Verkosta löytyy myös tutkimuksia virkamiesten luotettavuudesta ja imagosta.
Parisuhde-kokoelmaan on koottu sivustoja, joista löytyy neuvoja parisuhteen hoitamiseen, perhe-elämän suunnitteluun, tukea vaikeissa tilanteissa ja erossa.
Lähi-idässä kansalaisaktivismi on rankkaa. Mekin voimme olla aktiivisia, väyliä vaikuttamiseen on ja niitä on kerätty tähän pakettiin.
Luonnon ihmeistä voi nautiskella monella tavalla: retkeillen, tutkien kasveja, marjastaen...Linkkipakettiin on koottu sivuja luonnon ystävälle.

Sivut