Kokoelmat

Makupalat.fi-toimituksen kokoamia paketteja ajankohtaisista aiheista.

Katse kohti taivasta! Mitä näet? Taivaan tutkiminen on jännittävää kotikonstein, mutta observatorion välinein näet vielä enemmän. Usea taivasta tutkiva laitos julkaisee laadukkaita kuvia ja tietoa siitä, mitä yllämme näemme.
Minna Canth loi tasa-arvoa suomalaiseen yhteiskuntaan työllään ja teoksillaan. Hän oli aktiivinen, voimakas persoona ja merkittävä vaikuttaja, ensimmäinen suomalainen nainen, jota kunnioitetaan liputuspäivällä.
Lintujen katselu on hauskaa, mutta siitä voi myös saada antoisan harrastuksen. Muista ottaa sekä linnut että muu luonto huomioon, kun lähdet tarkkailuretkelle.
Ilmastonmuutos ja sen hillintä.
Mistä apua, kun pelkäät? Uhka voi tulla kotoa, itsestä, muualta. Makupalat.fi-pakettiin on koottu tietoa ja paikkoja, joihin ottaa yhteyttä ja kysyä neuvoa.
Joulu on tunnelmaa, joulu on ruokaa, joulu on yhdessäoloa ja hyvää tahtoa!
Työssä kuluu valtaosa aikuisväestön arjesta. Vai kuluuko?
Kirjallisuus viehättää, sivistää ja rentouttaa. Lukemisharrastus on monipuolinen harrastus. Tässä paketissa on vinkkiä siitä, mistä inspiraatiota voi hakea ja mistä saa tietoa kirjallisuudesta.
Miten sopeutua uuteen kulttuuriin?
Tulevaisuudessa julkisilta palveluilta vaaditaan saavutettavuutta. Myös muille verkkosivuille on saavutettavuuskriteerien täyttäminen hyväksi. Ohjeita ja työkaluja saavutettavuuden testaamiseen ja luomiseen löytyy.

Sivut