41 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Kommunikationsministeriets webbplats innehåller information om ministeriets organisation, verksamhet och uppgifter. Ministeriets förvaltningsområden trafik respektive kommunikation presenteras. Där ingår bl.a. uppgifter om trafikpolitik och transportformer samt information om kommunikationsmarknaden med fakta om företag, teleområden, masskommunikation, tv- och radioverksamhet och presstöd samt posten. Aktuell information, pressmeddelanden, länkar till EU-organ och kontaktuppgifter ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.lvm.fi/sv/framsida

Näytä enemmän
Filmi- ja videoaineiston hakupalvelu. Asiasanalla käynnistetty haku etsii liikkuvaa kuvaa kymmenistä tietokannoista, joissa on yhteensä yli miljoona otosta.
http://www.footage.net

Näytä enemmän
CERT Coordination Center on internetin tietoturvaan keskittyvä Yhdysvaltojen julkishallinnon rahoittama tutkimus- ja raportointikeskus. Sivuston pääosiot ovat: 1. Verkkohyökkäyksille alttiit laitteet ja ohjelmistot ja tieto siitä miten hyökkäykset saadaan estettyä. 2. Tietoturvariskien analyysi ja ennakointi 3. Miten toimia verkkohyökkäyksen sattuessa ja miten siitä voi toipua. Sivuilta löytyy oma osionsa aloittelijoille ja mikron kotikäyttäjille.
Sivuston kieli: 
http://www.cert.org

Näytä enemmän
WOT on Firefoxiin ja Internet Exploreriin ladattava lisäosa, joka kertoo internetsivujen luotettavuusluokituksen. WOT on myös verkkosivujen maineluokituksia tekevä yhteisö, johon voi liittyä kuka tahansa internetin käyttäjä. Sivuilla on WOTin esittely, latausmahdollisuus, blogi, keskustelupalsta ja tukisivu. WOT on suomalaisen tiimin kehittämä.
Sivuston kieli: 
http://www.mywot.com/fi

Näytä enemmän
Oppimateriaalin avulla voi suunnitella lähiverkko-kaapeloinnin ja laitetelineen kalustuksen erikokoisille lähiverkoille.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/lahiverkko

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään Liikenne- ja viestintäministeriön organisaatio, tavoitteet, toimintatavat ja historia. Sivusto sisältää tietoa liikenne- ja viestintäpolitiikasta, liikennemuodoista, televiestinnästä ja postitoiminnasta. Lisäksi sivuilta löytyvät tiedot ministeriön julkaisuista ja tutkimuksesta, henkilöhakemisto ja erilaisia tiedotteita.
Sivuston kieli: 
http://www.lvm.fi/

Näytä enemmän
Kommunikationsverkets anvisningar och rekommendationer för aktöer inom elektronisk kommunikation. I avsnittet Cybersäkerhet publiceras varningar, Informationssäkerhet nu!-artiklar och sårbarheter från Cybersäkerhetscentret vid Kommunikationsverket.
Sivuston kieli: 
https://www.viestintavirasto.fi/sv/cybersakerhet.html

Näytä enemmän
Tutoriaalissa on tietoa langattomasta lähiverkosta, WLAN-standardista IEEE 802.11 ja muista teknologioista sekä tietoturvasta.
Sivuston kieli: 
http://www.tutorial-reports.com/wireless/wlanwifi

Näytä enemmän
Finnica Kymenlaakson teemasivustolla on artikkeleita lennättimen, puhelinliikenteen sekä radio- ja televisiolähetysten historiasta.
Sivuston kieli: 
http://www.finnicakymenlaakso.fi/tietoliikenne

Näytä enemmän
Suomen open access -työryhmän toimittama sivusto, jossa kerrotaan yhteisöllisesti tuotettujen palveluiden ideologiasta. Linkkejä suomalaisiin open access -lehtiin ja avoimet OAI-yhteensopiin julkaisuarkistoihin.
Sivuston kieli: 
http://www.openaccess.fi

Näytä enemmän
Interplanetary Internet on avaruusmatkaajille tarkoitettu tiedonsiirtojärjestelmä. Interplanetary Internet -hankkeen tarkoitus on luoda vikasietoinen ja suuriakin viiveitä kestävä tiedonsiirtojärjestelmä. Sen toivotaan sekä helpottavan tietoliikennejärjestelmien kehittämistä että mahdollistavan eri laitteiden yhteistyön nykyistä paremmin. Sivuilla tietoa projektista, teknistä tietoa, linkkejä sekä FAK -osio.
Sivuston kieli: 
http://ipnsig.org/

Näytä enemmän
Verkkokäyttäjäyhdistyksen tarkoituksena on edistää tietoliikenneverkkoihin liittyvää osaamista, harjoittaa siihen liittyvien tietojen vaihtoa, sekä tarjota jäsenilleen apua ongelmatilanteissa
Sivuston kieli: 
http://www.backbone.fi

Näytä enemmän
Webbigrafiikan tekemiseen ja käyttämiseen antaumuksella paneutuvalla sivustolla on kuvia, uutisia, ohjelmia, arvioita, artikkeleita, keskustelua, parhaat sivut ym. Koko annin saat käyttöösi liittymällä jäseneksi.
Sivuston kieli: 
http://www.graphics.com

Näytä enemmän
ITUn sivuilta löytyy tietoa tietoliikenteen tekniikasta,standardeista ja säännöistä. Sivuilta löytyy julkaisuja, joista osa on ladattavissa ilmaiseksi, osa on maksullisia.
Sivuston kieli: 
http://www.itu.int

Näytä enemmän
CERT-FI Ohje 7/2002 esittelee langattomien lähiverkkojen riskejä ja niiltä suojautumista.
Sivuston kieli: 
http://www.ficora.fi/suomi/tietoturva/ohjeet/ohje-2002-07.htm

Näytä enemmän
Tietosuojavaltuutetun sivusto. Uutisia, tietoa mm. ratkaisuista, lausunnoista, julkaisuista, organisaatiosta, toiminnasta, palveluista, kansainvälisistä palveluista, ratkaisukäytännöistä ja alan lainsäädännöstä. Julkaisuja ja lomakkeita rekisterinpitäjille. Lisäksi tietoa tietosuojalautakunnan toiminnasta, kokoonpanosta ja ratkaisuista. Linkki tietosuojalautakunnan sivustoon.
Sivuston kieli: 
http://www.tietosuoja.fi

Näytä enemmän
Palveluun on listattu tiedot ilmaisista, yleiseen käyttöön tarkoitetuista langattomista verkoista Suomessa.
Sivuston kieli: 
http://hotspots.fi

Näytä enemmän
Viestintävirasto kyberturvallisuus -kokonaisuus tarjoaa tietopaketin tietoturvaa uhkaavista tekijöistä sekä varokeinoista ja teknisistä ratkaisuista näiden välttämiseksi.
Sivuston kieli: 
https://www.viestintavirasto.fi/tietoturva.html

Näytä enemmän
Wi-Fi Alliance on WLAN-tuotteiden valmistajien sertifiointi- ja markkinointiorganisaatio. Knowledge Center -osiossa on tietoa Wi-Fi-tuotteista ja yleensä langattomista lähiverkoista.
Sivuston kieli: 
http://www.wi-fi.org

Näytä enemmän
FiCom ry on elinkeinopoliittinen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö, jonka jäseniä ovat tietoliikenteen, tietotekniikan ja viestinvälityksen alalla toimivat yritykset ja yhteisöt. Sivulla tietoa on järjestöstä, ajankohtaisuutisia ja jäsenluettelo.
Sivuston kieli: 
https://www.ficom.fi/

Näytä enemmän
Aiheittain järjestetty ääniklippien kokoelma (wav, midi, au).
Sivuston kieli: 
http://www.freeaudioclips.com

Näytä enemmän
Äänitehosteiden hakukone, hakemistosta mm. eläinten ääniä, soittimet, luonnon ääniä, kulkuneuvot jne. Tiedostotyyppeinä aiff, au, wav.
Sivuston kieli: 
http://www.findsounds.com

Näytä enemmän
Rupriikki on median historiasta kertova museo. Sen sivuilla esitellään Rupriikki-museo ja sen lisäksi eri medioiden kuten lehdistön, radion, tietokoneen ja teleliikenteen historiaa tamperelaisesta näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
http://www.tampere.fi/mediamuseo

Näytä enemmän
Sanaston tavoitteena on helpottaa ja yhtenäistää laajakaistaa koskevaa viestintää. Sanastoon on koottu keskeiset tiedotusvälineissä ja laitteiden käyttöoppaissa esiintyvät käsitteet. Käsitteille on annettu suomenkieliset termisuositukset ja niille ruotsin- ja englanninkieliset vastineet.
http://www.tsk.fi/tiedostot/pdf/Laajakaistasanasto.pdf

Näytä enemmän
Mobiimittari on Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen palvelu, jonka avulla voi mitata mobiililaajakaistan todellisen tiedonsiirtonopeuden. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä.
http://www.mobiilimittari.fi/

Näytä enemmän
Blogissa kerrotaan kokemuksia ja annetaan vinkkejä esimerkiksi verkko-ostosten tai Facebookin käytön tai nettideittailun turvaksi ja lasten suojelemiseksi internetin sopimattomalta sisällöltä.
http://safeandsavvy.f-secure.com/

Näytä enemmän
Sanasto sisältää sosiaaliseen mediaan liittyviä käsitteitä. Käsitteille on annettu suomenkieliset termisuositukset ja ne on määritelty suomeksi. Termeille löytyy ruotsin- ja englanninkieliset vastineet. Sanasto on julkaistu PDF-muodossa, mutta sen sisältö on viety myös TEPA-termipankkiin.
http://www.tsk.fi/tsk/sosiaalisen_median_sanasto_tsk_40-513.html

Näytä enemmän
Sinä päätät on 9-17-vuotiaille suunnattu oppimateriaali, joka käsittelee yksityisyyttä ja tietoturvaa netissä. Se sisältää kustakin teemasta lyhyen ajatuksia herättävän videon, kysymyksiä keskustelun pohjaksi ja tehtäviä.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/sina_paatat

Näytä enemmän
Monitorista löytyvät tiedot television ja radion alueellisesta saatavuudesta, postipalveluista, laajakaistahankkeista sekä puhelin- ja laajakaistaliittymien tarjonnasta.Palvelussa ilmoitetaan häiriötilanteista.
Sivuston kieli: 
https://eservices.ficora.fi/monitori/area?LangID=fi

Näytä enemmän

Sivut