44 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Maa- ja metsätalousministeriön monipuolisessa julkaisussa kerrotaan retkiruoan valmistuksesta erikoisruokavalioita unohtamatta. Oppaassa muistutetaan myös ruokamyrkytysten välttämisestä ja jätehuollosta. Julkaisu on pdf-muodossa.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoon.fi/retkeilynabc/retkiruoka/Documents/Retkiruokaopas_Suomi.pdf

Näytä enemmän
Tietoa partiolaisuudesta ja partiotoiminnasta, uutisia, tapahtumia, lähteitä.
http://www.scout.org

Näytä enemmän
Vapaasti muokattava partiotietosanakirja.
Sivuston kieli: 
http://wiki.partio.net

Näytä enemmän
Maailmanlaajuinen partio-organisaatio.
http://www.wagggsworld.org

Näytä enemmän
Nuotiolauluja Etelä-Afrikasta, sekä afrikkalaisia että tuttujen englanninkielisten laulujen sanoja.
Sivuston kieli: 
http://www.scouting.org.za/songs

Näytä enemmän
Webbsidorna innehåller information om organisation och verksamhet vid Finlands Scouter r.f. Nyheter, evenemang, publikationer, kårförteckning och länkar ingår bla. Sidorna har också tvåspråkigt eller finskt material.
Sivuston kieli: 
http://www.scout.fi

Näytä enemmän
Partiolaistoimintaa netissä. Partiotapahtumia ja partiolaistietoa, sanastoja, IRC, partiolinkkejä. Yhdistykseen liittymällä saa lisäksi jäsentietoa.
Sivuston kieli: 
http://www.partio.net

Näytä enemmän
Finlands svenska ungdomsförbund FSU är en riksomfattande finlandssvensk ungdomsorganisation som främst komcentreras sig på amatörteaterverksamhet. På sidorna kan man bl.a. söka i förbundets pjäsbibliotek med skådespel för amatörteatrar, vidare finns uppgifter om personalen som bl.a. hjälper i upphovsrättsliga frågor. Dessutom finns en evenemangskalender och förbundets interna informationsblad. Förbundets blanketter i word-format kan laddas ned.
Sivuston kieli: 
http://www.fsu.fi/sv/pa_gang/

Näytä enemmän
Tietoa turkulaisille ja miksei muillekin nuorille. Aiheet ovat asuminen, liikunta, maailmalle, ympäristönsuojelu, nuorten oikeudet ja velvollisuudet, raha-asiat, opiskelu, vaikuttaminen, muurosikä ja seksuaalisuus, työ ja vapaa-aika.
Sivuston kieli: 
http://www.nuortenturku.fi

Näytä enemmän
Nuorten Palvelu on valtakunnallinen sitoutumaton nuorisohuoltojärjestö. Se ylläpitää mm. nuorten päihde- ja huumepysäkkejä, tukihenkilö- ja yökahvilatoimintaa sekä leiri- ja retkityötoimintaa. Sivuilla on tietoa järjestöstä ja sen toiminnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.nuortenpalvelu.fi

Näytä enemmän
Jyväskylän seudun nuorille suunnattu sivusto sisältää tapahtumakalenterin, kysymyspalstan sekä tietoa mm. harrastuksista, asumisesta, opiskelusta ja nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa asioihin.
Sivuston kieli: 
http://www.nuortenlaturi.fi

Näytä enemmän
Nylands svenska ungdomsförbund (NSU) r.f. är en gemensam organisation för sju lokalförbund och 119 föreningar i Nyland. På webbplatsen finns information om aktuell verksamhet och evenemangssekalender, uppgifter om medlemsföreningarna med underavdelningar och kontaktuppgifter. Vidare finns NSU:s verksamhetspaln för innevarande period. Kontaktuppgifter till NSU:s kansli ingår.
Sivuston kieli: 
http://www.nsu.fi/start/

Näytä enemmän
Nuorisotiedon talo - kotisivut on Nuorisotiedon kirjaston ylläpitämä tietopalvelu. Sivuilla on tietoa Nuorisotiedon kirjaston aineistosta ja palveluista sekä nuorisotyöstä, sen rakenteesta ja koulutuksesta. Siinä kerrotaan myös nuorisotutkimuksesta yleensä ja se sisältää Allison - tietosivut nuorille.
Sivuston kieli: 
http://www.alli.fi/tieto

Näytä enemmän
Nappi on nuorten tiedotus- ja neuvontapiste Internetissä. Perustietoa nuorten elämään liittyvissä aiheissa kuten asuminen, opiskelu ja työelämä. Sivuilla myös kysymyspalsta.
Sivuston kieli: 
http://www.nettinappi.fi

Näytä enemmän
Tietoa Suomen Punaisen Ristin turvatalojen toiminnasta, turvatalojen yhteystiedot sekä sijainti kartalla.
Sivuston kieli: 
http://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/nuorten-turvatalosta

Näytä enemmän
Pulmakulma on kysymys- ja vastauspalsta Helsingin seutukunnan alueen nuorille. Kysymyksen voi esittää nimettömänä.
Sivuston kieli: 
http://www.nuoret.info

Näytä enemmän
Webbplats för Esbobygdens ungdomsförbund. Kontaktuppgifter och info om verksamheten, bl.a. Glims sommarteater i Esbo samt Musikinstitutet Kungsvägen.
Sivuston kieli: 
http://www.ebuf.org/start/

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa pojille ja nuorille miehille suunnatusta maksuttomasta puhelinpalvelusta, joka tarjoaa apua erilaisissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.
Sivuston kieli: 
http://www.vaestoliitto.fi/vaestoliitto/mita_vaestoliitto_tekee/palvelut/puhelinneuvonta/poikien_puh...

Näytä enemmän
Nuorten Akatemia on yhteistyöjärjestö, joka kehittää tuotteita ja toimintamalleja nuorille ja nuorten kanssa toimiville tahoille. Nuorten Akatemia edistää kansalaisjärjestöjen, oppilaitosten ja työelämän yhteistyötä sekä tukee nuorten omaehtoista toimintaa. Sivuilla on tietoja järjestöstä ja sen toimintatavoista.
http://www.nuortenakatemia.fi

Näytä enemmän
Opetusministeriön yhteydessä toimiva asiantuntijaelin, joka keskittyy nuorten elinoloja parantaviin hankkeisiin ja yhteistyöhön nuorisokysymysten parissa työskentelevien tahojen kanssa. Sivulla on Nuoran tiedotteet ja kannanotot, tilastotietoja nuorisotyön rahoituksesta, tutkimuksia ja selvityksiä nuorten elinoloista ja asenteista, nuorisobarometrit, nuorten elionloja kuvaavia indikaattoreita
http://www.minedu.fi/OPM/Nuoriso/nuorisoasiain_neuvottelukunta/?lang=fi

Näytä enemmän
Helsingin Lasipalatsissa majaansa pitävä nuorten tiedotus- ja neuvontapisteen runsailla sivuilla mm. ilmoitustaulu, kysy, me vastaamme -palsta. Sivuilla käsitellään asumista, työelämää, nuorten oikeuksia, opiskelua, terveyttä, sosiaaliturvaa ja vapaa-aikaa. Vaikka osa aineistosta on Helsinki-keskeistä, useimmat vinkit käyvät kaikille maamme nuorille.
http://kompassi.lasipalatsi.fi

Näytä enemmän
Lapin nuorisoportaali on nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen yhteistyöverkko, jossa on mukana 18 kuntaa. Portaaliin on koottu mm. asumiseen, opiskeluun, työelämään ja vapaa-aikaan liittyvää tietoa ja verkkolähteitä. Nuoria koskevat paikalliset asiat löytyvät kuntien omilta nuorisotiedotuksen sivuilta, joille on pääsy palvelun kautta.
http://www.lanuti.fi

Näytä enemmän
Nuorisotiedotuskeskus Kompassin tiedotus- ja neuvontapiste Internetissä. Perustietoa nuorten elämään liittyvissä aiheissa, kuten asuminen, opiskelu ja työelämä. Sivuilta löytyvät myös kysymyspalsta ja ilmoitustaulu.
http://www.kompassi.info

Näytä enemmän
Nuorten ystävät on sosiaali- ja terveysalan asiantuntija- ja vaikuttajajärjestö, jonka omistama liiketoimintakonserni tuottaa valtakunnallisia sosiaali- ja terveysalan erityispalveluja lapsille ja nuorille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille sekä heidän perheilleen. Sivuilla on tietoa konsernista, järjestön toiminnasta ja sen tarjoamista palveluista.
http://www.nuortenystavat.fi

Näytä enemmän
Itse tehty on nettipalvelu, joka on suunnattu harrastaville nuorten ryhmille tai kaveriporukoille, jotka haluavat toteuttaa oman projektin, esimerkiksi järjestää jonkun tapahtuman. Palvelusta löytyy neuvoja ja työkaluja siihen, mistä voi hakea rahaa ja miten sovitaan työnjaosta. Palveluun kuuluu sähköinen harrastustoiminnan opintokirja, johon nuori voi pyytää omalta ohjaajaltaan merkinnän. Rekisteröitymällä SKENE-X:ään pääsee perustamaan ryhmiä, liittymään ryhmiin ja kommentoimaan muiden ryhmien blogeja.
Sivuston kieli: 
http://itsetehty.fi/

Näytä enemmän
Nuorisotoiminnan sivuilla on tietoa nuorten vapaaehtoistoiminnan muodoista, lasten ja nuorten verkkotoiminnasta, tukipalveluista sekä vertaisryhmistä.
Sivuston kieli: 
http://www.pelastakaalapset.fi/nuorisotoiminta/

Näytä enemmän
Verke kehittää verkossa ja verkon avulla tehtävää nuorisotyötä sekä palvelee nuorten parissa toimivia ammattilaisia. Sivuilla on verkkonuorisotyöhön liittyviä uutisia, materiaaleja, hyviä käytäntöjä ja keskustelualue.
Sivuston kieli: 
http://www.verke.org/

Näytä enemmän
Webbsida informerar bl.a. om Nordjobb- och Nordhumla-programmen, samt om PNU:s övriga verksamhet. PNU är politiskt obundet och syftar till att främja nordiskt ungdomssamarbete.
Sivuston kieli: 
http://www.pnn.fi/?lang=sv

Näytä enemmän
NäytönPaikka on nuorille tarkoitettu palvelu, joka tarjoaa työvälineitä oman elämän tarkasteluun. Käytettävissä on esim. elämäntilannekartoitus, aikajana ja ansioluettelopohja. Halutessaan nuori voi jakaa tietoja tukiverkostolleen.
Sivuston kieli: 
https://www.naytonpaikka.fi/

Näytä enemmän
Suomen Nuorisoseurojen Liiton ja varhaisnuorisojärjestö Kalevan Nuorten Liiton sivuilla esitellään järjestöjen toimintaa, palveluita ja organisaatiot. Lisäksi löytyvät tiedot piirijärjestöistä, nuorisojärjestöistä ja nuorisoseurantaloista. Sivuilla on myös uutisia ja tapahtumakalenteri.
Sivuston kieli: 
http://www.nuorisoseurat.fi

Näytä enemmän

Sivut