53 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Mielenterveyden keskusliiton oppaita kuntoutujille sosiaalturvasta, apuvälineistä, ammatillisesta kuntoutumisesta sekä liikunnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.mtkl.fi/toimintamme/julkaisut/

Näytä enemmän
Sivuilla on yhdistyksen toiminta- ja yhteystietojen ohella uutisia alan tapahtumista, oppaita sekä Labyrintti-lehden esittely näyteartikkeleineen.
Sivuston kieli: 
https://finfami.fi/

Näytä enemmän
Yhdessä selviydytään on psykiatrian asiantuntijoiden avoimesti käyttöön tuottama materiaali ahdistuksen hallintaan. Sieltä löytyy neuvoja ahdistuksen kohtaamiseen sekä lasten auttamiseen painostavan tilanteen käsittelyssä.
Sivuston kieli: 
https://yhdessaselviydytaan.fi/fi/

Näytä enemmän
Ohjaamossa opastetaan nuoria käytännön asioissa, asunnon etsimisessä, opiskelupaikan valinnassa, kaikessa, mikä nuorta askarruttaa.
Sivuston kieli: 
https://ohjaamo.hel.fi/

Näytä enemmän
Yeesin sivuilla opastetaan mielenterveyden huolehtimisessa ja melen hyvinvoinnissa. Tietoa löytyy mielenterveydestä, toimintaan osallistumisesta, kehugeneraattori joka auttaa kehumaan itseään ja muita sekä tsemppibotti, joka taas auttaa tsemppaamaan.
Sivuston kieli: 
https://www.yeesi.fi/

Näytä enemmän
Sivusto tarjoaa tukea ympäristöahdistuksen lievittämiseen. Sieltä löytyy kirjoituksia ympäristötunteisiin liittyen sekä harjoituksia, joiden avulla voi käsitellä tunteita yksin tai ryhmässä.
Sivuston kieli: 
https://www.ymparistoahdistus.fi/

Näytä enemmän
Tietopaketti unesta ja sen palauttavasta vaikutuksesta Lisäksi löytyy tietoa yleisimmistä univaikeuksista ja unirytmin säätelystä.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/vahvista-mielenterveyttasi/mielenterveys-ja-arjen-taidot/palauttava-uni/

Näytä enemmän
Täällä on tietoa mielenterveydestä sekä harjoituksia ja tukea elämän eri tilanteisiin. Sivuilla esitellään Suomen Mielenterveys ry:n toimintaa. Myös sen ylläpitämien auttamispalvelujen ja kriisikeskusten puhelinnumerot sekä osoitteet löytyvät sivuilta. Sivuilla julkaistaan lehtiä, esitteitä, työvälineitä ja oppaita. Osa materiaaleista on maksuttomia.
https://mieli.fi/

Näytä enemmän
Mielenterveyden keskusliitto auttaa mielenterveysongelmia kokeneita ja ajaa heidän asiaansa yhteiskunnassa. Liiton sivulta löytyy tietoa mielenterveyspalveluista, ohjeita, mistä apua kannattaa lähteä hakemaan ja auttava puhelin sekä chat.
Sivuston kieli: 
https://www.mtkl.fi

Näytä enemmän
Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenet ovat pääasiassa erilaisista uskonnollisista (ääri)liikkeistä eronneita henkilöitä tai niissä mukana olevien omaisia ja ystäviä. Tavoitteena on tukea niitä, jotka ovat kokeneet tulleensa väärin kohdelluiksi tai harhaanjohdetuiksi jossakin uskonnollisessa yhteisössä. Tietoa uskonnollisten liikkeiden varjopuolista.
Sivuston kieli: 
https://www.uskontojenuhrientuki.fi

Näytä enemmän
Raportti kuvailee pääkaupunkiseudulla asuvien 18–34-vuotiaiden toimeentulotuen, terveyspalveluiden ja lääkkeiden käyttöä. Raportissa tarkastellaan etenkin mielenterveysongelmien yhteyttä pitkäaikaiseen toimeentulotukiasiakkuuteen.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-454-7

Näytä enemmän
Vanheimpainoppaassa mielenterveysseura kertoo, miten lasta voi tukea koulun aloittamisessa ja koulutyöskentelyssä. Siinä kerrotaan vanhempien vastuusta, yhteistyöstä koulun kanssa, lapsen elämän tilanteista koulussa sekä annetaan ohjeita ongelmatilanteiden hoitoon.
Sivuston kieli: 
https://docplayer.fi/18302976-Vanhempainopas-miten-tuen-lastani-koulutiella-suomen-mielenterveysseur...

Näytä enemmän
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Näytä enemmän
MIELI ry:n sivuilla neuvotaan, mitä voi tehdä, kun koronaepidemia huolestuttaa tai ahdistaa. Sivuilla kerrotaan myös, mihin voi ottaa yhteyttä, jos arkiset neuvot eivät auta ja ahdistus kasvaa liian suureksi.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/vaikea-elamantilanne/koronaepidemia-ja-mielenterveys/kuinka-huolehtia-mielenterveyd...

Näytä enemmän
Työelämän mielenterveysohjelma tarjoaa neuvoja ja materaalia työpaikoille hyvinvointia vahvistaviin muutoksiin. Palvelussa on ohjeita mielenterveyden johtamiseen sekä strategian laadintaan, esimerkkejä ja mielenterveyden tuen työkalupakki.
Sivuston kieli: 
https://hyvatyo.ttl.fi/mielityo/

Näytä enemmän
Mieli tarjoaa tukea ja apua ahdistuneelle, itsetuhoiselle, yksinäiselle tai kenelle vaan pahassa tilanteessa puhelimessa ja chatissa sekä paikan päällä kriisikeskuksessa keskustellen tai vertaistukiryhmissä.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/

Näytä enemmän
Mielen kriisipuhelimessa voi keskustella mieltä painavista asioista ja saada neuvontaa masennukseen ja mielenterveysongelmiin. Puhelimessa voi keskustella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/

Näytä enemmän
Miessakit ry:n opas avuksi isyyden alkumetreillä oleville miehille, heidän läheisilleen sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Oppaassa on tietoa tukimuodoista, joita masennusoireista kärsiville isille on tarjolla.
Sivuston kieli: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/masi-hanke/masi-opas/

Näytä enemmän
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Sivuston kieli: 
https://www.nyyti.fi

Näytä enemmän
Yhdistys kertoo kirjallisuusterapiasta, sen tavoitteista, teoriataustasta ja historiasta sekä ryhmäprosessista. Sisältää myös informaatiota yhdistyksen toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjallisuusterapia.net

Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuille on koottu materiaalia henkisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä muiden auttamiseksi kriisitilanteessa.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/web/mielenterveys/ajankohtaista/mielen-hyvinvointi-kriisiaikana

Näytä enemmän
Mielenterveysseuran Arjen aapisessa opastetaan hyvään oloon ja elämänhallintaan arkielämän pyörteissä. Opas neuvoo itsensä kunniotukseen sekä itsestään huolehtimisessa.
Sivuston kieli: 
http://www.mentalhealthpromotion.net/resources/arjen_aapinen.pdf

Näytä enemmän
Mielenterveyden keskusliiton materiaalipankista löytyy harjoituksia mielen hyvinvointiin. Ne opastavat sekä liikunnan että mielen hallinnan avulla tekstimuodossa, videoilla ja podcasteilla.
Sivuston kieli: 
https://www.mtkl.fi/materiaalipankki/

Näytä enemmän
Suomen mielenterveysseuran käytännön harjoituksia henkisen hyvinvoinnin ylläpitoon sekä saavuttamiseen.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/vahvista-mielenterveyttasi/harjoitukset/

Näytä enemmän
Mun Mieli on mielen hyvinvoinnin sovellus koululaisille. Sovellus esittää käyttäjälle kysymyksiä arjen hyvinvoinnista ja vastaaja saa itselleen palautteen ja oman hyvinvointiyhteenvedon. Kyselyn voi tehdä joko yksityisenä kyselynä tai ryhmäkyselynä, jolloin sovellus tarjoaa tietoa koko ryhmän, esimerkiksi koululuokan, hyvinvoinnista. Sovelluksen kautta voi ilmoittaa nimettömänä opettajalle tai koulukuraattorille kiusaamisesta.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/materiaalit-ja-koulutukset/materiaalit/mun-mieli-mielen-hyvinvoinnin-sovellus-koulu...

Näytä enemmän
Mielenterveyskuntoutujien etujärjestön sivulla on uutisia, ajankohtaista tietoa mielenterveyteen liittyvistä kysymyksistä sekä tiedotteita erilaisista tapahtumista. Tarjolla on myös monenlaista toimintaa.
Sivuston kieli: 
https://mielenterveyshelmi.fi/

Näytä enemmän
Sivulla on tietoa nuorten syömishäiriöistä ja niiden eri ilmentymistä sekä ohjausta niiden hoitoon. Palvelusta löytyy omahoito-ohjelmat ahminnan ja syömisen ja kehokuvaongelmien hoitoon.
Sivuston kieli: 
https://www.mielenterveystalo.fi/fi/syomishairiot

Näytä enemmän
Opas kahden kulttuurin perheille, adoptioperheille ja perheitä kohtaaville ammattilaisille. Oppaassa käsitellään mm. antirasistista kasvatusta, lapsen identiteetin kehittymistä, tunnetaitojen merkitystä rasismin kokemusten käsittelyssä sekä sitä, miten ilmoittaa rasismin ja syrjinnän kokemuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.familiary.fi/kuinka-puhua-rasismista-ja-syrjinnaumlstauml--opas.html

Näytä enemmän

Sivut