11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Kuun ja planeettojen tutkimuslaitoksen sivuilla on tiedon lisäksi näyttäviä kuvia.
Sivuston kieli: 
https://www.lpi.usra.edu/

Näytä enemmän
Sveitsiläisen Fourmilabin sivuilla pääsee katsomaan satelliittikuvia maasta ja kaupungeista eri vuorokaudenaikoina. Satelliitin voi valita, jolloin kuvakulma muuttuu. Myös kuvan pituus- ja leveyskoordinaatit voi määritellä itse, eli voi katsella vaikkapa omaa kotikaupunkia avaruudesta käsin.
Sivuston kieli: 
https://www.fourmilab.ch/earthview/vplanet.html

Näytä enemmän
Luettelossa on aikajärjestyksessä Kuuta ja oman aurinkokuntamme planeettoja ja muita kiertolaisia tutkineet miehittämättömät ja miehitetyt avaruuslennot ja luotaimet. Mukana ovat Yhdysvaltojen, Neuvostoliiton, Venäjän, Japanin ja Euroopan tiedossa olevat hankkeet. Listasta linkit tarkempiin tietoihin.
Sivuston kieli: 
https://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/chronology.html

Näytä enemmän
Simulaattorin avulla voi katsella aurinkokuntaamme eri näkökulmista. Katselupaikaksi voi valita esimerkiksi Jupiterin ja katsoa, miltä maapallo näyttää sieltä käsin. Sivuilta löytyy myös QuickTime-animaatioita ja tietoja Cassini-, Galileo- ja Mars Surveyor-luotaimista.
Sivuston kieli: 
https://space.jpl.nasa.gov/

Näytä enemmän
Yleistä tietoa Kuusta ja linkkejä lisätietoon.
Sivuston kieli: 
https://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/planets/moonpage.html

Näytä enemmän
Sivuilla seurataan Cassini-luotaimen matkaa Jupiterin ohi kohti Saturnusta ja sen kuuta Titania. Sivuilla on mm. Cassinin välittämiä kuvia Jupiterista. Tietoa luotaimesta ja sen tekniikasta. Aineistoa löytyy myös muista planeettoja tutkivista luotaimista.
Sivuston kieli: 
https://saturn.jpl.nasa.gov/

Näytä enemmän
Taivaanvahti on Ursan havaintojärjestelmä, jonne kerätään tähtitieteellisten ja ilmakehän ilmiöiden havaintoja. Palvelu on avoin kaikille eikä havainnon jättäminen edellytä jäsenyyttä Suomen tähtitieteellisissä yhdistyksissä.
Sivuston kieli: 
https://www.taivaanvahti.fi/

Näytä enemmän
Miksi Kuun toinen puoli näyttää erilaiselta? Miten syntyy superkuu? Muun muassa näihin kysymyksiin löytyy vastaus Yle Oppimisen sivuilta.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/07/03/ilman-kuuta-maassa-ei-olisi-elamaa-ja-15-muuta-faktaa-kuust...

Näytä enemmän
E-kirjana Heikki Ojan ja Markku Poutasen vuonna 1990 julkaistu teos planeetoista, niiden kuista, komeetoista ja asteroideista.
Sivuston kieli: 
http://hdl.handle.net/10138/313898

Näytä enemmän
BBC:n sarja aurinkokunnasta julkaisee tuoretta tutkimusta aurinkokunnan, sen planeettojen ja kuiden ilmiöistä. Se on visuaalisesti näyttävä ja selkeä. Asiantuntijat vertaavat ja selittävät ilmiöitä, esimerkiksi tulivuoria, jäätä ja myrskyjä ja niiden esiintymistä eri planeetoilla sekä niiden kuissa.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/1-71775086

Näytä enemmän