7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Aurinkokuntamme planeettojen tutkimuksen historiasta kertova sivusto. Sivuilla kerrotaan, miten luotaimien ja muiden tutkimuslaitteiden avulla on tutkittu planeettoja. Runsaasti kuvia planeetoista ja muistakin auringon kiertolaisista.
Sivuston kieli: 
http://www.nasm.si.edu/research/ceps/etp/etp.htm

Näytä enemmän
Luettelossa on aikajärjestyksessä Kuuta ja oman aurinkokuntamme planeettoja ja muita kiertolaisia tutkineet miehittämättömät ja miehitetyt avaruuslennot ja luotaimet. Mukana ovat Yhdysvaltojen, Neuvostoliiton, Venäjän, Japanin ja Euroopan tiedossa olevat hankkeet. Listasta linkit tarkempiin tietoihin.
Sivuston kieli: 
http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/chronology.html

Näytä enemmän
Täältä saat selville, mitkä maata lähestyvistä taivaankappaleista uhkaavat meitä (Potentially Hazardous Asteroids, PHAs). Lisäksi uutisia, kiertoratoja, FAQ sekä NEAR-luotaimen kuvia Eros-asteroidista.
Sivuston kieli: 
http://neo.jpl.nasa.gov

Näytä enemmän
NASA-rahotteinen projekti taivaan tutkimisesta. Blogissa seurataan, mikä milloinkin on ajankohtaista taivaalla ja samalla ohjataan omaehtoiseen taivaan tutkimiseen. Päätarkkailija on Jay Brausch.
http://www.observingthesky.org

Näytä enemmän
Halleyn komeetan historiaa kuvaava sivusto pohjautuu teokseen A Comet called Halley (Ian Ridpath, Cambridge University Press 1985). Siinä kerrotaan Edmond Halleysta, komeetan historiasta ja näkymisestä, sen koostumuksesta ja liikkeistä.
Sivuston kieli: 
http://www.ianridpath.com/halley/halley1.htm

Näytä enemmän
Tietoa maata uhkaavista taivaankappaleista, asteroideista ja komeetoista, niiden ympäristövaikutuksista maapallolla, törmäyksistä ja lähestymisistä. Kirjallisuusluettelo ja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.spacecentre.co.uk/Page.aspx/6/NEAR_EARTH_OBJECTS

Näytä enemmän
Tove Janssonin jännittävän ja kauniin seikkailun Muumipeikko ja pyrstötähti lukee Lasse Pöysti.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/1-50082286

Näytä enemmän