5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Unkarilainen järjestö ylläpitää palvelua, joka seuraa ajantasaisesti vaarallisia tai uhkaavia tapahtumia maapallolla. Kartalle on merkitty värikkäillä symboleilla esimerkiksi tulivuorenpurkaukset, suuronnettomuudet, epidemiat, maanjäristykset ja rajuilmat. Symbolia klikkaamalla saa esiin lisätietoa. Uusimpia tapahtumia ympäröi vilkkuva punainen rengas.
https://rsoe-edis.org/

Näytä enemmän
Islannin ilmatieteen laitoksen maanjäristyssivulla on katsaus maanjäristyksistä viimeisen 48 tunnin aikana..
Sivuston kieli: 
https://en.vedur.is/earthquakes-and-volcanism/earthquakes

Näytä enemmän
Blogissa kaksi geologia kirjoittavat, mitä Suomen kallioperä kertoo muinaisista tulivuorista sekä ilmiöistä, joita ei tavallinen maastossa liikkuja osaa lukea: merten avautumisista, elämän kehityksestä, menneistä ilmastonmuutoksista, laavavirroista, supertulivuorien räjähdyspurkauksista, kosmisista törmäyksistä ja poimuvuoristojen nousuista sekä romahduksista. Kerätystä aineistosta on tarkoitus koostaa yleistajuinen tietokirja.
Sivuston kieli: 
https://www.tulivuoret.net/

Näytä enemmän
Sivulla on mm. erittäin laaja kuva-arkisto ja selvityksiä seismisten ilmiöiden syistä ja seurauksista.
https://nisee.berkeley.edu/elibrary/

Näytä enemmän
Volcano Worldin sivuilta löytyvät tulivuoret maanosittain, maittain tai vuoren nimellä hakien. Sivuilla on listattu myös purkauksia ja havaintoasemia sekä esitelty Kuun, Marsin, Venuksen ja Jupiterin kuun Ion vulkaanista toimintaa.
Sivuston kieli: 
https://volcano.oregonstate.edu/

Näytä enemmän