7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Om begreppet barnkultur i finländsk kulturpolitik (anses vedertaget sedan 1970-talet), inkl. åtgärdsförslag i form av undervisningsministeriets barnkulturpolitiska program för åren 2003-2007.
Sivuston kieli: 
http://www.minedu.fi/export/sites/default/OPM/Julkaisut/2003/liitteet/opm_114_opm29.pdf?lang=fi

Näytä enemmän
Barnfamiljesida med material för både föräldrar och barn. Fakta om barns utveckling, barnkultur, graviditeter. Lekar och spel för barn.
Sivuston kieli: 
http://www.barnfamiljen.com

Näytä enemmän
På Disney svenskspråkiga sidor finns videor, spel, tävlningar och pyssel för barn.
Sivuston kieli: 
http://www.disney.se

Näytä enemmän
Om sagotering, en metod för språkutveckling som också beaktar bl.a. barnens egen berättarkultur. Mångsidiga länkar inom området, såsom tillämpningar inom (social)psykologi och litteraturvetenskap.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.helsinki.fi/lapsetkertovat/svenska/svensk.htm

Näytä enemmän
Barnkultur.fi är en riksomfattande barnkulturportal. Portalen fungerar som databank och nätverksverktyg inom barnkulturområdet och är till för såväl organisationer, aktörer som publik. På sidorna hittar du aktuell information om barnkulturområdet och kommande evenemang. På webbplatsen finns också metodhandböcker som man kan ladda ner och skriva ut för undervisningsbruk.
http://www.lastenkulttuuri.fi/sv/

Näytä enemmän
Stiftelsen Svenska barnboksinstitutet, SBI, är ett offentligt specialbibliotek och informationscentrum för barn- och ungdomslitteratur. På dess sidor finns information om institutets bibliotek med databasen Elsa, där man kan söka barnlitteratur, resp. forskning om barnlitteratur. Vidare finns uppgifter om institutets forskning och filmade föreläsningar, intervjuer, samtal, debatter och andra program arrangerade av Svenska barnboksinstitutet Dessutom evenemangskalender, samt kontaktuppgifter.
Sivuston kieli: 
http://www.sbi.kb.se

Näytä enemmän
Svenska Barnboksakademins uppgift är att främja god svensk barn- och ungdomslitteratur samt att verka opinionsbildande. Akademin består, liksom Svenska akademin, av 18 ledamöter och ligger i Skärholmen, Stockholm. Sidorna presenterar författarna och verksamheten som bl.a. består av ett s.k. Eldsjälspris till personer som verkat för att främja läsning och barnböcker. På sidorna finns också motiveringar för läsning av barnböcker: 17skäl för barnboken.
Sivuston kieli: 
http://www.barnboksakademin.com

Näytä enemmän