11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Lontoossa sijaitsevan museon sivut sisältävät artikkeleita luonnonhistoriallisista kysymyksistä ja omat kokonaisuudet elämästä, maapallosta ja avaruudesta. Lisäksi laajat osastot dinosauruksista (Dino Directory) ja museon omasta luonnonpuistosta (Wildlife Garden).
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Yksi webin parhaita tiedemuseosivuja: tutustu kokelmiin, käy katsomassa verkkonäyttelyt esimerkiksi paleontologiasta, geologiasta ja evoluutiosta tai lue blogia.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sivuilla voi tutustua Smithsonian Institutionin luonnonhistoriallisen museon dinosaurusfossiileihin ja saada monenlaista tietoa dinosauruksista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Luonnontieteiden museon sivuilla esitellään pysyvät näyttelyt ja kokoelmat (Kasvimuseo, Eläinmuseo, Geologian museo ja Ajoituslaboratorio), kiertävät näyttelyt, laitoksen tutkimustoiminta, yhteystiedot ja hallinto. Laitoksen julkaisusarjat esitellään.
Näytä enemmän
Australialaisen museon sivulla esiintyvät Australiassa liitukaudella ja sen jälkeen eläneet matelijat, linnut ja nisäkkäät. Sisältönä on välähdyksiä miljoonien ja miljoonien vuosien ajalta, faktoja ja piirroskuvia muinaisista lajeista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Runsaasti tietoa hominideista ja fossiilien kuvia.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Virtuaalimuseossa esitellään hevosen evoluutiota fossiilisarjan avulla. Tietoa myös geologisista ajanjaksoista, kerrostumien muodostumisesta ja fossiilien synnystä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Miltä näytti viimeisimman jääkauden aikana sukupuuttoon kuollut sapelihammasatiikeri tai mammutti? Aivan Los Angelesin sydämessä sijaitseva Rancho La Brea on maailman rikkain jääkautisten fossiilien esiintymä. Los Angelesin Luonnonhistoriallinen museo esittelee alueen fossiililöydöksiä ja johdattaa samalla lukijat geologiaan, geologisiin kausiin ja paleontologiaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Ruotsin (valtion) luonnontieteellisen museon kotisivuilta pääsee näppärästi etenemään seuraavien aihealueiden tietoihin: eläimet, kasvit, mineraalit, fossiilit, ympäristö, tähtitiede.
Näytä enemmän
Geologisen tutkimuskeskuksen Spinelli avaa tutkimuskeskuksen kivinäytekokoelmat kaikille katsottaviksi. Näytteet on kuvattu ja osa kuvista on pyöritettäviä, jolloin näytteitä voi tutkailla eri suunnista. Ne on jaettu eri ryhmiin, mm.: Fossiilit, jalo- ja korukivet, kultahiput, mineraalit, kaivosnäytteet ja meteoriitit.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Miksi dinosaurukset kiehtovat meitä yhä edelleen ja miten käsityksemme niiden elämästä on muuttunut? Yle Areenan sarjassa toimittaja Emil Johansson haastattelee asiantuntijoita muinaisten dinosaurusten elämästä ja kuolemasta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän