8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Kirjahistoria-kokoelma sisältää Ruotsin ajan Fennica-kirjallisuuden monografia-aineiston lähes kokonaisuudessaan, kirjahistoriaan ja sen tutkimukseen liittyviä painatteita sekä kasvatukseen ja lastenkirjallisuuteen liittyvää aineistoa 1600-luvulta alkaen. Mukana on muun muassa oppikirjoja, aapisia, kirjakauppaluetteloita ja kirjastoluetteloita.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/collections?id=61

Näytä enemmän
Europeana.eu -palveluun on koottu eurooppalaisten museoiden, gallerioiden, arkistojen, kirjastojen ja audiovisuaalisten kokoelmien aineistoja digitaalisessa muodossa. Europeana tarjoaa hyödynnettäväksi miljoonien eurooppalaisten kulttuurikohteiden tiedot. Mukana on maalauksia, valokuvia, esineitä, kirjoja, sanomalehtiä, päiväkirjoja, asiakirjoja, elokuvia ja äänitteitä. Portaalista voi hakea myös suomalaista kulttuuriperintöaineistoa, muun muassa äänitteitä, museoesineitä, taidekuvia, vanhoja sanomalehtiä, kirjeitä, luonnontieteellistä aineistoa ja videoita eri kulttuurilaitoksista.
https://www.europeana.eu/fi

Näytä enemmän
Kirja tutustuttaa vuonna 1872 perustetun Eduskunnan kirjaston vaiheisiin. Julkaisu löytyy myös ruotsiksi: ​Länge leve Riksdagsbiblioteket! : historier från 150 år och reflektioner om framtiden.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/tietoakirjastosta/historia/Sivut/elakoon-ed...

Näytä enemmän
Valmiita aineistopaketteja ja tehtäväideoita peruskoulun, ammatillisen puolen ja lukion opettajille. Luokkahuoneessa neuvotaan, miten arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistoista voi koota myös omia suosikkilistoja. Sieltä löytyy myös tiedonhakuun ja tekijänoikeuksiin liittyviä harjoituksia sekä ideoita Finna Street -kuvahaun käyttöön.
Sivuston kieli: 
https://finna.fi/Content/luokkahuone

Näytä enemmän
Tekijänoikeuden erikoiskirjaston ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen kirjaston yhteinen verkkokirjasto. Kokoelmassa on runsaasti suomalaista ja kansainvälistä tekijänoikeusaiheista kirjallisuutta, ja sitä täydennetään vähitellen Cuporen käsikirjaston aineistolla.
Sivuston kieli: 
https://cute.finna.fi

Näytä enemmän
E-kirjastosta voi lainata e-kirjoja, äänikirjoja ja digilehtiä. Palvelua voivat käyttää ne, joiden asuinkunta on liittynyt e-kirjastoon. Sivustolla on tietoa e-kirjastosovelluksista, vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin e-kirjaston toiminnasta, käyttöohjeet sekä asiakaswiki kirjastojen työntekijöille. Lainausoikeuden saa rekisteröitymällä palveluun.
Sivuston kieli: 
https://www.kansalliskirjasto.fi/fi/etusivu/e-kirjasto

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Åbo Akademin kirjaston digitoituun kulttuuriperintöaineistoon, kuten väitöskirjoihin, pienpainatteisiin, konserttiohjelmiin, teatterijulisteisiin ja varhaisiin suomenruotsalaisiin romaaneihin.
Sivuston kieli: 
https://www.doria.fi/handle/10024/149498?locale=lsv

Näytä enemmän