11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Täällä voi tutustua Åbo Akademin kirjaston digitoituun kulttuuriperintöaineistoon, kuten väitöskirjoihin, pienpainatteisiin, konserttiohjelmiin, teatterijulisteisiin ja varhaisiin suomenruotsalaisiin romaaneihin.
Sivuston kieli: 
http://bibbild.abo.fi/hereditas/

Näytä enemmän
Discovering Literature kertoo Birtish Libraryn kokoelmissa olevista kirjoista kuvaten samalla aikaa, jolloin teokset ovat syntyneet. Digitoitujen aarteiden lisäksi tarjolla on artikkeleita, dokumentteja ja opettajien muistiinpanoja.
Sivuston kieli: 
https://www.bl.uk/discovering-literature

Näytä enemmän
Digitaaliseen kirjastoon on koottu harvinaisia kirjoja, käsikirjoituksia, karttoja, filmejä ja valokuvia eri maista ja kulttuureista. Aineistoa voi selata esimerkiksi paikan, aikakauden ja aiheen mukaan. UNESCO:n ja usean eri kirjaston, arkiston ja muun instituution kanssa yhteistyönä tuotetun palvelun yhtenä tavoitteena on kulttuurienvälisen ymmärryksen lisääminen.
https://www.loc.gov/collections/world-digital-library/about-this-collection/

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston aarteet sisältää digitoituja arvoteoksia. Mukana on Suomen vanhimpia kirjoja, karttoja, käsikirjoituksia ja muita teosharvinaisuuksia.
Sivuston kieli: 
https://www.doria.fi/handle/10024/27199

Näytä enemmän
British Library on julkaissut yli miljoona kuvaa Flickr-verkkopalvelussa. Kuvat on digitoitu 1600-1800 -luvuilla julkaistuista kirjoista ja ne ovat vapaasti käytettävissä ja muokattavissa.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/britishlibrary

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua British Libraryn aarteisiin: vanhoihin kirjoihin, käsikirjoituksiin, karttoihin.
Sivuston kieli: 
http://www.bl.uk/onlinegallery/index.html

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua The New York Public Libraryn digitaalisiin kokoelmiin. Tarjolla on kirjoja, videoita, karttoja, käsikirjoituksia, kuvituksia, valokuvia jne.
Sivuston kieli: 
https://digitalcollections.nypl.org/

Näytä enemmän
Palvelussa ovat käytettävissä Italian kirjastojen luettelot ja erityisesti digitaaliset aineistot. Käsikirjoituksia, karttoja, inkunaabeleita, musiikkiaineistoja, myös digitoituja sarjajulkaisuja. Aineistoa voi selailla ja tutkia helposti, vaikka kielivalikosta löytyykin vain italia.
Sivuston kieli: 
https://www.internetculturale.it/

Näytä enemmän
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura sai oman talon vuonna 1890. Toiminta alkoi järjestäytyä, ja seuran piiriin ilmaantuu rivityöntekijöitä. Virallisiin dokumentteihin heistä on jäänyt vain vähän tietoa. SKS:n verkkonäyttely kertoo heistä, jotka jäivät kesäkuumalla kaupunkiin, ja talosta, jota he vartioivat.
Sivuston kieli: 
https://finlit.libguides.com/nayttely/kesaterveiset

Näytä enemmän