Työterveyshuolto. Opiskeluterveydenhuolto

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Työelämän mielenterveysohjelma tarjoaa neuvoja ja materaalia työpaikoille hyvinvointia vahvistaviin muutoksiin. Palvelussa on ohjeita mielenterveyden johtamiseen sekä strategian laadintaan, esimerkkejä ja mielenterveyden tuen työkalupakki.
Sivuston kieli: 
https://hyvatyo.ttl.fi/mielityo/

Näytä enemmän
Program för psykisk hälsa i arbetslivet ger råd och medel till att arbestplatserna att stöda orkandet i jobbet. Det bjuds på material om strategi, ledning, samt en verktygslåda för att stöda psykisk hälsa.
Sivuston kieli: 
https://hyvatyo.ttl.fi/sv/sinneocharbete

Näytä enemmän
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Sivuston kieli: 
https://www.nyyti.fi

Näytä enemmän
Tutkimuksessa selvitettiin, voidaanko mindfulness-, hyväksyntä- ja arvopohjaisen (MIHA) -ohjelman avulla lievittää työuupumusoireita tehokkaasti. Tulokset osoittivat, että vaikutukset olivat laaja-alaisesti työuupumusta lievittäviä ja hyvinvointia edistäviä. Ohjelman todettiin myös suojaavan uusien elämänhaasteiden tuomilta stressivaikutuksilta.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-6562-4

Näytä enemmän