Kansalais- ja järjestötoiminta. Kokoustekniikka
Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
15 osumaa haulle. Näytetään 1 - 15 tulosta.
Tieteellisen viestinnän apuväline Kielijelppi sisältää hyödyllistä tietoa kaikille puhe- ja kirjoitusviestinnästä kiinnostuneille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kansainvälinen järjestö, joka toimii aktiivisesti seuraavien asioiden puolesta: ilmastonmuutos, ihmisoikeudet, köyhyyden, korruption ja sotien lopettaminen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Taksvärkki ry on kehitysyhteistyötä tekevä kansalaisjärjestö, jonka kotisivuilla on tietoa vuodesta 1967 järjestetyistä keräyksistä ja niiden kohteista. Runsas opettajille tarkoitettu tausta- ja virikeaineisto vuoden 1996 taksvärkistä lähtien.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Joensuun kansalaistalon sivut tarjoavat esittäytymistilaa joensuulaisille järjestöille, kansalaisjärjestöille ja erilaisille sosiaaliperusteisille ja muille projekteille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Oppimateriaali sisältää tietoa yhdistystoiminnan kokouskäytännöistä, asiakirjamalleja, esimerkkejä ja sanaston.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kansalaisyhteiskunta tarjoaa välineitä kansalaistoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sivuilla käsitellään järjestötoimintaa, koulutuksia aiheesta, parhaita käytäntöjä, markkinointia ja rahoitusta,
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Nuorille suunnatussa oppaassa esitellään erilaisia vaikuttamisen ja osallistumisen tapoja ja paikkoja. Oppaassa käsitellään mm. kuluttajavalintoja, sosiaalista mediaa, opiskelijavaikuttamista, vapaaehtoistyötä, äänestämistä jne.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Digiraati on oikeusministeriön verkkopalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden vuoropuheluun lasten, nuorten ja päättäjien välillä. Digiraadissa kaikki alle 29-vuotiaat voivat osallistua keskusteluun erilaisista ajankohtaisista aiheista ja saada äänensä kuuluviin yhteiskunnallisissa kysymyksissä. Keskustelu käydään kirjallisesti nimimerkeillä, ja sitä ohjaa ja valvoo koulutettu ohjaaja. Raateja voivat järjestää esimerkiksi ministeriöt, kunnat, hyvinvointialueet, muut viranomaiset ja kansalaisjärjestöt.
Näytä enemmän
Työkirja tarjoaa ohjeita yhteishenkeä edistävien tapahtumien järjestämiseen ja kuvaa tapahtumatuotannon vaiheita. Avuksi löytyy mm. to do -listoja sekä projektinhallinnan työkaluja.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kansalaisparlamentti on uusi osallistumisen muoto, jolla kehitetään suomalaista demokratiaa, julkista keskustelua ja eduskunnan työskentelyä. Kansalaisparlamentissa suuri joukko kansalaisia kokoontuu kuulemaan asiantuntijalausuntoja ja keskustelemaan yhteiskunnallisista kysymyksistä. Sivuilla kerrotaan parlamentin toiminnasta ja julkaistaan myöhemmin raportteja ja tutkimuksia.
Näytä enemmän
Sitran kansalaiskeskustelukokeilussa suomalaiset pääsevät ottamaan kantaa Suomen suuntaan äänestämällä ratkaisuehdotuksista ja lisäämällä omia ajatuksiaan muiden äänestettäväksi. Kokeilun tarkoituksena on avata keskustelulle tasa-arvoisempi alusta kuin sosiaalinen media.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Yle Areenan podcast-sarjassa puretaan riitelyyn ja väittelyyn liittyviä myyttejä ja etsitään keinoja sopuisaan elämään. Toimittajana Pauli Aalto-Setälä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Julkisessa hallinnossa työskenteleville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille suunnattu lyhytkurssi kansalaisyhteiskunnasta ja sen toiminnasta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Svenska studiecentralens webbsidor för föreningskunskap. Information om föreningsadministration, ledarskap, mötesteknik, bokföring, revision m.m.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tieteellisten seurain valtuuskunta on laatinut oppaan, jossa neuvotaan kiinnittämään huomiota tapahtumajärjestämisen juridisiin reunaehtoihin. Niitä ovat etenkin tapahtumien turvallisuuteen, osallistujien tietosuojaan, tapahtumatallenteiden ja tapahtumissa otettavien valokuvien tekijänoikeuksiin sekä tallenteiden saavutettavuuteen liittyvät kysymykset.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän